Arkadaslar 10 dk önce 689 ytl ye 6670 aldım 8 ay vade farksız sizce iyimi ettim fiyatı düşük oluşu beni cezbetti bu teli kullanan arkadaslar memnunmusunuz + ları - lerini kısaca yazarsanız sevinicem hala siparişi tamamen iptal et butonu önümde duruyor..
bende 1 hafta once aldim cok memnunum. sakin kacirma. umarim gumus rengi almisindir
quote:
Orijinalden alıntı: blacklegend
bende 1 hafta once aldim cok memnunum. sakin kacirma. umarim gumus rengi almisindir
derin mavi aldım hoş değilmi..
quote:
mukemmel...
quote:
Orijinalden alıntı: ß.m.Ø
mukemmel...
Alıntıları Göster
ben nokia shoptan inceliyerek aldim gumus rengi daha karizmatik geldi bana ama tabi zevk meselesi hayirli olsun
quote:
mukemmel...
Alıntıları Göster
hmmm simdi gordum mesaji.. Bencede grisi daha ii ama olsun degistirebilirsin kapakları diledigin renkte.. 6670 suan piyasada SX1 ile kapısabilecek tek telefon BENCE.. 6630'un ses cikisi berbat.. Ama 6670'in oldukca iyi.. Tebrikler iyi bir secim gercekten..
quote:
hmmm simdi gordum mesaji.. Bencede grisi daha ii ama olsun degistirebilirsin kapakları diledigin renkte.. 6670 suan piyasada SX1 ile kapısabilecek tek telefon BENCE.. 6630'un ses cikisi berbat.. Ama 6670'in oldukca iyi.. Tebrikler iyi bir secim gercekten..
Alıntıları Göster
kapaklarının değişebileceğini bilmiyordum o iyi
Bua rada Telefon stoklara 09.02 de giricekmiş not düşmüşler stoklara yüksek fiyatla giriş yaparsa fark alınmıyor düşük fiyatla giriş yaparsa farkı size geri ödeniyor diye buda hoşuma gitti
quote:
Alıntıları Göster
Bayramdan önce 12 taksit 1010 YTL'ye aldım. Süper telefon ama çok pahalıya geldi bana, kolay kolay değiştirmem bu telefonu. Süper fiyata almışsın bu arada hayırlı olsun, bendeki de mavi, tuş takımı itibariyle 7610'dan daha kullanışlı. Çok pahalıya aldım ama yine de içim rahat.
quote:
Orijinalden alıntı: TRCaPiTaL
Bayramdan önce 12 taksit 1010 YTL'ye aldım. Süper telefon ama çok pahalıya geldi bana, kolay kolay değiştirmem bu telefonu. Süper fiyata almışsın bu arada hayırlı olsun, bendeki de mavi, tuş takımı itibariyle 7610'dan daha kullanışlı. Çok pahalıya aldım ama yine de içim rahat.
Alıntıları Göster
bende gecen hafta 10 taksit 740 ytl den aldim
quote:
bende gecen hafta 10 taksit 740 ytl den aldim
Alıntıları Göster
bunun şarjı konusunda kullanan arkadaslar ne diyor 6600 gibi kurcalarsan 1 gün kurcalamassan 2 gün muhabbeti yok değilmi.... kafama çok tkaılıyor bu oLay
quote:
Orijinalden alıntı: slmlar
bunun şarjı konusunda kullanan arkadaslar ne diyor 6600 gibi kurcalarsan 1 gün kurcalamassan 2 gün muhabbeti yok değilmi.... kafama çok tkaılıyor bu oLay
Alıntıları Göster
fazla kurcalamazsan 3 gun
quote:
Alıntıları Göster
Şarj yine az diyorlar ama ben kullanmadım şahsen.. Ama telefon gerçekten karizmatik..Tebrik ederim..İnşallah sıra bana da gelecek
quote:
Orijinalden alıntı: izmir_sevdalısı
Şarj yine az diyorlar ama ben kullanmadım şahsen.. Ama telefon gerçekten karizmatik..Tebrik ederim..İnşallah sıra bana da gelecek
Alıntıları Göster
normal kullanımla birlikte günde 20 dk konusturup 3 gün gitse çok iyi derim
Hayırlı olsun
quote:
normal kullanımla birlikte günde 20 dk konusturup 3 gün gitse çok iyi derim
Alıntıları Göster
ya bende 12 taksit 750 ye aldım sen iyi almışsın ama güzel telefon ve bence mavi daha karizmatik ama dediğin gibi şarj problemi var yani kurcalarsan 1-2 gün zorr
quote:
Orijinalden alıntı: Ha.Mim.Ra
Hayırlı olsun
Sanırım Hatalı Bir karar değil kullananlar memnunsa benim memnun olmamam için pek fazla sebep şu aşamada yok inşallah elime geçince bende tamamen doğru bir karar verdimd erim yorumlarınız için teşekkür ediyorum Saolun Varolun..
quote:
Sanırım Hatalı Bir karar değil kullananlar memnunsa benim memnun olmamam için pek fazla sebep şu aşamada yok inşallah elime geçince bende tamamen doğru bir karar verdimd erim yorumlarınız için teşekkür ediyorum Saolun Varolun..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: slmlar
olmazsa bana satarsın 600 YTL peşin veririm.. Ya da P800'ün üstüne 300 milyon
quote: