Şimdi Ara

Ericson vs. takıntısı neden?Nokia'lar kötümü ki??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forum'a bakıyorumda nokia'lardan pek söz edilmiyor..Nokialar GPRS 'te kötü de kişmse almıyormu yoksa sorunsuz da onun için kimse bahsetmiyormu??

Ben 8310 almayı düşünüyordum..Hem GPRS jem de günlük kullanım için iyi bir seçenek gibi..Acaba 8310 u GPRS için kullanan varmı? bilmemiz gerekn herhangi bir eksi yanı varmı??mesela 6510 lar sadece ırda ile bağlanıyormuş..8310 da durum nedir?bağlanabilenler memnunmu??

• Bir de arkadaşlar 8310 ların class 6 olduğunu duymuştum..acaba class A B C nedir..bi de HSCSD var mı??6510 larda sadece irda ile bağlantı olduğu doğrumu?
  • 22 yıldır cevap bekliyorum..kimse yok mu anlayan :( herkes artık 6G 'ye filan geçti ben hala cevap gelecek diye bekliyorum ya..vaz geçip 6.5 G mi kullanayım, önerileriniz nedir? Ya da o kadar bekledin biraz daha bekle 10 G gelsin diyor arkadaşlarım. Doğru mu? bekleyeyim mi? bi 22 yıl daha beklemek istemiyorum ama..herkes internette fink atıyo ben cevap bekliyorum . zaten 8310 larda kalktı piyasadan ne güzel telefon du halbuki alıp da kullanamadım cevap gelecek forumdan diye:(

not: @biilent yukarda cevap mesajında yazdığın sayfa açılmıyor.. hiç açılmadı... halbuki ben 22 yıldır açılır diye bir ümit bakıyordum.. sen de yalan çıktın , sen de bakmıyorsun :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 2 Ocak 2025; 13:28:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Wallpaper'lar Neden Yok?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.