Şimdi Ara

6680 de hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar 1 hafta kadar öncesıfır ve 2 yıl garantii bir 6680 aldım son 2 ünden beri tuşların ışıkları bazen yanıyo bazen de yanmıyo

bunun sebebi yazıılımından olabilirmi, nokia ya 3 tane mail attım hala cevap yazmadılar ,

tamirciyede götürmek istemiyurm ama mecbur kalacağım galiba böle sorunlar yaşayanlar varmı aramızda,

• :) Hata degil telefonunda ki problem olarak dusundugun şey aslında telefonun özelligi...
    ışıgın az oldugu durumlarda telefonun üzerindeki minik sensor bunu algılar ve ısıgı ona gore açıp yada açmayacagına karar verir...
    6630 ve 7650 gibi telefonlar da da aynı ozellik mevcuttu.
  • allah senden razı olsun da abicim karanlık odadada deneyeceğim bir bunu gece olunca:)))

birde abi karanlık odadamı tamnamen yanıyo

tekrar saol
  • karanlık odaya gerek yok telin sol üst köşesindeki sensörü parmağınla kapa yeter...
  • akıllı tlf..kçük ama çok hoş bi özellik bu.seviyorum nokia yı ya
  • yazdığım mail için az önce nokiadan aradılar bu ne hız böle yawww tam 11 gün olmuş walla. çok hızlılar
  • 6680 nin elindeki versiyonunu yazarmısın bize..yıldız kare 0000 ve kareye basarak....bazen bazı programlarda hata veriyor..bendeki versiyonu 3.04.37.....ayrıca bu alet 6630 dan yavaş..ama tuş takımları kullanımı çok başarılı...skyforce oyunu süper oyananıyor...en güzel p910i de oyananıyro tabi ama...
  • benin 6680 versiyonu 4.04.07 acaba son versiyon mu ark. bileniniz warmı
  • V. 3.04.37 benimki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.