Şimdi Ara

k750i vs w700i (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
11.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • k750i ve w700i nin kutu dahilinde gelen kulaklıklarıyla kıyaslama yapıldığında w700i daha kalitelidir.fakat k750i'ye de hpm-70 kulaklık modeli kullanılırsa eşit oluyor
    hpm-70 48 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 21 Kasım 2006; 21:18:21 >
  • kuskusuz k750
  • kardeş hiç düşünme bile cillop gibi k750 varken kıayslama yapma bile. yinede tercih senin. kendi gönlünden ne geliyorsa onu yap.
  • Tabiki w700i.. Wolkman menüsü yeter...
  • benim için walkman özelliği daha önemli. bu yüzden k750i yerine w700 aldım. ama şimdi fotoğrafların çok kalitesiz olduğunu görünce de biraz pişman oldum. çünkü walkman özelliğini çok daha fazla sevmemle birlikte fotoğraf çekmesini de seviyorum. Telefonda fazla belli olmuyo hatta baya bi güzel gözüküyor, ama pc'de baktığımda gerçek kalitesinin ne olduğu ortaya çıkıyor:( Galiba autofocus resim kalitesini doğrudan etkiliyor. Acaba 300 milyon daha verip w800i mi alsaydım diye düşünüyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cambaz_4387 -- 23 Kasım 2006; 22:07:12 >
  • K750i alcam ama şu kasa ve joystick olayı düşündürüyor beni. Çizik bi telefona uyuz oluyorum. Bende mpx200 vardı 1 sene sonra soyulmaya baslamıstı kenarları, cok temiz kullanmama ragmen, bende sattım. bu da oyle olur mu acep? mesela baya cizildi diyelimki servis değiştirebiliyormu kasayı. bide şu joystick bozuluyormus birkaç ayda. joystick basmıyor mu takılıyor mu sorunu nedir anlayamadım. bir de diyelimki bozuldu tuş. servis aynı kalitede mi takıyor yeni joysticgi yoksa düzgün halini mi takıyolar? yaptıran veya basına gelen arkadaslara sorarım. hürmetler...
  • arkadaşım kral 750i al derim niyemi foto kaliteli joyistikte hiç bir sorun yaşamadım 1 seneden fazla oldu kullanalı donma yapmadı w810i kullaklığım var 512 mb hafıza kartı var sese gelince değişen hiçbir fark menü dışında yok eğer yüksek ses istiyorsan mp3gain yada mp3trim programları var bunlanda o işinide halledersin bu kadar basit en güzeli k750i bence
  • peki k750i performans olarak nasıl? menüleri hızlı mı? anında cevap veriyormu? sms yazarken harflerin gecisleri nasıl? menüler arası geçişlerde çok bekletme yapıyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Editor

peki k750i performans olarak nasıl? menüleri hızlı mı? anında cevap veriyormu? sms yazarken harflerin gecisleri nasıl? menüler arası geçişlerde çok bekletme yapıyormu?

performans süper java olduğu için menüler çok hızlı hiç donma yaşamadım mesaj pek yazmam ama tuşları süper bence parmaklarıma oturuyor menüler arası geçişlerde hiç bekleme yapmıyor
  • Dün arkadaşımın k750'sini elime aldım. mp.3 dinlerken birdenbire kapandı. Epey bi korktum neyse sonradan açıldı telefon. İlginç
  • Kapanma olayı neredeyse bütün telefon markalarında çıkabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Dün arkadaşımın k750'sini elime aldım. mp.3 dinlerken birdenbire kapandı. Epey bi korktum neyse sonradan açıldı telefon. İlginç

evet olabilio benim w800 de kapandı bi kere
  • gold'a sordum simdi fiyatını k750i ye 540ytl diyolar 12 taksite %10 bonus veriolarmıs 54ytl yani. once benim mpx220 mi satmam lazım alabilmem icin. iyice ısındım telefona.
  • Bi karşılaştırma yapalım
    k750
    autofocus
    macro
    4x dijital zoom (w700 de en iyi modda zoom yapılmıyor)
    yüksek ses çıkışı (w700 e göre)

w700
    ses netliği
    uçuş modu
    walkman tel olması bi ayrıcalık
    kutudan 256 mb hafıza kartı ve müzik kablosu çıkıyor (k750 de 64 mb hafıza kartı çıkıyor)
    sağlamlık
    ilerki dönemlerde joystick problemi ile karşılaşmazsın.....

görüldüğü gibi k750 kamerada, w700 ise müzikte ön plana çıkıyor
    karar sana kalmış
    zaten gönlünde k750 var herhalde
  • W700 renginden kaybediyor bana göre. siyah olsaymış alırdım. hem daha ucus.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Editor

W700 renginden kaybediyor bana göre. siyah olsaymış alırdım. hem daha ucus.

bana göre rengi ve tasarımı w800 den daha iyi
    güzel tel bi de autofocus olsaydı süper olacaktı
    2 mp camera ama sözde kalıyo
    yani o üstündeki 2.0 mp yazısını silipte 1.3 yazsak daha iyi olurdu, o zaman kötü foto çekiyo demezdik en azından
  • evt W800 den daha güzel bende beğendim ama siyah bi başka be
  • quote:

k750'nin ele ayağa düşmesi sebebiyle w700... sonuçta profesyonel fotoğrafçı değilsin ve bu aletler sadece cep telefonu!

ya arkadaşım kusura bakma ama şu söölendii zaman çok sinirleniom prof. fotocu deilsek 7210 yada 6600 alalım ozaman sonuçta kaliteli resim çekmeyi kim istemezki annamıom yaaaa
  • Evet büyük konuşmamak gerek. İnanır mısınız buraya yazdığım mesajdan kısa bi süre sonra benim telefonum arama yapacakken kapandı :)) W810 konusuna da yazdım:) tesadüfün böylesi.
    quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

quote:

Dün arkadaşımın k750'sini elime aldım. mp.3 dinlerken birdenbire kapandı. Epey bi korktum neyse sonradan açıldı telefon. İlginç

evet olabilio benim w800 de kapandı bi kere
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.