6600 çıktığında 980 e almıstım 20 gün sorna 900 e sattım durmadan şarja takmaktan gına gelmişti arkadas masanın üstünde şarjdayken araklamış bende gitti telefon die dertlenmeye başlarken çıakrdı teli dedim ben bunu kaybedecem aldım sattım yoksa takarız tabi iş icabı 16 sat çalışıyorum gelen giden oluyor her zaman emniyetli bi yere koyamıyorsun bazen unutuyorsun müşteriye bakarken falan bunu ben her gün şarja takarsam ?? en iyisi fazla kurcalamamak
Bir forumda şu muhabbet geçmişti şarj ile ilgili, benim telefonum bu kadar uzun gitmiyor ama siz yine de bakın.
quote:
Orjinalden alıntı: sergen_baba
quote:
Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL
quote:
Orjinalden alıntı: sergen_baba
4 gün şarjım gidiyor ve en ufak bir sorunum yok telefonu deneyebilirsin bile 560 a hemen veriyim
Şarjın 4 gün mü gidiyor, walla süpersin, telefon kapalıyken mi şarjın o kadar sürede gidiyor? Ben çok kullanıyorum, ceppartner falan da var her gece şarja bağlıyorum. Çok isterdim o kadar süre gitsin benimki de, telefon 10 günlük.
benimde 20 günlük ceppartner+ngage oyunları+agile yani 4 gün kimse inanmıyor nedense ama arkadşalarıom bile pili çalmaya çalışıyor benden