Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.735
Cevap
26
Favori
524.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yurt dışından gelen bir cihazım var (EPSON PowerLite Home Cinema 8100)
    Cihazın şöyle bir problemi var: Lensi ayarlarken görüntünün sağ tarafı veya sol tarafı bulanık kalıyor, yani ekranın tamamını netleyemiyorum.
    Bu problemi nasıl çözebilirim? Yakında cihazı tamamen söküp genel temizlip yapıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elifirem71

Projeksiyon cihazım yeşil renkte gösteriyor, bunu nasıl düzeltebilirim? Ayarlardan baktım ama denediğim şeyler olmadı.

görüntü kaynağı ile projeksiyon arasında hangi kabloyu kullanıyorsun?
  • Merhaba arkadaşlar, hem oyun hemde film keyfini beraber yaşayabileceğim, 1000 ile 1200 arası bütçe ile alabileceğim ve de önerebileceğiniz projeksiyonlar var mı? Varsa nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiflheiM -- 20 Ekim 2014; 17:41:49 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Şirket için projeksiyon cihazı arıyoruz.
    Aradığımız en önemli özellik USB,kart okuyucu ve/veya harddiskten office dosyalarını görüntülemesi,
    En az 1280x820 çözünürlüğünde olması.
    Ayrıca,HDMI bağlantı da istiyoruz.
    Tecrübeli arkadaşlara, yardımları için teşekkürler.
  • cihazını evde kullanacağız. sabitlemek için askı kullanmak istemiyorum. sanırım diğer iyi seçenek tripod kullanımı? nasıl bir tripod almaıyız sizce? incelik, yükseklik, marka vs nedir sizce? odanın genelinde beyaz hakim:) bütün bunları göz önünde bulşundururak bana tavsiyelerinizi söylersenizi sevinirim. cihazım LG PB60G. birde projeksiyon cihazımın lensini neyle silmemi önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiflheiM

Merhaba arkadaşlar, hem oyun hemde film keyfini beraber yaşayabileceğim, 1000 ile 1200 arası bütçe ile alabileceğim ve de önerebileceğiniz projeksiyonlar var mı? Varsa nelerdir?

bu modeli önerebilirim. lamba ömrü çok uzun ve hd bir cihaz.

www.istanbulbilisim.com.tr
    LG PB60G LED 3D Projeksiyon (30.000 saat lamba ömrü)
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-pb60g-led-3d-projeksiyon-fiyati,36929.html

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

Orijinalden alıntı: jacobbs

Arkadaşlar Merhaba !
    Öğrenciyim okul tatile girmişken akşamları evde film izlemek oyun oynamak için evime projeksiyon almak istiyorum fakat bu teknoloji konusunda bilgim 0 öncelikle ;

-En az 720p görüntü olması gerek

-Kullanım amacı sadece oyun ve film izlemek için

-Yansıtılacak duvar 100 - 150 inç (tahmini)

-Duvar mesafesi 3 m

-Gündüz yüksek bir performans vermesine gerek yok önemli olan akşamları (zaten odam evin en ücra köşesinde günün her saati karanlık :D )

-Max 1500 tl bütçem var

-Bu cihazı önerdi bi arkadaş bu benim istediğim şartları sağlar mı ?http://www.istanbulbilisim.com.tr/acer-x1273-projeksiyon-fiyati,103699.html

Dediğim gibi arkadaşlar amacım evimde arkadaşlarla güzel vakit geçirmek öyle üst düzey birşey aramıyorum ama çok kötüde olmasın orta halli tatmin etsin yeterli :) yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler :)

1500 TL bütçem var demişsin ama 1049 TL lik model sormuşsun. evde sinema izlemek için alacaksan bu modeli bir incele.http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-pa70g-projeksiyon,36947.html
    o fiyatlara çok güzel önerdiğim model gibi led projektörler var.

hocam aynı özellikleri wifi li bir model olarak Amazon.com dan alabileceğim ne önerebilirsiniz?
    almışken pasif te olsa 3d içeren bir modelde seçebilirim.
    öncelkiğim wifi olması ve en az 720p olması

• quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba !
    Öğrenciyim okul tatile girmişken akşamları evde film izlemek oyun oynamak için evime projeksiyon almak istiyorum fakat bu teknoloji konusunda bilgim 0 öncelikle ;

