Şimdi Ara

k750i vs w700i (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
11.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: HardLord

quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

quote:

Orjinalden alıntı: HardLord

o kadar param olsa düşünmeden alırım zaten sınır 400

bende sıkışığım yaa...(off) w810i'yi verdim rokr e6 alcam forumda baktım acaip hoşuma gitti (süper) bak ne dicem max. 400 ytl'se 2.el N91 alsana

2. ele güven olmuyor

O ZAMAN K750İ ALCAN BABA 50 YTL'DE CEBİNDE KALCAK ONLADA HAFIZA KARTI ALIRSIN

• istanbuldan w700i sipariş verdim. eger ordada bulunmazsa k750i alacam yardımlarınız için tşkler
  • benim telim diye sölemiyom w700i
  • This junk subject must be deleted by moderators

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HacKToR -- 14 Ağustos 2015; 16:04:10 >
  • Forumda arama yapabilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_9665160/mpage_50/tm.htm w700'ün fotoğaraf örnekleri var birkaç tane k750i de hemen hemen aynıdır yalnız k750i yakın çekim yapabiliyor ve 2mp boyutunda 4x zoom yapabiliyor
  • arkadaşım umarım yorumumu düşünmeye değer bulursun !!
    herkes demiş yok benimki bu diye w700 yok arkadaşta gördüm bu böyle adam akıllı inceleyen yok herhalde bak şöyle mantıklı düşün w700 ü aldın demi baktınki sesi iyi ama kamera kötü pişman oldun ek kamera takabilirmisin hayır ama k750i aldın sabah güzel güzel resimler çektin akşam müzik dinledin beğenmedin pişman oldun gittim bi kulaklık aldın hop sorun çözüldü işte bütün olay bundan ibaret
  • quote:

Orjinalden alıntı: ooouuuzzz

arkadaşım umarım yorumumu düşünmeye değer bulursun !!
    herkes demiş yok benimki bu diye w700 yok arkadaşta gördüm bu böyle adam akıllı inceleyen yok herhalde bak şöyle mantıklı düşün w700 ü aldın demi baktınki sesi iyi ama kamera kötü pişman oldun ek kamera takabilirmisin hayır ama k750i aldın sabah güzel güzel resimler çektin akşam müzik dinledin beğenmedin pişman oldun gittim bi kulaklık aldın hop sorun çözüldü işte bütün olay bundan ibaret

yuh kardeşim 14 aydan beri sen yeni yazdın.Zaten k750,w700-800 devri kapandı
  • ne diye hortlatırsınız be abi
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edmund -- 2 Ağustos 2008; 17:18:50 >
  • İkisini de alma artık Bu arada niye hortlatırlar böyle konuları anlamam, yakında 3310 konuları da hortlamaya başlar.
  • k750
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.