Şimdi Ara

Eski Wallpaper'lar Neden Yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ana sayfaya duvar kağıdı olarak iOS'in içinde olan aşağıdaki resmi wallpaper yapacaktım bulamadım. Eski duvar kağıtları neden siliniyor?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Duvar Kağıtların Neden Yok?

Birçok iPhone kullanıcısı, cihazlarının eski duvar kağıtlarının kaybolmasına veya yok olmasına şaşırabilir. Bunun birkaç nedeni olabilir:

• iOS Güncellemeleri: Apple, iOS'u düzenli olarak günceller ve bu güncellemeler bazen duvar kağıtlarını değiştirebilir veya silebilir.
    • Cihazınızın Fabrika Ayarlarına Sıfırlanması: Cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlarsanız, tüm kişisel verileriniz ve özelleştirmeleriniz, duvar kağıtlarınız da dahil olmak üzere silinecektir.
    • Yanlışlıkla Silme: Duvar kağıtlarınızı yanlışlıkla silmiş olabilirsiniz. Bunu geri almak için cihazınızın "Son Silinenler" albümünü kontrol edin.
    • Uygulamalar: Bazı üçüncü taraf uygulamalar, kendi duvar kağıtlarını kurabilir ve orijinal duvar kağıtlarınızı geçersiz kılabilir. Bu uygulamaları kaldırmak orijinal duvar kağıtlarınızı geri getirebilir.

iPhone Eski Duvar Kağıtlarını Geri Yükleme

Kaybolan duvar kağıtlarınızı geri yüklemek için şu adımları izleyebilirsin:

• iCloud Yedeklemesinden Geri Yükle: Cihazınızı bir iCloud yedeklemesinden geri yüklerseniz, duvar kağıtlarınız da dahil olmak üzere yedeklenen tüm verilerinizi geri yükleyebilirsiniz.
    • iTunes Yedeklemesinden Geri Yükle: Cihazınızı bir iTunes yedeklemesinden geri yüklerseniz, duvar kağıtlarınız da dahil olmak üzere yedeklenen tüm verilerinizi geri yükleyebilirsiniz.
    • Apple'ın Web Sitesinden İndir: Apple, çeşitli iPhone modellerine ait orijinal duvar kağıtlarını web sitesinde sağlar. Kaybolan duvar kağıtlarınızı bulmak için Apple'ın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İpucu: Cihazınızın duvar kağıtlarını kaybetmemek için bunları yedeklemeniz önerilir. Bunları iCloud'a veya bilgisayarınıza yedekleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nedenini bilmiyorum ama koyduğun resimi ben de çok seviyordum. Arka plan olarak ayarladım sayende. Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Nedenini bilmiyorum ama koyduğun resimi ben de çok seviyordum. Arka plan olarak ayarladım sayende. Teşekkürler...

Ben de ayarlayacaktım ama çözünürlük düşük kaldı retina için verdiğim resim.

• Apple gecmisini silmeyi deniyor demedi demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: YesiilEriik

Apple gecmisini silmeyi deniyor demedi demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: YesiilEriik

Apple gecmisini silmeyi deniyor demedi demeyin

Tesekkurler kaydetmek isterseniz buyrun

• HQ isteyenler buyrunuz Tam eskisi gibi olması için şimdi Paintten ekliyorum siyahlıkları

http://scienceblogs.com/startswithabang/files/2012/12/globe_west_2048.jpeg

Buyrun hediyem olsun sizlere

1.24 MB

https://store.donanimhaber.com/f3/c5/f2/f3c5f22c82df07e15dd543493c644467.jpg

Edit: Çözünürlük manyak olmuş siz editleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 7 Mart 2013; 21:18:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nerde o eski klavyeler :D
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.