Şimdi Ara

6670 iyide...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaw birileri 6670'e radyo koyabiliyoruz deseya? neden o kadar teknolojik bi telefona radyo gibi basit bi özellik koymazlarki?

• radyolu kulaklik al çözülür.Ayrica radyo özelligi hiç rahatsiz etmedi beni.Hiç dinleme istegi duymadim.
  • Bu radyo olayı wap la gprs le olmaz kardeşim .Bir telefonda ya radyo vardır ya yoktur OKADAR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoRNoVa

quote:

Yaw birileri 6670'e radyo koyabiliyoruz deseya? neden o kadar teknolojik bi telefona radyo gibi basit bi özellik koymazlarki?

çünkü ilerde satıcak bi şeylerinin olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoRNoVa

quote:

kendini satıştan sorumlu bir eleman olarak düşün eger o cihaza radyo koyarsan kaç tane nokia modelinin satışı aynı şekilde devam eder?
  • iyide radyo herkesin dinlediği bişey deilki dünleyen vardır dinlemyen vardır r kimisi mp3 dinler kimiside radyo dinler ben şahsen radyoyu yeğlerim
  • nokia hep boyle zatemn en iyi tellerine en kotu tellerde olan ozellıklerını bıle koymuyor
  • ara bilgi : hiç bir cep telefonu bir başka modelinin satışını engellememek amacı ile full olarak üretilmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: deville

ara bilgi : hiç bir cep telefonu bir başka modelinin satışını engellememek amacı ile full olarak üretilmez...

bencede tamamen pazarlam stratejisidir bu
  • kardeş ii de radyo su yokda ona kalırsa kızılötesi de yok 6600 gibi kumanda etme şansın da yok ama hoşuma gidiyor 1-2 haftaya kadar bende o telefonu alırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.