Şimdi Ara

Eski Bilgisayar Kasanız Var mı Arkadaşlar? (Koca DH'de Kasa Yok!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben eski kullanmadığınız bilgisayar kasalarını istiyorum sizden.En fazla 15-20 tl verebilirim.Sadece kasayı istiyorum anakart,ram falan istemiyorum.Yalnız kapağı falan tam olursa iyi olur.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Tägtgren -- 15 Haziran 2010; 20:08:29 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Bilgisayar Kasası Varsa Değerlendirin

Eğer kullanmadığınız bir eski bilgisayar kasanız varsa, değerlendirmeyi düşünebilirsiniz. Hurdaya atmak yerine, yeniden kullanmanın veya satmanın çeşitli yolları vardır.

Yeniden Kullanım:

Eski bilgisayar kasanız hala işlevselse, aşağıdaki amaçlarla yeniden kullanılabilir:

• Depolama alanı: Kasayı belgeler, fotoğraflar veya diğer eşyaları saklamak için bir depolama kutusu olarak kullanabilirsiniz.
    • Evcil hayvan evi: Kasayı küçük evcil hayvanlar için bir yuva olarak yeniden düzenleyebilirsiniz.
    • Hobi projesi: Eski kasayı elektronik projeler veya modelleme için bir temel olarak kullanabilirsiniz.

Satış:

İşlevsel eski bilgisayar kasaları, çevrimiçi pazarlarda veya yerel olarak satılabilir. İkinci el bilgisayar bileşenleri satın alan şirketler veya bilgisayarlarını yükseltmeyi düşünen kişiler ilgilenecektir.

Hurdaya Çıkarma:

Kasanız artık kullanılamıyorsa veya yeniden kullanım veya satış uygun değilse, uygun şekilde hurdaya çıkarılmalıdır. Çoğu bölgede, elektronik atıkların bertarafı için belirlenmiş toplama noktaları bulunmaktadır.

Eski bilgisayar kasalarının değerlendirilmesi, hem çevreye hem de cüzdanınıza fayda sağlayabilir. İhtiyaç duymadığınız bir eşyaya yeni bir hayat vererek atıkları azaltabilir ve potansiyel olarak biraz para kazanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şehirde belirtseydin
  • İstanbul'dayım ama kargoylada alabilirim.
  • Kasayı yada kapağını neden istiyorsun ? Ben sana vermeyi düşünürdüm ama 70den kapı açarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tovori

Kasayı yada kapağını neden istiyorsun ? Ben sana vermeyi düşünürdüm ama 70den kapı açarım..

Sadece kasayı istiyorum ben yani kapağı falan tam olsun bi şekilde.Bu arada 70 çok ve çok fazla ben zaten yeni bişey istemiyorum biraz eski istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThreeDaysGrace

quote:

Kasayı yada kapağını neden istiyorsun ? Ben sana vermeyi düşünürdüm ama 70den kapı açarım..

Sadece kasayı istiyorum ben yani kapağı falan tam olsun bi şekilde.Bu arada 70 çok ve çok fazla ben zaten yeni bişey istemiyorum biraz eski istiyorum

Hmm eski mal ama göz çıkarmaz

70 çok mu peki tamam 50 olsun bari gel anlaşalım kasam biraz toz içinde ama silerim ederim ben onu tertemiz yaparım sana bebek gibi.. ama bana neden göster yada söyle özel olarakta ? neden sadece kasayı istiyorsun ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

70 çok mu peki tamam 50 olsun bari gel anlaşalım kasam biraz toz içinde ama silerim ederim ben onu tertemiz yaparım sana bebek gibi.. ama bana neden göster yada söyle özel olarakta ? neden sadece kasayı istiyorsun ??

Çok merak ettim söyleyeyim bari hocam. Kendimce kasayı düzenleyip kullanabilirim.Yani düzenlemekten kastım boyası olsun,düğmeleri olsun falan.Bu arada konuya baştada yazmıştım en fazla 15-20 verebilirim

• arkadaş kasa modlicak galiba
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok merak ettim söyleyeyim bari hocam. Kendimce kasayı düzenleyip kullanabilirim.Yani düzenlemekten kastım boyası olsun,düğmeleri olsun falan.Bu arada konuya baştada yazmıştım en fazla 15-20 verebilirim

Eğer elinde nakit varsa sana mönitörü ile birlikte kasayı falan tümüyle 500 'e veriyim.. Ama eğer nakit varsa.. Casper 10 yıllık ama geçen yıl ekran kartı ile ramini yükselttirdim. Hala bomba gibi çalışıyor.. Bende kendime yeni pc bakmaya başladım.. Ne diyorsun ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer elinde nakit varsa sana mönitörü ile birlikte kasayı falan tümüyle 500 'e veriyim.. Ama eğer nakit varsa.. Casper 10 yıllık ama geçen yıl ekran kartı ile ramini yükselttirdim. Hala bomba gibi çalışıyor.. Bende kendime yeni pc bakmaya başladım.. Ne diyorsun ?

Yok hocam teşekkürler teklif için evimizde haddinden fazla bilgisayar var Ben sadece bi uğraş olsun diye yapmak istiyordum.Neyse tekrar teşekkürler

• @ThreeDaysGrace

Sen bilirsin ortak.. Umarım aradığın müşteriyi bulursun. İyi forumlar
  • quote:

@ThreeDaysGrace

Sen bilirsin ortak.. Umarım aradığın müşteriyi bulursun. İyi forumlar

Teşekkürler dostum iyi forumlar sanada
  • usta git 2. el güç kaynağı kasa bölümüne bak orda kelepir mallar vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsar

usta git 2. el güç kaynağı kasa bölümüne bak orda kelepir mallar vardır

teşekkürler hocam açtım orayada bir konu şimdi.
  • yahu kimsede mi yok be
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.