< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (287. sayfa)
-
-
Ikinci elde uygun fiyatli iki projeksiyon arasinda kaldim .wiewsonic pjd 5211 ve sanyo xd2200. Bütcem dahilinde imkanlar bunlar .biri dlp digeri 3lcd. Hangisini tavsiye edersiniz arkadaslar ? Cevabınız icin simdiden tesekkur ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxbatmanxx -- 9 Haziran 2020; 12:34:44 > -
mrb arkadaslar elimde boyut dijital magazadan aldigim optoma hd 29 var sadece 80 saatte sifir fatura garanti mevcut .4 k hdr kalitesi tartişilmaz.satiyorum.05369136909
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asafyusuf -- 22 Ağustos 2020; 2:38:9 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
bursa ici elden teslim ederim sehor disina kargo yaparim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Projeksiyon cihazım ilk geldiği günden beri netlik problemi yaşıyorum duvara yansıttığımda sağ taraf net ya da sol taraf net oluyor bu neyden kaynaklanır ve nasıl çözülür ? cihazın üstündeki ileri geri yaptıran zımbırtıyı çevirince bir türlü ayarını tutturamadım. Büyük ihtimal cihazda kolayca yapılabilecek bir şey ama ne çözüm geliştiremedim. Film izlerken falan göze batmıyor ama txt açınca yazılar haliyle ya sağ taraf okunmuyor ya sol taraf okunmuyor. Sorunun çözümünü netten de bulamadım sadece benim başıma gelmiş gibi hissediyorum bu da acaba ben mi beceriksizim diye düşünmeme sebep oluyor. -
Bende oyun ve film izlemek için iki model arasında kaldım optoma hd144x ve viewsonic px701+. Kullandığım Acer h5360 720 p acaba hangisi daha doğru tercih olur. -
herkese merhabalar Lg af 115 sxrd 1080p projeksiyon cihazım var 5300 saat kullandım ve orijinal lambası şuan bitik 2010 yılında sıfır almıştım ürünü birkaç yıl önce başka bir projeksiyona geçmeyi düşündüm fakat denediğim cihazlar beni tatmin etmedi parlaklık ve kontrast olarak daha üstün olsalar da sxrd teknolojisinin verdiği görüntüyü alamadım , rahatsız olduğum ve benim için önemli olan 2 konu var birincisi dlp projeksiyonlarda görüntü de ara sıra gözüme çarpan gökkuşağı benzeri renk çarpması , renk çarkının ekrana yansıması mıdır bilmiyorum ama izlerken beni rahatsız eden bir durum hali hazırda kullandığım cihazım da böyle bir sorun yok diğer konu ise hızlı hareket eden nesnelerin netliğinin bozulması arkada gölge olması yani tepki süresi sorunu denediğim cihazlarda bu sorunda vardı ve buda beni rahatsız ediyordu ve bu yüzden aynı cihazla devam etmek durumda kaldım . şimdi yeni bir cihazla devam etmek istiyorum bu sorunları yaşamayacağım cihaz önerisi olan varsa yorum bekliyorum yeni çıkan lg lazer serisinden umutluyum ama çıplak gözle performasını henüz görmedim
-
Sxrd teknolojisini sony de kullanıyor bildiğim kadarıyla. Vpl-hw45-50-55es modelleri 1080p çözünürlük için güzel cihazlar ama sıfırını bulmak mümkün olmayabilir. Güncel 4k çözünürlükte sxrd chip kullanan modelleri ise epey pahalı..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
180 cm, 16:9 formatlı , kontrast gri storlu perde arıyorum. Neden alabilirim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar benim sorum perde ile alakalı inş bir arkadaş çıkar ve yardımcı olur zira internetteki videoları denedim ama olmadı perdenin kumandası düştü tekrar tanıtmak için videolardaki gibi perdenin motor ile bağlantılı asıl gövde kumandasına orta tuşa basılı tuttum ama olmadı perdenin marka modeli de yok belki aynı yada benzer cihazı kullanan vardır bunun kumandası bozuk değilse nasıl tanıtacağız eğer kumanda bozulduysa bunun kumandasını nereden bulabiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 10 Aralık 2020; 20:30:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, px701 4K kullanan var mı acaba ?
Makineyi köşeye koymama ve keystone özelliğini açmama rağmen görüntü hem yamuk hem de yukarı doğru velhasıl keystone özelliğini ayarlardan açsamda kullanamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyaç var iki tane projeksiyon var aynı marka aynı sıfır cihaz benq 1280/800 maç veriyorum birinde görüntü gidiyor geliyor sürekli diğerinde hiç gitmiyor 3 tane daha sıfır projeksiyon aldım aynı anda açınca yine biri sürekli gidiyor ayrı elektrik çektim hdmi kablo 5 kere değiştirdim splitter 5 tane değişti yok arkadaş bir türlü olmuyor ekran gidiyor çözünürlük yazısı çıkıyor sonra görüntü geliyor 10/15 dk arada yine git gel napıcam bilemedim acaba sinyal mi çakıyor yada cihazın birini 1080 full HD cihaz mı taksam iki çözünürlük aynı diye mi gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X