Şimdi Ara

k790 mı w810 mu??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Fotoğraf kalitesi, ekran çözünürlüğü, daha hızlı işlemci istiyorsan k790i al
    Müzik performansı, yüksek hafıza desteği için w810i düşüne bilirsin
  • K790+Hpm 70 Kulaklık
  • saolun teşekkürler
  • k790i derim şimdiden hayırlı olsun
  • K790 çok sık arızalanan bir telefon, W810 çok daha sihhatli, ben aldım ve çok memnunum.
  • @kampüs61: Bi kaçgündür dikkatle takip ediyorum. Sürekli W810i fanatikliği yapıyosun. Sen aldın diye herkes almak zorunda değil. Herkesin kendi tercihi.
  • k790
  • K790i:
    - Xenon Flaşlı 3.2 MP CyberShot kamera.
    - 240x320 Piksel ekran.
    - Daha hızlı işlemci

ve daha yeni olmasından dolayı (W810i üretimden kalktı) daha iyi bir tercih olur bence.

W810i de müzikte ön plandadır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

K790i:
    - Xenon Flaşlı 3.2 MP CyberShot kamera.
    - 240x320 Piksel ekran.
    - Daha hızlı işlemci

ve daha yeni olmasından dolayı (W810i üretimden kalktı) daha iyi bir tercih olur bence.

W810i de müzikte ön plandadır...

w810 un burda cok fanatigi var,acıkcası beniim bile aklımı celdi hic kafamda yokken forumlarda yazılanlar,ama telefonu resimlerine diildi elime alıp bakıgımda vazgeçtim ben,ozelliklerine diycek lafım yok ben tipini begenmedim..

zevkler herkes icin farklıdır o yuzden fotografmı muzik kararını verdikten sonra birde telefonları gerceklerini incele,hangisini begenirsen onu al...

bencede k790

• Ben fanatik değilim, begenerek aldığım ve begenerek kullandığım bir teli, öneriyor yada tavsiye ediyor olmam kadar dogal birşey olamaz. Ayrıca ben birilerine, illaki telefonu alın diye zorluyormuyum. Bir soru sorulmuş, bende cevabını vermişim, sizin gocunmanızı gerektircek bir durum yok...

quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

@kampüs61: Bi kaçgündür dikkatle takip ediyorum. Sürekli W810i fanatikliği yapıyosun. Sen aldın diye herkes almak zorunda değil. Herkesin kendi tercihi.
  • w810i piyasadan kalkalı çok zaman oldu ama bazı arkadaşlar hala uyuyor(12)
    se zaten çok steril bir marka olmamakla birlikte, K series iyidir
  • w810 piyasadan ne zaman kalktı, ben bunu anlayamadım, cayır cayır satılıyor her yerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

w810 piyasadan ne zaman kalktı, ben bunu anlayamadım, cayır cayır satılıyor her yerde.

Üretimden kalktığını diyor olabilirler.Yoksa W810i'yi piyasada bulmak dediğin gibi mümkün, bayağı da satılıyor hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 15 Ağustos 2007; 1:32:02 >
  • k790i öneririm müzik istiyorsanda iyi bir kulaklık alırsın
  • Sony Ericsson K790i'nin ön plana çıkan özellikleri:

- 2.0 inç 240x320 piksel ekran
    - 3.2 MP autofocus ve macro modu desteğine sahip kamera, xenon flaş, Cybershot arayüzü
    - Daha hızlı işlemci
    - 64 MB dahili bellek
    - A2DP profili desteği

Sony Ericsson W810i'nin ön plana çıkan özellikleri:

- Walkman arayüzü, Megabass
    - 4 GB'a kadar arttırılabilir bellek

W810i'nin üretimi uzun süre önce durdurulmuştu. Ancak telefonu piyasada bulmak mümkündür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.