Şimdi Ara

k750i vs w700i (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
11.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi yere kadar kendi ihtiyaclarin dogrultusunda aldigini yazmissin, buraya kadar normal ama yazinin sonunda tam olarak sacmalamissin.. senin kesinlikle ipod un yok sevgili arkadasim, o nedenle yorum yapma..

quote:

Orjinalden alıntı: moontaxi

ben de bu seçimi yapmak durumunda kaldım ve w700i'yi tercih ettim. neden mi? çünkü 50 ytl daha ucuz genpa'da, artı yanında 256 mb memory stick veriyorar ki k750i 64 mb'la geliyor. tabi benim telefonu yenileme amacım müzik dinlemekti o nedenle bu tercih ağır bastı. k750i alıp da walkman yazılımı yükletmeni de önermem garantisi kaybolur. ayrıca ilk bakışta sıradan gibi görünse de w700 walkman tlefonlar arasında en elegan renklere sahip telefon, kullandıkça farkediliyor. kullanan arkadaşlar kusura bakmasın ama w800i oyuncak hissi veren plastik turuncu beyaz renkleriyle çok başarısız, w810 ise çok teknolojik duruyor siyah rengiyle.

benim fikrim şu yönde: w700i hakkında sürekli auto-focus özelliğinden dem vuruluyor ama amatör fotoğrafçı değilsen,yakın plan çekim yapmayacaksan; yani okulda, gece dışarı çıkınca arkadaş fotoları çekeceksen bu özellik sana bir şey kazandırmaz ya da kaybettirmez. tabi amatör fotoğrafçıysan da bu hobi cep teleonu kamerasıyla mı gerçekleştirilir. - bugünkü teknolojiyle- o da ayrı bir konu.

sonuç olarak telelefonların kamera özelliği henüz geliştirilmeye tamamiyle açık, bugün 3.2 mp'lik bir telefon alsan bile 4 ay sonra optik zoom'lu bir model çıkınca sana onu alma diyecekler. ama müzik alanı farklı. kişisel gözlemlerime göre sony walkman serisi ipod'u yakalamış durumda ve hatta kulaklığıyla ipoda fark atıyor.

benim önerim w700i.

• Ses kalitesinin ipoddan aşağı kalır yanı yok w serisinin, hatta basları daha iyi.
  • ipodum yok evet, ipod shuffle'ı dinledim sadece. walkman serisinin yakaladığını düşünüyorum ipod'u. ayrıca ifaden ağır kaçmış.
  • bencede biraz kirici olmus
    quote:

ipodum yok evet, ipod shuffle'ı dinledim sadece. walkman serisinin yakaladığını düşünüyorum ipod'u. ayrıca ifaden ağır kaçmış.
  • Autofocus (otomatik odaklama) özelliği:

Odak noktası ''bitki'':
     k750i vs w700i

Odak noktası ''arka plan'':
     k750i vs w700i

• w700i alırsan daha iyi olur ne yapcan otofokusu müzik en iyisi hem zaten k750i yi walkman yapana kadar 600-650 kağıdı bulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: atorce

bencede k750i al kardeş bi kulaklık bide hafıza kartı

+1
  • k750i tercih edilmeli cünkü autofocus cok önemli bir özelliktir fotograf cekerken, ayrica k750i kulaklik upgrade i ile gayet tatmin edici ses sunuyor, w700 den asagi kalir yani yok, tartirmasiz K750i al , demek isterdim ama diyemiyorum cünkü kasa kalitesinde problemleri var
  • joistick sorunlu kasası malzemesi acaip w700 aldım memnunum illa autofocus diyosanız w800 alın walkman tartışılmasız seçiirbence
  • k750i
  • walla bende karasızım arkadaşla aynı sorunu yaşadığım için topic açmiim dedim bende k750 ile w700 arasında kaldım w700 auto focus yok ama walkman tlf, k750 de biraz pahalı aksesuar eksikliği var ama auto focus da var en ideali hangisi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 14 Kasım 2006; 11:45:37 >
  • otofocus ve makro moduna öenm vermiyorsan w700i.
    çünkü
    -kutu dahilinde k750i de 64 mb msd gelirken,w700i de 256 mb msd geliyor
    -w700i kutu dahilinde gelen kulaklıkları daha kaliteli ve yalıtımlı
    -kasa kalitesi k750i den daha dayanıklı.
    bu avantajları var.fakat otofocus olmaması büyük bir eksi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 14 Kasım 2006; 12:20:09 >
  • bu yarışı herkes yeni konu açarak belirtiyor.Bu konuya bir el atmak gereklidir.

k750i
    -Autofocus
    -Makro
    -Fotoğraf Kalitesi
    -Otomatik netleştirici gibi sadece fotoğraf bakımından özellikleri ile önde gidiyor fakat
    w700i
    -uçuşmodu
    -walkman
    -net müzik gibi özelliklerini öne sürüyor...

Bence en iyisi walkman telefonlardır.Fotoğraf olarak fark büyük ama telefon alınca insan zaten o kadar çok fotoğrafa önem vermiyor..
  • @knight ekledıgı resımlerle herseyı cok acık anlatmıs bence yoruma gerek yok makro ve auto focus cok onemlı
  • Bu iki telefon arasında kalanlar az daha ekleyerek W800/810'a yönelmeli.
  • autofocus makro fotoğraflar için daha önemli. w700 kötü fotoğraf çekiyor diyemeyiz. yakın çekim 5-7 cm. (makro) çekemiyor diyebiliriz. Eğer cisimleri yakından fotoğraflamak istiyorsanız makro özelliği olan bir telefon almanız gerekir. Hayır ben gördüğümü çekmek an'ı yakalamak istiyorum diyorsanız tabiki w700. Sağlamlık konusunda'da w700..
  • müzik daha önemliyse w700i al. autofocus için k750 alınmaz. gerçi benim telefonda çok iyi oluyor otofocus da. bana müzik mi autofocus mu deseler ben müziği seçerdim
  • w700ihem biraz daha ucuz hemde kutudan 256'lık kart çıkıo bide walkman yani

• quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

w700ihem biraz daha ucuz hemde kutudan 256'lık kart çıkıo bide walkman yani
  • quote:

ben de bu seçimi yapmak durumunda kaldım ve w700i'yi tercih ettim. neden mi? çünkü 50 ytl daha ucuz genpa'da, artı yanında 256 mb memory stick veriyorar ki k750i 64 mb'la geliyor. tabi benim telefonu yenileme amacım müzik dinlemekti o nedenle bu tercih ağır bastı. k750i alıp da walkman yazılımı yükletmeni de önermem garantisi kaybolur. ayrıca ilk bakışta sıradan gibi görünse de w700 walkman tlefonlar arasında en elegan renklere sahip telefon, kullandıkça farkediliyor. kullanan arkadaşlar kusura bakmasın ama w800i oyuncak hissi veren plastik turuncu beyaz renkleriyle çok başarısız, w810 ise çok teknolojik duruyor siyah rengiyle.

benim fikrim şu yönde: w700i hakkında sürekli auto-focus özelliğinden dem vuruluyor ama amatör fotoğrafçı değilsen,yakın plan çekim yapmayacaksan; yani okulda, gece dışarı çıkınca arkadaş fotoları çekeceksen bu özellik sana bir şey kazandırmaz ya da kaybettirmez. tabi amatör fotoğrafçıysan da bu hobi cep teleonu kamerasıyla mı gerçekleştirilir. - bugünkü teknolojiyle- o da ayrı bir konu.

sonuç olarak telelefonların kamera özelliği henüz geliştirilmeye tamamiyle açık, bugün 3.2 mp'lik bir telefon alsan bile 4 ay sonra optik zoom'lu bir model çıkınca sana onu alma diyecekler. ama müzik alanı farklı. kişisel gözlemlerime göre sony walkman serisi ipod'u yakalamış durumda ve hatta kulaklığıyla ipoda fark atıyor.

benim önerim w700i.

arkadaş amatör yerine profesyonel demek istedi herhalde..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.