-Duvar mesafesi 3 m

-Gündüz yüksek bir performans vermesine gerek yok önemli olan akşamları (zaten odam evin en ücra köşesinde günün her saati karanlık :D )

-Max 1500 tl bütçem var

-Bu cihazı önerdi bi arkadaş bu benim istediğim şartları sağlar mı ?http://www.istanbulbilisim.com.tr/acer-x1273-projeksiyon-fiyati,103699.html

Dediğim gibi arkadaşlar amacım evimde arkadaşlarla güzel vakit geçirmek öyle üst düzey birşey aramıyorum ama çok kötüde olmasın orta halli tatmin etsin yeterli :) yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler :)

1500 TL bütçem var demişsin ama 1049 TL lik model sormuşsun. evde sinema izlemek için alacaksan bu modeli bir incele.http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-pa70g-projeksiyon,36947.html

hocam aynı özellikleri wifi li bir model olarak Amazon.com dan alabileceğim ne önerebilirsiniz?

wifi dongle ne kadar amazonda arastırmak lazım. yada direkt wifi lı modellere bakmak gerek
    Promacto PRO X10 modelini inceledin mi?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba !

-Duvar mesafesi 3 m

-Max 1500 tl bütçem var

-Bu cihazı önerdi bi arkadaş bu benim istediğim şartları sağlar mı ?
    Acer X1273 Projeksiyon Cihazı (Teşhir Ürünü)
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/acer-x1273-projeksiyon-fiyati,103699.html

1500 TL bütçem var demişsin ama 1049 TL lik model sormuşsun. evde sinema izlemek için alacaksan bu modeli bir incele.
    LG PA70G 3D LED Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-pa70g-projeksiyon,36947.html

Aktif 3D projeksiyonlar içinde direk olarak USB den yada harici diskinden film izleyebileceğin tek cihaz Led cihaz Promacto Pro X10. Wifi özelliğinide android olması nedeni ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.
    İstanbul Bilişim de şu anda kampanyası var görüntü kalitesinden kesinlikle memnun kalırsınız.

Promacto Pro X10 Android LED 3D Projeksiyon (2. Gözlük Bizden Hediye)
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/promacto-pro-x10-android-led-3d-projeksiyon-2-adet-3d-gozluk-fiyati,71188.html

• bilgeolun kullanıcısına yanıt
    tekno_faruk kullanıcısına yanıt
    Araştırıyorum şuan biraz baktim birde bir yakınım amerikaya tatile gidicek. dönüşte bana bir ürün getirebileceğini söyledi. daha ucuza bulacaksam eğer projeksiyon aldırmayı düşünüyorum ve mobil bir model tercih edicem. promacto pro x10 abd de satılıyor mu onuda araştırmaya çalışıyorum.

Bu ürünün Wifi özelliği nasıl birde?
    Widi benzeri bir özelliği var mı?
    Mümkünse Hdmi kullanmadan bilgisayarlarımdan görüntüyü kablosuz olarak aktarmak istiyorum.
    1 yılda 2 defa 10m hdmi kablo aldım 2 sinde de uçlarında kırılma kopma oldu hdmi kabloda çok ucuz değil o boyda olunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 1 Aralık 2014; 21:48:55 >
  • quote:

Araştırıyorum şuan biraz baktim birde bir yakınım amerikaya tatile gidicek. dönüşte bana bir ürün getirebileceğini söyledi. daha ucuza bulacaksam eğer projeksiyon aldırmayı düşünüyorum ve mobil bir model tercih edicem. promacto pro x10 abd de satılıyor mu onuda araştırmaya çalışıyorum.

Bu ürünün Wifi özelliği nasıl birde?
    Widi benzeri bir özelliği var mı?
    Mümkünse Hdmi kullanmadan bilgisayarlarımdan görüntüyü kablosuz olarak aktarmak istiyorum.
    1 yılda 2 defa 10m hdmi kablo aldım 2 sinde de uçlarında kırılma kopma oldu hdmi kabloda çok ucuz değil o boyda olunca.

