Şimdi Ara

.....667mhz vs 800 mhz.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasıma yeni sistem topladık pzartesi alıoruz.ram konusunda karasız kaldık..
    3*1 gb kingston 667 mhz
    2*1 gb kingston 800mhz
    hangisi daha performanslı calısır fiyatlar aynı ya da cok farkettırmezse sonucta 2 gb yeter diyip 667mhz alıcaz... yardımlarınızı beklıorum..
    ayrıca 667 mhz ve 800 mhz yorumlarınızı da bekliorum

• sistemle o.c. yapacak mısınız?
  • hayır yapmayı dusunmuoruz. bir de eger bu 800 mhz we 667 mhz olayını bılıosanız bana kısaca anlatabılır mısınız???
  • Oc yapmayacaksan eğer hangisinin gecikme zamanı daha iyiyse o kazanır...
    Bu arada 3*1 almayın bence çünkü dual çalışmazlar o zaman,ne alacaksanız alın 2 li ram olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 17 Şubat 2007; 19:29:31 >
  • fazla ram göz çıkarmazama oyun içinse phoshop vs. render için kullanmayacaksan 2 gb yeterli..o/c yapmayacaksan fazla para verme bence tom's hardware de testleri göebilirsin başarım farkı pek yok yani fazla paraya da gerek yok 667 mhz işini görür
  • laa bana kalırsa 3gb alın duali bosver sen! aynı para ise 3 gb al kocum!
  • 2*1GB DDR2 800MHZ dual olarak çalışacağından performnsa kakısı olacaktır fazlasıyla
    800mhz de sistem daha rahat çalışacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2x1gb 800 Mhz
  • elbetteki 2*1gb 800 mhz...

çünkü 2 gb lık rem hem daha hızlı hemde dual.dual çalışınca performansa 2 kata yakın fark katıyor.

ki zaten 3 gb a ihtiyacın olacağını sanmıyorum.vista kullanmayı düşünüyorsan bile 2 gb yeterli.3 gb a hiç para verme.

2 gb daha çok performans getirecektir.ama remlerin dual olmasına dikkat et
  • 2 gb bile şu an için fazla, 3 gb hele ki tek kanal çaliştiracaksan çok anlamsiz. 2 x 1 gb @ 800mhz alman en hayirlisi olacaktir, arkadaşların da dediği gibi dual çalişmasi performansina katkı yapar..

ben yakinda çiftleyeceğim ram'imi ve dual çalişmaya başlayacaklar, 3dmark06 ve 05 e, super pi ye ne gibi katkilari olacağini forumuma yazacağim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beşbuçuk

elbetteki 2*1gb 800 mhz...

çünkü 2 gb lık rem hem daha hızlı hemde dual.dual çalışınca performansa 2 kata yakın fark katıyor.

ki zaten 3 gb a ihtiyacın olacağını sanmıyorum.vista kullanmayı düşünüyorsan bile 2 gb yeterli.3 gb a hiç para verme.

İki kat farkı nerde gördün şimdi sen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: beşbuçuk

elbetteki 2*1gb 800 mhz...

hakkat deli bu ..iki kat değil yalnız iki kata yakın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.