Şimdi Ara

6670 680 milyon hepsiburada.com da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 10 dk önce 689 ytl ye 6670 aldım 8 ay vade farksız sizce iyimi ettim fiyatı düşük oluşu beni cezbetti bu teli kullanan arkadaslar memnunmusunuz + ları - lerini kısaca yazarsanız sevinicem hala siparişi tamamen iptal et butonu önümde duruyor..

• bende 1 hafta once aldim cok memnunum.
    sakin kacirma. umarim gumus rengi almisindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklegend

bende 1 hafta once aldim cok memnunum.
    derin mavi aldım hoş değilmi..
  • quote:

bende 1 hafta once aldim cok memnunum.
    mukemmel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß.m.Ø

mukemmel...

Alıntıları Göster
    ben nokia shoptan inceliyerek aldim
    gumus rengi daha karizmatik geldi bana
    ama tabi zevk meselesi hayirli olsun
  • quote:

mukemmel...

Alıntıları Göster
    hmmm simdi gordum mesaji.. Bencede grisi daha ii ama olsun degistirebilirsin kapakları diledigin renkte.. 6670 suan piyasada SX1 ile kapısabilecek tek telefon BENCE.. 6630'un ses cikisi berbat.. Ama 6670'in oldukca iyi.. Tebrikler iyi bir secim gercekten..
  • quote:

hmmm simdi gordum mesaji.. Bencede grisi daha ii ama olsun degistirebilirsin kapakları diledigin renkte.. 6670 suan piyasada SX1 ile kapısabilecek tek telefon BENCE.. 6630'un ses cikisi berbat.. Ama 6670'in oldukca iyi.. Tebrikler iyi bir secim gercekten..

Alıntıları Göster
    kapaklarının değişebileceğini bilmiyordum o iyi
  • Bua rada Telefon stoklara 09.02 de giricekmiş not düşmüşler stoklara yüksek fiyatla giriş yaparsa fark alınmıyor düşük fiyatla giriş yaparsa farkı size geri ödeniyor diye buda hoşuma gitti
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bayramdan önce 12 taksit 1010 YTL'ye aldım. Süper telefon ama çok pahalıya geldi bana, kolay kolay değiştirmem bu telefonu. Süper fiyata almışsın bu arada hayırlı olsun, bendeki de mavi, tuş takımı itibariyle 7610'dan daha kullanışlı. Çok pahalıya aldım ama yine de içim rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRCaPiTaL

Bayramdan önce 12 taksit 1010 YTL'ye aldım. Süper telefon ama çok pahalıya geldi bana, kolay kolay değiştirmem bu telefonu. Süper fiyata almışsın bu arada hayırlı olsun, bendeki de mavi, tuş takımı itibariyle 7610'dan daha kullanışlı. Çok pahalıya aldım ama yine de içim rahat.

Alıntıları Göster
    bende gecen hafta 10 taksit 740 ytl den aldim
  • quote:

bende gecen hafta 10 taksit 740 ytl den aldim

Alıntıları Göster
    bunun şarjı konusunda kullanan arkadaslar ne diyor 6600 gibi kurcalarsan 1 gün kurcalamassan 2 gün muhabbeti yok değilmi....
    kafama çok tkaılıyor bu oLay
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmlar

bunun şarjı konusunda kullanan arkadaslar ne diyor 6600 gibi kurcalarsan 1 gün kurcalamassan 2 gün muhabbeti yok değilmi....

Alıntıları Göster
    fazla kurcalamazsan 3 gun
  • quote:

Alıntıları Göster
    Şarj yine az diyorlar ama ben kullanmadım şahsen..
    Ama telefon gerçekten karizmatik..Tebrik ederim..İnşallah sıra bana da gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmir_sevdalısı

Şarj yine az diyorlar ama ben kullanmadım şahsen..
    Ama telefon gerçekten karizmatik..Tebrik ederim..İnşallah sıra bana da gelecek

Alıntıları Göster
    normal kullanımla birlikte günde 20 dk konusturup 3 gün gitse çok iyi derim
  • Hayırlı olsun
  • quote:

normal kullanımla birlikte günde 20 dk konusturup 3 gün gitse çok iyi derim

Alıntıları Göster
    ya bende 12 taksit 750 ye aldım sen iyi almışsın ama güzel telefon ve bence mavi daha karizmatik ama dediğin gibi şarj problemi var yani kurcalarsan 1-2 gün zorr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ha.Mim.Ra

Hayırlı olsun
    Sanırım Hatalı Bir karar değil kullananlar memnunsa benim memnun olmamam için pek fazla sebep şu aşamada yok inşallah elime geçince bende tamamen doğru bir karar verdimd erim yorumlarınız için teşekkür ediyorum
    Saolun Varolun..

• quote:

Sanırım Hatalı Bir karar değil kullananlar memnunsa benim memnun olmamam için pek fazla sebep şu aşamada yok inşallah elime geçince bende tamamen doğru bir karar verdimd erim yorumlarınız için teşekkür ediyorum
    Saolun Varolun..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: slmlar

Saolun Varolun..

olmazsa bana satarsın 600 YTL peşin veririm..
    Ya da P800'ün üstüne 300 milyon

• quote:

Saolun Varolun..

Alıntıları Göster
    demekkikurcalayamıyacaz..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: slmlar

Kurcala arkadaşım kurcala ya..En kötüsü takarsın şarja 1,5 saatte dolar..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.