Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.735
Cevap
26
Favori
525.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    notlarınıza bir baksanız :D belki vardır bir yerde
  • konuya hakim arkadaşlar ve abilerim burası yeri değil özür dilerim ama aktif olduğu için buraya yazdım perde konusunda sizce specta,prolyte yada fonscreen bu üç perdeden birinin kontrast gri perdesi mi(fiyatlar450,500tl arası)yoksa projecta mat beyaz mı(fiyatı 700tl)..hangisi her koşulda her cihazda iyi görüntü verir.yorum yaparsanız çok sevinirim.
  • pezdum kullanıcısına yanıt
    Cihaz stby modunda iken ; kumanda cihazın alıcı gözü görecek şekilde tutarak sırasıyla reset , sol , sağ , enter tuşlarına basın. Cihazınızı açın lamba resetlenmiş olacaktır.
  • vedatkerem V kullanıcısına yanıt
    saol hocam
  • Hocam selam projeksiyon cihazim beyez isik veriyor ses var. Goruntum yok neden acab

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli arkadaşlar
    Okulumuz konferans salonunu için bir projeksiyon cihazı almak istiyoruz. Kaliteli full HD görüntü elde etmek istiyoruz. Salonumuz 120 kişi kapasiteli. Gönülden geçen sinemadaki görüntüyü konferans salonunda elde etmek. Ses sistemini de buna göre planlamaya çalışıyoruz. Tavsiye edilen model Sony VPL-ch375 Projeksiyon cihazı konusunda tavsiyeleriniz yolumuzu aydınlatacaktır. Selamlar
  • Selam arkadaşlar

Casio XJ-M140 LED Projeksiyon Cihazı
    2000 TL ye buldum alınır mı acaba

Parlaklık 2500 ANSI lümen
    Gerçek Çöz. 1024x768
    Teknoloji LED
    Marka Casio
    Projeksiyon Türü Mobil
    Görüntü Oranı 4:3
    Maksimum Çöz. 1600x1200
    Kontrast 1800:1
    Lamba Ömrü 20000 Saat
    Eko Lamba Ömrü 20000 saat
    Lamba Tipi LED
    Lamba Kodu LED
    Lens Oranı 1.64-2.46
    Video Uyumluluğu NTSC (3.58/4.43) , SDTV (480i , PAL (B/D/G/H/I/M/N) , 576p) , EDTV (480p , 1080p) , 1080I , HDTV (720p , SECAM (B/D/G/K/K1/L) , 576i)
    Giriş Birimleri BAĞLANTI TERMİNALLERİ
    HDMI VAR
    D-Sub 15 pin ( VGA ) VAR
    Composite Video VAR
    S-Video VAR
    USB Tip A YOK
    Component Video ( RGB ) VAR
    3.5mm Stereo Mini Jack VAR
    DVI-D YOK
    DVI-I YOK
    HD-SDI YOK
    5 x BNC YOK
    Mini HDMI YOK
    Displayport YOK
    3D-Sync YOK
    RCA (Sağ. Sol) YOK
    Mikrofon YOK
    Kontrol Portları BAĞLANTI TERMİNALLERİ
    RS232C VAR
    RJ45 ( Kablolu Network ) YOK
    M3 Remote YOK
    USB Tip B YOK
    12V Trigger YOK
    GPIO YOK
    Çıkış Birimleri BAĞLANTI TERMİNALLERİ
    D-Sub 15 pin VGA (Çıkış) VAR
    Mini Jack 3.5mm (Out) VAR
    Fan Sesi 35 dB
    Eko Fan Sesi 32 dB
    Ekstra Özellikler 3D READY , HDMI
    Lens Shift YOK
    Yatay Lens Shift YOK
    Dikey Lens Shift YOK
    Keystone Correction Var
    Yatay Düzeltme 30
    Dikey Düzeltme YOK
    Kullanım Şekli Tavana Asarak , Masaüstü , Film veya Cam ile Arkadan Yansıtma
    Hoparlör 5 W
    Boyutlar (WxHxD) 243x84x319
    Ağırlık 3.9 kg
    Tasarım Beyaz
    Güç Kaynağı 100 ~ 240 V / 50 ~ 60 Hz
    Kutu Aksesuarları Garanti Belgesi , Güvenlik Kartı , Uzaktan Kumanda Ve Piller , VGA Bilgisayar Kablosu , Kullanım Kılavuzu (CD) , Güç Kablosu
    Teslimat Seçenekleri Aynı Gün Kargo

