Şimdi Ara

k750i vs w700i (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
11.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: korkmaz_57

w700 telefona 512 mb veya 1 gb hafıza kartı takılıyor mu takılırsa telefonu etkiler mi acep arkadaslar

Telefon, 4 GB'a kadar Memorystick PRO Duo desteği sunuyor. En kötü durumda müzik ve fotoğraflar arası geçişler etkilenecektir.

w700i'e 2gb'ta kadar hafıza kartı takılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockcı

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: korkmaz_57

w700 telefona 512 mb veya 1 gb hafıza kartı takılıyor mu takılırsa telefonu etkiler mi acep arkadaslar

Telefon, 4 GB'a kadar Memorystick PRO Duo desteği sunuyor. En kötü durumda müzik ve fotoğraflar arası geçişler etkilenecektir.

w700i'e 2gb'ta kadar hafıza kartı takılıyor

4 gb destekliyor kardeşim ancak takan duymadım....k750i ye takan gördüm ama!!!

• ben de 4 diye biliyorum ama ben de görmedim..
  • w700i 4gb mı destekliyor sanmam ama far manager ile bişiler yapılabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockcı

w700i 4gb mı destekliyor sanmam ama far manager ile bişiler yapılabilir

o ne oluyo ki?
  • far manager pc yüklediğimiz ve herhangi telefonun sistem dosyalarına erişmemizi sağlayan bir programdır
  • far managere gerek yok yaw!!!...sandisk'in sitesine bi bakın orda destekleyenler yazıyor....ancak w700i yazmıyor hatırladığım kadarıyla!!!...K750İ 4 Gb desteklediği sandiskin sitesinde belirtilmiş!!!...bana göre w700i k750i den sonra çıkan bi model olduğu için 4 gb ona da olur!!!
  • herkese selam ben daha yeni üye oldum ve inşallah en kısa zamanda w700i kullanıcısı olacam. siparişi verdik ama hala telefon gelmedi. neyse benim size bi sorum var. uzun zamandır yazdıkalrınızı takip ediyorum. ve telefonun tek kötü yanı çektiği resimlermiş. benim istediğim bir telefonda resim ve müzik kalitesinin iyi olması çok önemli. rica etsem w700i kullanıcıları çektikleri bi kaç resmi buraya koyabilirler mi. başka topiclerde bi kaç resim gördüm ama onlar beni bek tatmin etmedi. en kısa zamanda cevaplarınızı ve resimlerinizi bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursat2705

far managere gerek yok yaw!!!...sandisk'in sitesine bi bakın orda destekleyenler yazıyor....ancak w700i yazmıyor hatırladığım kadarıyla!!!...K750İ 4 Gb desteklediği sandiskin sitesinde belirtilmiş!!!...bana göre w700i k750i den sonra çıkan bi model olduğu için 4 gb ona da olur!!!

Tam olarak emin değilim ama forumda gezinirken arkadaşın birisi W700i'nin 4gb'lik hafıza kartını desteklemediğini duymuştum. Herhalde en fazla 2 gb desteği var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doktorbz

herkese selam ben daha yeni üye oldum ve inşallah en kısa zamanda w700i kullanıcısı olacam. siparişi verdik ama hala telefon gelmedi. neyse benim size bi sorum var. uzun zamandır yazdıkalrınızı takip ediyorum. ve telefonun tek kötü yanı çektiği resimlermiş. benim istediğim bir telefonda resim ve müzik kalitesinin iyi olması çok önemli. rica etsem w700i kullanıcıları çektikleri bi kaç resmi buraya koyabilirler mi. başka topiclerde bi kaç resim gördüm ama onlar beni bek tatmin etmedi. en kısa zamanda cevaplarınızı ve resimlerinizi bekliyorum

www.flickr.com adresinde telefonla çekilmiş fotoğraf örneklerine ulaşabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.

• saol
  • Arkadaşlar bugün w700i almaya gittim. Bana ellerinde olmadığını söylediler.
    Onun yerine k750i al diyorlar o daha iyimiş. Şimdi napcam ben yaw alsam mı acaba?
  • Arkadaşlar bugün w700i almaya gittim. Bana ellerinde olmadığını söylediler.
    Onun yerine k750i al diyorlar o daha iyimiş. Şimdi napcam ben yaw alsam mı acaba?
  • RESMEN BİR HORT BU ARADA W700İ iyidir (k750i'De kullandık ve w700i'De)
  • w700i olsa alacamda yok burda yaw. k750i alsam mı ki? tavsiye edermisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: HardLord

w700i olsa alacamda yok burda yaw. k750i alsam mı ki? tavsiye edermisiniz

BİLDİĞİM KADARIYLA W700İ'NİN ÜRETİMİ DURDU GALİBA BENCE SEN W810İ AL
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

quote:

w700i olsa alacamda yok burda yaw. k750i alsam mı ki? tavsiye edermisiniz

BİLDİĞİM KADARIYLA W700İ'NİN ÜRETİMİ DURDU GALİBA BENCE SEN W810İ AL

• o kadar param olsa düşünmeden alırım zaten sınır 400
  • quote:

o kadar param olsa düşünmeden alırım zaten sınır 400

bende sıkışığım yaa...(off) w810i'yi verdim rokr e6 alcam forumda baktım acaip hoşuma gitti (süper) bak ne dicem max. 400 ytl'se 2.el N91 alsana
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

quote:

o kadar param olsa düşünmeden alırım zaten sınır 400

bende sıkışığım yaa...(off) w810i'yi verdim rokr e6 alcam forumda baktım acaip hoşuma gitti (süper) bak ne dicem max. 400 ytl'se 2.el N91 alsana

2. ele güven olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HardLord -- 6 Haziran 2007; 18:51:23 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.