Şimdi Ara

6630 kulaklık inanamicaksınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ii fikir ama kulaklıklar acıldımı zor kapanır onu nasıl becerdin
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzersayz

ben evdekı muzık setını bagLamaya caLısıom caLısmaLarım hızLandı bıLgıLendırırım sızı

ben aldığım gibi bağladım müzik setine takılırsan yardımcı olurum kardeş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysn89

quote:

Orjinalden alıntı: qtex

quote:

helal olsun ama İnternet explorer kullananlar göremicek resimleri... 640x480 yap da herkes görebilsin

ben görüyorum

Resim sayfa dışına taşmış, nasıl görüyosun???

bende çok net göre biliyorum valla sende bi sorun var galiba

• yok abi bndeki sony ler açıp kapananlardan yaa kapakları öyle tasarlanmış hiç bi sorun yaşamicam eski haline bile geri getirebilirim istersem

quote:

Orjinalden alıntı: deukalion

quote:

Orjinalden alıntı: egzersayz

ben evdekı muzık setını bagLamaya caLısıom caLısmaLarım hızLandı bıLgıLendırırım sızı

ben aldığım gibi bağladım müzik setine takılırsan yardımcı olurum kardeş.

• Güzel fikir
  • iyide inanılmıcak olan olay ne ? çok mu anormal bi olay bu ben 1 sene önce telefonu araba teypine bağladım muhahaha sen kulaklık takmışın inanamıcanız diyon
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: qtex

quote:

helal olsun ama İnternet explorer kullananlar göremicek resimleri... 640x480 yap da herkes görebilsin

ben görüyorum

Resim sayfa dışına taşmış, nasıl görüyosun???

lazım olan yer gözüküyor kulaklık

• tmm kardeşim bn emeğe saygı duyanlar için bu forumu açtım ve hep böle şeyleri yabancı sitelerde görüyoruz o zaman sende yaptığın şeyi foruma koy bu kadar sen adam olsaydın neresi inanılmicak gibi demezdin yukardaki saygı duyan arkadaşlara bak

quote:

Orjinalden alıntı: moonwalker_arc

iyide inanılmıcak olan olay ne ? çok mu anormal bi olay bu ben 1 sene önce telefonu araba teypine bağladım muhahaha sen kulaklık takmışın inanamıcanız diyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: cepx

tmm kardeşim bn emeğe saygı duyanlar için bu forumu açtım ve hep böle şeyleri yabancı sitelerde görüyoruz o zaman sende yaptığın şeyi foruma koy bu kadar sen adam olsaydın neresi inanılmicak gibi demezdin yukardaki saygı duyan arkadaşlara bak

quote:

Orjinalden alıntı: moonwalker_arc

iyide inanılmıcak olan olay ne ? çok mu anormal bi olay bu ben 1 sene önce telefonu araba teypine bağladım muhahaha sen kulaklık takmışın inanamıcanız diyon

ben her zaman emeğe saygı gösteririm yaptığın şeyi normal bi şekilde dile getirsen ok helal olsun diycem ama inanamıyacaksınızzzzzzzzzzzzzzzzz kulaklık çıkışlarını değiştim diyince 6630 uda sen mi icat ettin diye düşünmeden edemiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.