• ismail0344 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan görüntü aktarmıyor anladığım. 1 Klavyeden tuş kombinasyonlarını yapamıyorsunuz. windows pencere tuşu+P ye basın seçin.
    ..................................................................2 .VGA kablonuz arızalı
    ..................................................................3. Projeksiyon VGA girişi arızalı
    ..................................................................4. Bilgisayar VGA girişi arızalı

Kolay gelsin umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • up
  • Herkeze merhaba
    Vaktinizi harcayıp buraya fikirlerinizi yazdığınız için teşekkürler
    Sizden ricam aralık ayında akrabam amerikadan gelicek ve projeksiyon cihazı sipariş vermek istiyorum amazon.com veya bestbuy.com dan sipariş vermemi söyledi benq mu epson ama hangi projeksiyon olmasına karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinirim
    Evde kullanmak için hem tv hem film için
    Fiyat olarak 2.500 tl civarı
    Whireles olması
    Kablosuz ses sistemi bağlanabilir olması
    3D olması
    E tabi görüntüsüde tatmin edici olursa
    Projeksiyonu duvara istediğim uzaklıkta bağlaya bilirim ama benim izleyeceğim uzaklık 4 5 metreden olucak yardımcı olursanız çok memnun olurum

• Merhaba

Panasonic PT-AT5000E kullanıyorum, çok memnunum fakat zaman içerisinde çok fazla ses çıkarmaya ve fan sesi gelmeye başladı, bu sorunun sebebi nedir acaba? Herhangi bir çözümü var mıdır? yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalsckn

Merhaba

Panasonic PT-AT5000E kullanıyorum, çok memnunum fakat zaman içerisinde çok fazla ses çıkarmaya ve fan sesi gelmeye başladı, bu sorunun sebebi nedir acaba? Herhangi bir çözümü var mıdır? yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler

tozlanma olabilir. yetkili bir serviste bakım yaptırsanız iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eraykonur

Herkeze merhaba
    Vaktinizi harcayıp buraya fikirlerinizi yazdığınız için teşekkürler
    Sizden ricam aralık ayında akrabam amerikadan gelicek ve projeksiyon cihazı sipariş vermek istiyorum amazon.com veya bestbuy.com dan sipariş vermemi söyledi benq mu epson ama hangi projeksiyon olmasına karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinirim
    Evde kullanmak için hem tv hem film için
    Fiyat olarak 2.500 tl civarı
    Whireles olması
    Kablosuz ses sistemi bağlanabilir olması
    3D olması
    E tabi görüntüsüde tatmin edici olursa
    Projeksiyonu duvara istediğim uzaklıkta bağlaya bilirim ama benim izleyeceğim uzaklık 4 5 metreden olucak yardımcı olursanız çok memnun olurum

projekctorcentral dan modellerin hangi mesafeden kaca kac goruntu verdigini inceleyebilirsin

• Arkadaşlar forumda mevcut konularıda takip ediyorum. Çok üst düzey yahut alt seviye aramıyorum. Projektörlerle ilgili bir deneyimim de yok.
    3-4 metre mesafeden duvara yansıtacağım ve genellikle akşamları film seyretmek için cihaz arıyorum. Bazı sunumlarda düşük bütçeli cihazların bile videoları yansıtırken , normal hd yahut full hd filmleri bile keyifli izletecek düzeyde olduğunu fark ettim. Bu sunumlardaki cihazlar alt orta seviye , küçük ve pahalı olmayan cihazlardır.

Oyun maç vs onlar değilde , asıl amaç sadece film izlemek. Gündüz zaten izlemiyorum. Bu kriterlere uygun nasıl bir cihaz almalıyım.
    Ayrıca gündüz izlemeyeceğimden dolayı ışık gücüde ona göre düşük olacak , dolayısı ile fiyat artmayacak.

Bunun akabinde ne gibi kriterler göz önünde bulundurulur bilmiyorum hala araştırıyorum. Bu konuda bana tavsiye sunabilir misiniz ?