Promacto Yerli bir marka dostum. Türkiyedeki tek patentli projeksiyon markası. Sektörde yeni yeni bilinmeye başlanan bir marka.
    Ben de bu nedenle tereddüt ederek aldım. Fakat gerçekten çok beğendim cihazı. Yok yok cihazda diyebilirim size. O nedenlede gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Lamba dahil 2 yıl garantili satılıyor. Yurt içi kargo ile ücretsiz cihazını servise yollayabiliyorsun. Yine ücretsiz sana geri geliyor.
    Şarj edilebilir dahili bataryası (Benim cihazda en parlak modda 40-45 dakika kullanabiliyorum) Film modunda 1.5-2 saate kadar çıkıyor.
    USB den, taşınabilir harici diskten direk Aktif 3D film izleyebilmeniz mümkün
    Android olan tek cihaz Türkiyedeki tek cihaz, you tube dan direk film indirip, izleyebiliyorsun, kablosuz wifi internete bağlanabiliyorsun
    Aynı internet bağlantı noktasından bağlandığında, Apple serisi İOS işletim sistemli, yada samsung gibi android olan akıllı telefonlardan yada İpad lerden kablosuz görüntülerinizi rahatlıkla projeksiyona aktarabiliyorsunuz.
    Bilgisayardan kablosuz görüntü aktarabilmek windows yazılımı gerektirdiğinden Edimax yada başka bir marka kablosuz görüntü aktarıcı cihazı kullanabilirsiniz. Bilebildiğim yol bu.
    Umarım yardımcı olmuştur.

• arikanahmet06 A kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim.
    umarım dediğiniz gibi kaliteli bir cihazdır. ödeme olanaklarına göre 2 hafta içinde alacağım. daha ucuza bulabilsem amerikadan getirtecektim.
    wifi olayı çok önemli dediğim gibi mümkün mertebe wifi den kullanmak istiyorum.ek cihaz almam gerekecek ise biraz daha bekleyecem çünkü DX.com dan (deal extreem) 2 farklı miracast hdmi dongle aldım. önce mevcut projeksiyon ile bunları denerim ondan sonra edimax + promacto alırım haftasonu eğer testimde istediğim sonucu alamazsam.
  • arkadaşlar projeksiyon perdemi değiştirmek istiyorum çalışmaktan gidip biyerleride araştıramadım yüksek kontrast bi perde istiyorum şu gümüş gri perdeler nasıldır black diamon diye perde var gün ışığında bile karanlıkmış gibi görüntü veriyor tabi fiyatı uçuktur ama nette bulamadım kullandığım cihaz
    Optoma HD131XE cam tozlu perdeyle hiç olmadı bu tavsiyeniz ne olur
  • beyler bayanlar spor salonumda epson marka usp li bir projeksiyon var fakat usp takıyoruz içindeki videoyu oyanat dediğimizde oyanatılamıyor diyor. video türü mkv sadece mkv türü videolur görüyo ama oynatmıyo sebebi ne olabilir ?
  • godheid kullanıcısına yanıt
    Black Diamond ı bir ara getiren vardı halen var mı bilmiyorum 100" lik perdeleri 4000$ lardan başlıyordu,elinizdeki projeksiyona göre bütçe varsa
    EliteScreen yoksa Specta yada Full Screen bakabilirsiniz.
  • edenart E kullanıcısına yanıt
    usb li epson cihazınızın modeli nedir ?
  • modeli malesef bilmiyorum
  • değerli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.. viewsonic 5234 model projeksiyon aldım. çok güzel bir cihaz fakat daha önceki projeksiyonumda da vardı bu sorun, bunda da oluştu..
    sorun şu, akşam film izlerken, karanlık sahnelerde, lensin üzerindeki toz zerrecikleri perdenin üzerinde 5-10 yerde leke olarak görünüyor.. beni müthiş rahatsız ediyor.. üfledim, püfledim. yerleri değişti:) ama yine var o lekeler.. nasıl yaparız nasıl düzeltiriz.. servisi aradım, şu an telefonları meşgul çalıyor.. garanti kapsamında temizlerler mi.. böyle olacaksa izleme zevkim azalır,satabilirim..yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum..
    bir de, viewsonic servis tel vs verebilir misiniz, bilen paylaşırsa sevinirim..saygılar
  • bestnewyorker kullanıcısına yanıt
    iletişim bilgilerinizi bize PM atabilir misiniz? Firma ile irtibat kurmanıza biz yardımcı olabiliriz.
  • İstanbul Bilişim İ kullanıcısına yanıt
    PM Atamadım size.. ilginize teşekkür ediyorum.. iletişim bilgilerim aşağıdadır..

MUSTAFA ANIL
    0532 212 82 76
  • 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.