Yaw birileri 6670'e radyo koyabiliyoruz deseya? neden o kadar teknolojik bi telefona radyo gibi basit bi özellik koymazlarki?
radyolu kulaklik al çözülür.Ayrica radyo özelligi hiç rahatsiz etmedi beni.Hiç dinleme istegi duymadim.
Bu radyo olayı wap la gprs le olmaz kardeşim .Bir telefonda ya radyo vardır ya yoktur OKADAR.
quote:
Orjinalden alıntı: BoRNoVa
quote:
Yaw birileri 6670'e radyo koyabiliyoruz deseya? neden o kadar teknolojik bi telefona radyo gibi basit bi özellik koymazlarki?
çünkü ilerde satıcak bi şeylerinin olması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: BoRNoVa
quote:
kendini satıştan sorumlu bir eleman olarak düşün eger o cihaza radyo koyarsan kaç tane nokia modelinin satışı aynı şekilde devam eder?
iyide radyo herkesin dinlediği bişey deilki dünleyen vardır dinlemyen vardır r kimisi mp3 dinler kimiside radyo dinler ben şahsen radyoyu yeğlerim
nokia hep boyle zatemn en iyi tellerine en kotu tellerde olan ozellıklerını bıle koymuyor
ara bilgi : hiç bir cep telefonu bir başka modelinin satışını engellememek amacı ile full olarak üretilmez...
quote:
Orjinalden alıntı: deville
ara bilgi : hiç bir cep telefonu bir başka modelinin satışını engellememek amacı ile full olarak üretilmez...
bencede tamamen pazarlam stratejisidir bu
kardeş ii de radyo su yokda ona kalırsa kızılötesi de yok 6600 gibi kumanda etme şansın da yok ama hoşuma gidiyor 1-2 haftaya kadar bende o telefonu alırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme