ii fikir ama kulaklıklar acıldımı zor kapanır onu nasıl becerdin
quote:
Orjinalden alıntı: egzersayz
ben evdekı muzık setını bagLamaya caLısıom caLısmaLarım hızLandı bıLgıLendırırım sızı
ben aldığım gibi bağladım müzik setine takılırsan yardımcı olurum kardeş.
quote:
Orjinalden alıntı: ysn89
quote:
Orjinalden alıntı: qtex
quote:
helal olsun ama İnternet explorer kullananlar göremicek resimleri... 640x480 yap da herkes görebilsin
ben görüyorum
Resim sayfa dışına taşmış, nasıl görüyosun???
bende çok net göre biliyorum valla sende bi sorun var galiba
yok abi bndeki sony ler açıp kapananlardan yaa kapakları öyle tasarlanmış hiç bi sorun yaşamicam eski haline bile geri getirebilirim istersem
quote:
Orjinalden alıntı: deukalion
quote:
Orjinalden alıntı: egzersayz
ben evdekı muzık setını bagLamaya caLısıom caLısmaLarım hızLandı bıLgıLendırırım sızı
ben aldığım gibi bağladım müzik setine takılırsan yardımcı olurum kardeş.
Güzel fikir
iyide inanılmıcak olan olay ne ? çok mu anormal bi olay bu ben 1 sene önce telefonu araba teypine bağladım muhahaha sen kulaklık takmışın inanamıcanız diyon
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: qtex
quote:
helal olsun ama İnternet explorer kullananlar göremicek resimleri... 640x480 yap da herkes görebilsin
ben görüyorum
Resim sayfa dışına taşmış, nasıl görüyosun???
lazım olan yer gözüküyor kulaklık
tmm kardeşim bn emeğe saygı duyanlar için bu forumu açtım ve hep böle şeyleri yabancı sitelerde görüyoruz o zaman sende yaptığın şeyi foruma koy bu kadar sen adam olsaydın neresi inanılmicak gibi demezdin yukardaki saygı duyan arkadaşlara bak
quote:
Orjinalden alıntı: moonwalker_arc
iyide inanılmıcak olan olay ne ? çok mu anormal bi olay bu ben 1 sene önce telefonu araba teypine bağladım muhahaha sen kulaklık takmışın inanamıcanız diyon
quote:
Orjinalden alıntı: cepx
tmm kardeşim bn emeğe saygı duyanlar için bu forumu açtım ve hep böle şeyleri yabancı sitelerde görüyoruz o zaman sende yaptığın şeyi foruma koy bu kadar sen adam olsaydın neresi inanılmicak gibi demezdin yukardaki saygı duyan arkadaşlara bak
quote:
Orjinalden alıntı: moonwalker_arc
ben her zaman emeğe saygı gösteririm yaptığın şeyi normal bi şekilde dile getirsen ok helal olsun diycem ama inanamıyacaksınızzzzzzzzzzzzzzzzz kulaklık çıkışlarını değiştim diyince 6630 uda sen mi icat ettin diye düşünmeden edemiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme