Şimdi Ara

k750i vs w700i (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
11.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm arkadaşlar gibi bende ikisi arasında seçim yapmakta zorlandım.

Diğer aradaşların verdikleri farklılıklara ek olarak şunları belirtmek isterim.

-K750i'nin yüzü eskidi yani modası artık geçmiş bir telefon, piyasası bitmiş durumda.

-W700i'nin şu özelliğine kimse dikkat etmemiş. Kullaklıkta megabass modunda sesi sonuna kadar açıldığında bir bozulma yapıyor. Bunun kulaklıklığın yetersiz olduğundan kaynaklandığını düşündüm. Telefona 192 kbit* ve daha üstü kalitede mp3 ler atınca bu sorun ortadan kayboldu ve mükemmel bas vermeye başladı. Aynı özelliği k750i de denedim. Sonuç olarak K750i'nin ses çıkışı daha düşük çıktı ve basları veremedi.

-Neticede diğer telefonların foto kalitesinden farklı olsun diyorsanız k750i düşünülebilir. Ama bir fotoğraf çekimi için oto-fokus yeterli bir özellik değildir. Bunun için özellişmiş cihaz olarak en düşük seviyedeki bir d.f. makinesi yeterli olmakta.
    Diğer taraftan mp3, foto çekimi kadar komplex bir yapı olmadığı için elektonik ürünlere kolayca entegre edilebilir bir özelliktir ve sonuçta bu teknoloji sony'nin elinden çıkıyor.

*Standart mp3 kalitesi 128 kbit'tir. Bu kalitenin farkı, yüksek kaliteli ses çıkışına sahip sistemlerde anlaşılabilir. Kaliteyi kbit dışında, jak çıkışlarıda etkiler. Altın kaplamalı jaklar en iyi ses kalitesini verir ki sony bunu bu ürünlerin hepsinde kullanmış, nokia'nın 1000 ytl üzerindek "n" serisine koyduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werrem -- 17 Aralık 2006; 16:25:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AjanWhite

arkadaşım kral 750i al derim niyemi foto kaliteli joyistikte hiç bir sorun yaşamadım 1 seneden fazla oldu kullanalı donma yapmadı w810i kullaklığım var 512 mb hafıza kartı var sese gelince değişen hiçbir fark menü dışında yok eğer yüksek ses istiyorsan mp3gain yada mp3trim programları var bunlanda o işinide halledersin bu kadar basit en güzeli k750i bence

bence de k750i agzına saglık kardesım KRAL750İ
  • dün k 750i aldım.yıllardır nokia kullandığım için lanet ettim.mükemmmmel bir telefon.450 ytlye bundan iyisi alınmaz 2 yıl garantili.yalnız zil seslerini dinlerken ses azıcık çıkıyor duyulamayackak kadar az neden çözemedim olayıilk baş bööyle diildi.
  • Elbette ki W700i
  • w 700i de memory stick pro duo kullanilio,ancak memory stick pro duo HIGH SPEED kullaniliyor mu?kullanabilen arkadas varmi?
  • bende k750 cıktıgında işte istediğim telefon bu demiştim.ama hem taksidim bitsin hemde ucuzlasın diye beklerken walkman serileri cıktı.simdi ereyon.com da k750 nin 12 ay taksitli fiyatı 516 ytl, w810 12 ay taksitli fiyatı 584 ytl.özellik olarak baktıgımda bi fark göremedim.bu fayat farkını ödemeye deger mi?
  • w700
  • bende sözde k750 i almaya gitmiştim telefoncuya ama önüme birde hiç bakmadığım w700 i yi çıkardılar bayağı ikisinin arasında kaldım sonunda w700i yi aldım kaliteli bir fotoğraf makinem var zaten her yerde kullanıyorum. o nedenle fotoğraf benim için 2. plandaydı ses kalitesi bakımından ve 256 mb lik hafıza kartı olmasından, ucuz olmasından dolayı onu seçtim
  • w700i
  • w700i yi tavsiye edermisiniz acaba hiç sorun yaşayan oldu mu cvplar için saolunnnn
  • w700i
  • Arkadaşlar, Allah aşkına kaçınız Cep telefonuyla foto çekio ve bunları kullanıo? Ben hiç kullanmuorum desem yeridir..
    Ama ben illa kullanıorum diosanız.. K750i alınabilir.. Benim tercihim W700i'den yana oldu ve telefonumdan memnunum.. Kulaklıklarına kadar kalite yaw telefon..

He bi de, K750i al + Hafıza Kartı + Kulaklık al dien arkadaşların hafıza kartı ve kulaklık fiyatlarından haberi yok sanırım, ya da sony'nin fabrikası babasının olsa gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murt_aza -- 4 Mart 2007; 22:35:57 >
  • k750 veya w810 al
    k750 alacaksan grisini tercih et bence w700de autofocus yok çünkü
  • bende ikisi arasında kaldım sonra düşündüm w810i ye karar verdim 80 ytl kadar bifark var zaten aralarında özellik olarak üstünlüklerini bi kenara koy 512 lik kart verio yanında vede durusu iki telefondan da çok daha güzel sadece bu artıları bile 80 ytl fazla vermeye değer bence
  • dostum w700 de autofocus yok tek artısı kutudan walkman kulaklık aparatı çıkıyor olması k750 aynı fiyata ben olsam k750 alırdım. zaten w800 e dönüşebiliyor hiç olmazsa kamera performansı daha iyi. ama varsa bi 70 liran daha w810i al ikisinede katlar en azından joystick yok
  • evet ya.. en güzelide joistik yok:. bir daha joistikli tel alırsam iki olsun..

• arkadaş benim babam sony mağazası var arkadaş nasıl zis sesi az çıkıyor mp3 dinliyoruz biz çok güzel ses çıkıyo bence bi daha dene
  • arkadaslar, w700i ve k750i yi ayni fiyata buldum desem hangisini almami söylerdiniz?bir de bu cok eski bir topic,yani gecmis donemlerde hangisi daha pahaliydi ve nekadardi asagi yukari? ve suan normalde ne kadar bu telefonlar?

saygilar,tskler simdiden..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Okan_mersin

arkadaslar, w700i ve k750i yi ayni fiyata buldum desem hangisini almami söylerdiniz?bir de bu cok eski bir topic,yani gecmis donemlerde hangisi daha pahaliydi ve nekadardi asagi yukari? ve suan normalde ne kadar bu telefonlar?

arkadaşım
    bence fiyatlarını boşver ikisininde fiyatları birbirine çok yakın..
    telefonları incele hangisini model olarak beğeniyorsan onu al..
    ben sana gördüğüm artı ve eksilerini söyleyeyim..
    bu arada benim 2 tel var. birik750i diğeri w700i
    bence w700i'nin arka kameranın açılış şekli daha güzel..
    k750i'nin auto focus özelliği var. Ben çok faydasını göremedim ama yinede mutlaka bir avantajı vardır.
    Birde tabii ki w700i nin walkman özelliği var. (bu bence bu telin en büyük artısı)

Fiyatlarına gelince w700i şu anda hepsi buradada çok uygun bence hemen al..
    ben oradan aldım.. 12 taksit 338 ytl..

k750i ise 350-360 civarında ama onuda doğubankın oraya filan gidersen turkcell kampanyalı fiyatı uygun oluyo.. 40-50 ytl daha avantajlı oluyor.

Ama çok zor seçim bence çünkü iki telefonda %95 aynı..

• quote:

Orjinalden alıntı: Okan_mersin

arkadaslar, w700i ve k750i yi ayni fiyata buldum desem hangisini almami söylerdiniz?bir de bu cok eski bir topic,yani gecmis donemlerde hangisi daha pahaliydi ve nekadardi asagi yukari? ve suan normalde ne kadar bu telefonlar?

W700i'nin avantajları:

- Walkman arayüzü, Walkman modu (uçuş modu)
    - Kutu içeriği
    - Malzeme kalitesi bir parça daha iyi

K750i'nin avantajları:

- Autofocus ve macro modu özellikli kamera

Autofocus fotoğraf kalitesinde (netlik) önemli paya sahip bir özelliktir. Macro modu ise yakın plan çekimlerin bulanık çıkmamasını sağlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.