iki telefonunda kampanyada olması ve özelliklerinin birbirine yakın olması nedeniyle hangisini almaya karar veremedim bilen biri karşılaştırırsa sevinirim 500 ytl civarında bir tel almayı düşünüyorum bu telefonlardan başka telefon da tavsiye edebilirsiniz bütün forumu okudum kimi süper fiyat hemen alın diyor kimi özellikleri kötü değmez diyor karar veremedim.
K750 varken w700 alınmaz.w700 alırsan her foto çektiğinde üzülürsün. bende k750 alıp sonrada kart ve kulaklık alırsan daha iyi olur.
bencede k750i al
k750i w700i arasindaki ses farki ancak kaliteli mp3 ya da wav dosyalarinda farkediliyor ama quattro_tr dogru diyor k750i ile foto gayet basarili. resimlerini bastirabile bilirsin rahatca.
bence w700i..walkman artısı yeter...
K 750i Karizması yeter :)
k750'nin ele ayağa düşmesi sebebiyle w700... sonuçta profesyonel fotoğrafçı değilsin ve bu aletler sadece cep telefonu!
w700i w800i kadar iyi kalitede foto cekiyor mu? Ozellikleri aynı mı w700i ile w800i nin merak ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: L a C o s T e
w700i w800i kadar iyi kalitede foto cekiyor mu? Ozellikleri aynı mı w700i ile w800i nin merak ediyorum
w700de autofucus yok bide kutudan 256 lık kart çıkıo w800 autofocus var ve kutudan 512 lik kart çıkıo
k750i+hafıza kartı al derim ses kalitesi çok fark çok etmez zaten
Bencede K750i al derim kardeş
k750i fotoğraf bakımından daha iyi fakat w700 de müzik bakımından daha iyi.
Sonuç olarak sen bilirsin :)
ben de bu seçimi yapmak durumunda kaldım ve w700i'yi tercih ettim. neden mi? çünkü 50 ytl daha ucuz genpa'da, artı yanında 256 mb memory stick veriyorar ki k750i 64 mb'la geliyor. tabi benim telefonu yenileme amacım müzik dinlemekti o nedenle bu tercih ağır bastı. k750i alıp da walkman yazılımı yükletmeni de önermem garantisi kaybolur. ayrıca ilk bakışta sıradan gibi görünse de w700 walkman tlefonlar arasında en elegan renklere sahip telefon, kullandıkça farkediliyor. kullanan arkadaşlar kusura bakmasın ama w800i oyuncak hissi veren plastik turuncu beyaz renkleriyle çok başarısız, w810 ise çok teknolojik duruyor siyah rengiyle.
benim fikrim şu yönde: w700i hakkında sürekli auto-focus özelliğinden dem vuruluyor ama amatör fotoğrafçı değilsen,yakın plan çekim yapmayacaksan; yani okulda, gece dışarı çıkınca arkadaş fotoları çekeceksen bu özellik sana bir şey kazandırmaz ya da kaybettirmez. tabi amatör fotoğrafçıysan da bu hobi cep teleonu kamerasıyla mı gerçekleştirilir. - bugünkü teknolojiyle- o da ayrı bir konu.
sonuç olarak telelefonların kamera özelliği henüz geliştirilmeye tamamiyle açık, bugün 3.2 mp'lik bir telefon alsan bile 4 ay sonra optik zoom'lu bir model çıkınca sana onu alma diyecekler. ama müzik alanı farklı. kişisel gözlemlerime göre sony walkman serisi ipod'u yakalamış durumda ve hatta kulaklığıyla ipoda fark atıyor.
benim önerim w700i.
quote:
Orjinalden alıntı: moontaxi
ben de bu seçimi yapmak durumunda kaldım ve w700i'yi tercih ettim. neden mi? çünkü 50 ytl daha ucuz genpa'da, artı yanında 256 mb memory stick veriyorar ki k750i 64 mb'la geliyor. tabi benim telefonu yenileme amacım müzik dinlemekti o nedenle bu tercih ağır bastı. k750i alıp da walkman yazılımı yükletmeni de önermem garantisi kaybolur. ayrıca ilk bakışta sıradan gibi görünse de w700 walkman tlefonlar arasında en elegan renklere sahip telefon, kullandıkça farkediliyor. kullanan arkadaşlar kusura bakmasın ama w800i oyuncak hissi veren plastik turuncu beyaz renkleriyle çok başarısız, w810 ise çok teknolojik duruyor siyah rengiyle.
benim fikrim şu yönde: w700i hakkında sürekli auto-focus özelliğinden dem vuruluyor ama amatör fotoğrafçı değilsen,yakın plan çekim yapmayacaksan; yani okulda, gece dışarı çıkınca arkadaş fotoları çekeceksen bu özellik sana bir şey kazandırmaz ya da kaybettirmez. tabi amatör fotoğrafçıysan da bu hobi cep teleonu kamerasıyla mı gerçekleştirilir. - bugünkü teknolojiyle- o da ayrı bir konu.
sonuç olarak telelefonların kamera özelliği henüz geliştirilmeye tamamiyle açık, bugün 3.2 mp'lik bir telefon alsan bile 4 ay sonra optik zoom'lu bir model çıkınca sana onu alma diyecekler. ama müzik alanı farklı. kişisel gözlemlerime göre sony walkman serisi ipod'u yakalamış durumda ve hatta kulaklığıyla ipoda fark atıyor.
benim önerim w700i.
arkadaşa aynen katılıyorum..
+1111
Bencede W700 alsan daha iyi olur ...
Arkadaşım hayırlı olsun herkese sordum kimse cevaplamadı.Radyo dinlerken kulaklıktan kayıtlı veya kayıtsız radyo kanalı değişiyor mu yoksa k700i gibi illa telefondan mı değiştirmek gerekiyor.Bazıları önemsemez ama gerçekten işe yarayan bir özellik....
quote:
Orjinalden alıntı: moontaxi
benim önerim w700i.
bencede k750i al kardeş bi kulaklık bide hafıza kartı
hayır kulaklıkta radyo kanalı değişmiyor, olsa çok iyi olurdu. ayrıca radyodan müzik kaydı da yapılamıyor.