arkadaşlar sony kulaklığım wardı ve 6630 un kulaklığının sesinin iii fakat bass ları iii wermediğine karar werdim yani güzeldi ama bn yinede olabileceğin en iyisini yapmak istedim ve işte 6630 uma sony kulaklık bağladım herşeyini kendim yaptım leyimledim fln vs vs vs ve ses kalitesi oldukça gsl çıktı denemenizi tavsiye ederim biliorum 6630 forumu war ama bn orda okunmıyacağına inandım çünkü o kadar çok sayfa olmuşki insanların üşenerek bakmicaklarına inandığım için buraya açtım size inanamicaksınız dedim ama saçma gelebilir fakat benim için öle diiil görüşlerinizi yazarsanız sewinirim saolun
resimler k750i ile çekilmiştir aabiminn
helal olsun ama İnternet explorer kullananlar göremicek resimleri... 640x480 yap da herkes görebilsin
quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
helal olsun ama İnternet explorer kullananlar göremicek resimleri... 640x480 yap da herkes görebilsin
quote:
Evet, Firefox rullzzz!!
Bu arada tebrikler.. saglam bişey çıkmış ortaya..
quote:
Orijinalden alıntı: 3213213
Evet, Firefox rullzzz!!
Alıntıları Göster
tşkkürler
quote:
Orijinalden alıntı: 3213213
Evet, Firefox rullzzz!!
Alıntıları Göster
aferin teknodenin kardeşi
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ysn89
ben görüyorum
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: qtex
quote:
ben görüyorum
Resim sayfa dışına taşmış, nasıl görüyosun???
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: qtex
quote:
ben görüyorum
Resim sayfa dışına taşmış, nasıl görüyosun???
Alıntıları Göster
abiler bu 6630 la ilgili ama mpx220 nin kulaklığını takıyorum acayip ses çıkıyor süper ses servisle gelirken hep o kulaklı müzik dinlicem
quote:
Orijinalden alıntı: akıllı12
abiler bu 6630 la ilgili ama mpx220 nin kulaklığını takıyorum acayip ses çıkıyor süper ses servisle gelirken hep o kulaklı müzik dinlicem
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: akıllı12
+1111
quote:
Orijinalden alıntı: ooncan
quote:
Orjinalden alıntı: akıllı12
+1111
Alıntıları Göster
benim de aklima gelmişti kesip sony lehimlemek ama yepyeni kulaklıga kıyamamıştım kesmeye
quote:
Orijinalden alıntı: zeusy
benim de aklima gelmişti kesip sony lehimlemek ama yepyeni kulaklıga kıyamamıştım kesmeye
Alıntıları Göster
helal olsun valla hep yabancı sitelerde goruyorduk bu modifiye olaylarını bende k750i nin kulaklıgını kestirip normal kulaklık jakı taktırmayı dusunuyorum ama guvenemiyorum malum kulaklık piyasada bulunmuyo suan...
quote:
Orijinalden alıntı: underwater
helal olsun valla hep yabancı sitelerde goruyorduk bu modifiye olaylarını bende k750i nin kulaklıgını kestirip normal kulaklık jakı taktırmayı dusunuyorum ama guvenemiyorum malum kulaklık piyasada bulunmuyo suan...
Alıntıları Göster
bence w800ün yanında verilen kulaklıktan al.onda normal kulaklık girişide var
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
bence w800ün yanında verilen kulaklıktan al.onda normal kulaklık girişide var
Alıntıları Göster
evet teknode bende ole dusunuyorumda sormadigim yer kalmadi istanbulda ama adamlar w800 ü satmaya bulamiyoruz kulakligini nerden bulalim diyolar malesef... ama arkadasim dubaide ona sparis verdim bakalim artik
quote:
evet teknode bende ole dusunuyorumda sormadigim yer kalmadi istanbulda ama adamlar w800 ü satmaya bulamiyoruz kulakligini nerden bulalim diyolar malesef... ama arkadasim dubaide ona sparis verdim bakalim artik
Alıntıları Göster
iide kardeş biz bunu zaten daha önce yapmıştık hatta forumda bu konu bi ara açılmıştı.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: underwater
yakında piyasaya çıkar umarım.çünkü bende almayı düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
quote:
Orjinalden alıntı: underwater
yakında piyasaya çıkar umarım.çünkü bende almayı düşünüyorum
Alıntıları Göster
bu işlemi kulaklık kablosu arasındaki beyaz nokia düğmesinin içindenmi yaptın?
quote:
Orijinalden alıntı: Caraudiohifi
Alıntıları Göster
hayır kulaklık warya onun kapakları açılıo bndede sony kulaklık wardı onun da kapakları açılıodu ve bnde sony le orginal nokia kulaklıklarının leyim lerini sökp birbiri ile değiştirdim yani nası diiim orjinal gibi oldu kardeş kesme fln da yoqq
quote:
Orjinalden alıntı: slyt
quote:
Orijinalden alıntı: zeusy
Alıntıları Göster
arkadaşım bn hiç bir şeyi kesmedim bn kulaklığın ses çıkan yerin kapaklerını açıp ta yaptım yani cnm isterse eski haline çevirebilirim ok bn böle yaptım işte aynı orjinal gibi oldu kesme fln yoqq
quote:
Orjinalden alıntı: zeusy
quote:
Orijinalden alıntı: cepx
arkadaşım bn hiç bir şeyi kesmedim bn kulaklığın ses çıkan yerin kapaklerını açıp ta yaptım yani cnm isterse eski haline çevirebilirim ok bn böle yaptım işte aynı orjinal gibi oldu kesme fln yoqq
quote:
Orjinalden alıntı: zeusy
Alıntıları Göster
ben evdekı muzık setını bagLamaya caLısıom caLısmaLarım hızLandı bıLgıLendırırım sızı