• Dün gece W1070 cihazımın lambası patladı. Lamba garantiye dahil olmuyormuş.
    Değişim için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
    aliexpress'de 30-60 Dolar arası fiyatlara lambalar var, kendisi lamba değiştiren arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
    Teşekkürler

Edit: Forumdan İsmail bey (vedatkerem) ile hallettik. Gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 3 Mart 2017; 13:25:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasakbölge

Arkadaşlar forumda mevcut konularıda takip ediyorum. Çok üst düzey yahut alt seviye aramıyorum. Projektörlerle ilgili bir deneyimim de yok.
    3-4 metre mesafeden duvara yansıtacağım ve genellikle akşamları film seyretmek için cihaz arıyorum. Bazı sunumlarda düşük bütçeli cihazların bile videoları yansıtırken , normal hd yahut full hd filmleri bile keyifli izletecek düzeyde olduğunu fark ettim. Bu sunumlardaki cihazlar alt orta seviye , küçük ve pahalı olmayan cihazlardır.

Oyun maç vs onlar değilde , asıl amaç sadece film izlemek. Gündüz zaten izlemiyorum. Bu kriterlere uygun nasıl bir cihaz almalıyım.
    Ayrıca gündüz izlemeyeceğimden dolayı ışık gücüde ona göre düşük olacak , dolayısı ile fiyat artmayacak.

Bunun akabinde ne gibi kriterler göz önünde bulundurulur bilmiyorum hala araştırıyorum. Bu konuda bana tavsiye sunabilir misiniz ?

anlattıklarına göre aşağıdaki makine işini görür.

akakce.com
    ViewSonic PJD5555W WXGA 1280x800 3300 ANSI 20000:1 DLP HDMI 3D Projeksiyon Cihazı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/projeksiyon-cihazi/en-ucuz-viewsonic-pjd5555w-fiyati,4733249.html

• quote:

Orijinalden alıntı: alperturgay

Dün gece W1070 cihazımın lambası patladı. Lamba garantiye dahil olmuyormuş.
    Değişim için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
    aliexpress'de 30-60 Dolar arası fiyatlara lambalar var, kendisi lamba değiştiren arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
    Teşekkürler

yurtdışından lamba siparişi verip kullanan var mı bilmiyorum. Bunu değiştirebilecek misin o da ayrı konu. eskiden sirkecide lambanın fitilini uygun fiyata değiştiren bir firma vardı. hala duruyor mu bilmiyorum.
  • Arkadaşlar sony pro kullananlar bilir belki. Sony cihazlarda kumandadan ok ok sol tuş ok bastğınız zaman mevut menüye servis ayarları menüsü ekleniyor. Lambası değişmişte olsa bu zamana kadar ne kadar yol katettiği çalıştığı saati göstermekte 2.el cihaz alacaklar için bu servis menüsü çok önemli dikkat etmenizi öneririm. Ve extradan device bölümü ekleniyor yani cihazın lamba ana renklerinden oluşan bir ayar içeriğindeki renk ayarları biraz hasas ve rakamlar orantısız. 74. 85.83 gibi ince ayarlar yapılmış lakin biraz kurcalamak istediğinizde tekrar fabrikasyon ayarlarına çeviremedim. Reset gibi bir uygulama device ayarları içinde geçerli olması ümidi ediyorum umarım vardır ? Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürer

• Sınıf öğretmeniyim.Sınıfımdaki wiewsonic dlp projeksiyon cihazı çalışıyor ama perde de yeşilimsi,siyah beyaza yakın görüntü alıyorum. Mesela kırmızı renk siyah görünüyor, yeşil renkli nesneler zor seçiliyor.Bekleme modunda papağan resmi çıkıyor renkleri canlı.Ayarlar menüsü de renkli ayar sekmelerindeki yazılar canlı.

Projeksiyondan perdeye vuran ışığın rengi yeşil sınıfı daha önce kullanan arkadaş mavi yanması gerekiyor dedi.Projeksiyonu kısa kablo ile laptopa bağladım sorun devam ediyor.

Var mı anlayan?

• merhaba,
    fuarda standımızda kullanmak için projeksiyon bakıyorum. yanlız mesafe yaklaşık 10 mt ve mekan oldukça aydınlık. aşağıdaki cihaz iş görürmü dersiniz bilen arkadaşlardan bilgi rica ederim. yada ne öreriler. ayrıca bilgisayara gerek kalmadan flash diskten yansıtma yapabilirmiyim.

www.hepsiburada.com
    ViewSonic PA503X 3600 ANSI lümen 1024x768 XGA 3D DLP Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/viewsonic-pa503x-3600-ansilumen-1024x768-hdmi-projeksiyon-cihazi-p-HBV000007V515

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.