Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.735
Cevap
26
Favori
524.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • projeksiyon uzun süredir kullanmıyordum taktım fakat renkler bir garip ayarlarla uğraştım bilgisayarın çözünüğünü renk ayarları ile uğraştım fakat bir çözüm bulumadım lambamı bitiyor , ayarlardan mı ? yoksa kabloda mı sıkıntı var kablo başka olmadığı için deniyemedim.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Birkaç elektrikçinin bakmasına rağmen çözülememiş bir sorunum var.Buzdolabı devreye girdiği zaman ve fişininin çıkarılıp takıldığı zaman projeksiyonun görüntüsü anlık gidip geliyor.projeksiyon kapanmıyor ama bir anlık görüntü gidip geliyor.Aynı şey pirize harici hardiskin güç adaptörünü taktığım zamanda oluyor.daha önceden odanın lambasını veya mutfağın lambasını yaktığım zamanda oluyordu.Elektrikçi onu düzeltmişti fakat dün yine mutfağın lambası yanınca oldu(tek seferlik).Buzdolabının fişini çekip 1,5-2 saat beklediğimde projeksiyonda görüntü gidip gelmesi hiç olmadı.Bu durum zamanla projeksiyonuma zarar verecek diye korkuyorum.Elektrikçiler bir türlü çözmedi.Yardımınıza ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler.
  • civ5 kullanıcısına yanıt
    UPS bağlayın...projektörünüz risk Altında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bende ups almayı düşünüyorum fakat bu sorun ileride başka cihazlardada soruna yol açar diye korkuyorum.sorunu kökten çözmek istiyorum.
  • Arkadaşlar çok az kullanılmış satılık Benq MW519 var. Fiyatı 1050 TL almayı düşünenler bana pm atabilirler. Bizzat ben de refernas olabilirim.
  • Arkadaşlar maximum 2300TL ye kadar homecinema içinSIFIR projeksiyon tavsiyesi verebilir misiniz?
  • SONY'nin SXRD teknolojisini kullanan ama başka marka ile üretilen cihazlar hangileridir arkadaşlar bilgisi olan var mı? Bir örnek bendeki LG AF 115 mesela.Her nekadar LG de olsa ben SONY kullandığımı düşünüyorum ki gerçekten harika bir cihazdır.
    Amacım tartışma yada polemik başlatmak değil beyin fırtınası şeklinde merak gidermek bilgi sahibi olmak.
  • arkadaşlar epson tw 9200 prejektörüm ve spekta marka sabit 135 inc gri kontrast perdem satılıktır. konu kırlılığı yuzunden ozur dılerım . ilgilenen arkadaşlar pm yada telden ulaşabılırler. 05322784497 muhammed sahibinden com da fotolarınıda gorebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardanad -- 27 Ağustos 2015; 15:33:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kardanad

arkadaşlar epson tw 9200 prejektörüm ve spekta marka sabit 135 inc gri kontrast perdem satılıktır. konu kırlılığı yuzunden ozur dılerım . ilgilenen arkadaşlar pm yada telden ulaşabılırler. 05322784497 muhammed sahibinden com da fotolarınıda gorebilirsiniz

Merhaba,

Fotoda ki perde, sabit çerçeveli gerdirmeli perde mi yoksa storlu perde mi ?

• sabit perde
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    sabit gri perde yukarda yazdım sanırım farketmedınız . odanız aydınlıks ben izlerkende odayı ısıklandırırım dıyorsanız mutlaka gri kullanın ayrıca karanlıkta ızlerım dıyorsanız goz sağlığı için mukemml
  • ÜRün satıldımı satılmadıysa Sanalpazar aracılığyla 350 tlye alabilrim ilgilenirseniz PM Atın
  • ÜRün satyldymy satylmadyysa Sanalpazar aracyly?yla 350 tlye alabilrim ilgilenirseniz PM Atyn
  • arkadaşlar benim cihazda hiç bi sıkıntı yok normalde açtığımda fakat bi 10dk sonra görüntü bi 4-5 saniye gidip geliyo ısınmaya başlaytınca yapıyo bunu sanırım ampul 39 saatte sizce sorun ampuldemi içindeki devrelerdemi bu neden kaynaklanıyo olabilir ısındıktan sora her 10-15 dk da bir görüntü gidip geliyo hdmi kablosunu söktüm tüm kabloları sadece power i bıraktım menüsü açıkken cihaz gene aynısını yapıyo nedeni ve masrafı sizce ne civarda olur ??yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 1 Ocak 2016; 4:18:00 >
  • iyi günler. çok aydınlık olan sınıfıma projeksiyon almak istiyorum.ustalardan tavsiye bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: acey

iyi günler. çok aydınlık olan sınıfıma projeksiyon almak istiyorum.ustalardan tavsiye bekliyorum

Bunları inceleyebilirsiniz.

www.istanbulbilisim.com.tr
    ViewSonic PJD5155 SVGA (800X600) 3.300 A. Lümen 20.000:1 3D Projeksiyon Cihazı - Perde ve Aparat Hediye
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/viewsonic-pjd5155-svga-800x600-3-300-a-lumen-20-000-1-3d-fiyati,164060.html

www.istanbulbilisim.com.tr
    Sony VPL-DX122 Perde Hediyeli Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-vpl-dx122-perde-hediyeli-projeksiyon-fiyati,139261.html

• up
  • Son zamanlarda Led projeksiyoncuların Lamba devri bitiyor sözlerine şahit oluyorum.

Ledler bu kadar iyileşti mi?

Lambali bir projeksiyona yarın 3000 TL verecegim.

Epson TW5300 + Gözlukler Şeklinde Projeksiyon almaya karar verdim

Bir yanda şu promacto kafamı kurcalayıp duruyor. X11 1000 lümenlik cihaz var yarı parasına.

Epsona bu kadar parayı boşuna vermiş olmam değilmi.

ikisini aynı anda test edemedim bir türlü.

cevaplarsanız sevinirim.
  • mrb
    @
    elimde sony VPL ES3 projeksiyon cihazı var bunun lamba saatini sıfırlamak istiyorum yardımcı olur musunuz
    yapancı sitelerde kumanda üzerinden << >> enter yapılabiliyor yazıyor bu şekildemi sıfırlanıyor yardım edermisiniz
    teşekkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pezdum -- 18 Şubat 2016; 13:56:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pezdum

mrb
    @
    elimde sony VPL ES3 projeksiyon cihazı var bunun lamba saatini sıfırlamak istiyorum yardımcı olur musunuz
    yapancı sitelerde kumanda üzerinden << >> enter yapılabiliyor yazıyor bu şekildemi sıfırlanıyor yardım edermisiniz
    teşekkür ederim şimdiden

bu model için lamba nasıl sıfırlanır hatırlamıyorum. 7-8 yıllık makine
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.