Şimdi Ara

Ucuz bir ekran kartı yok mu ya... tavsiye olarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda aratıyorum herkes uçuyor (tabiki benim bütçeme göre) Yani benim demek istediğim herkes 200$ dan aşağı ekran kartı tavsiye etmiyor ve düşük fiyatlı ekran kartlarının adı bile geçmiyor.. 40 -50 dolarlık ekran kartlarını konuşmaya ne gerek var diye mi düşünülüyor? olabilirde doğrudur ama şimdi ben 40 dolara ekran kartı almak istiyorum.. ama bu konu hakkında da bilgim yok.. bilgisayarda pek olyun oynamıyorum .. yazılımla uğraşıyorm.. çok azda web tasarım.. Şimdi hangi ekran kartını alsam ki ne? Bi yardım lütfen.. hatta biliyorsanız 40$ altı da güzel olur yani.. (Gülmeyin yaa :) )

Eski ekran kartım nvidia gforce 4 mx 440 128 mb .. şimdiden çok teşekkürler .. iyi çalışmalar

• 40$ altına eski kartından daha iyisini sıfır olarak alman zor, bence 2.el 9550 alman daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 25 Şubat 2006; 13:31:08 >
  • 2. el almanı önermem.Sıfır Asus 9550 Gamer Edition 128mb veya 256 mb kart almalısın.
  • ii ozaman oyun uynamayacaksan fx5200 128 mb al derim zaten oda o civarlarda.ama sen zaten oyun oynamıyosun hemde ekran kartın 128 mb bence çok gereği yok derim.
  • PALIT 128MB ATI Radeon 9250 Ekran Kartı
    39 $ + KDV = 61,390,680 TL

Bağlantı Arabirimi AGP 8X

--------------------------------------------------------------------------------

Bellek Miktarı 128 MB

--------------------------------------------------------------------------------

Bellek Türü DDR

Grafik Ünitesi ATI Radeon 9250

Max Çözünürlük 2048x1536

Tv-out Var

Garanti Süresi 24 Ay

Diğer Özellikler:

ATI Radeon 9250 Grafik İşlemcisi
    128-bit, 128MB bellek
    DirectX 9.0 ve OpenGL 2.0 desteği
    S-Video TV-Out
    DVI

SMARTSHADER™ 2.0
    SMARTSHADER™ 2.0 Teknolojisi ile uygulama geliştiriciler için daha detaylı görüntü efektleri oluşturma imkanı

SMOOTHVISION™ 2.1
    SMOOTHVISION™ 2.0 Algoritmaları ile, performanstan taviz vermeden,efektlerinin elimine edilmesi ve doku detaylarının arttırımı

HYDRAVISION™
    HYDRAVISION™ Teknolojisi ile birden fazla monitör için operasyon desteği

FULLSTREAM™
    FULLSTREAM™ Teknolojisi ile Videolardaki bloklanmaları önler ve bu sayede video oynatma kalitesini ve performansını yükseltir.

HYPER Z 3.0
    HYPER Z 3.0 Akıllı' bant genişliği yönetimi teknolojisi

• quote:

2. el almanı önermem.Sıfır Asus 9550 Gamer Edition 128mb veya 256 mb kart almalısın.

arkadaşım o dediğin 9550 128 mb dan yokki.Sadece sanırım 256 mb var oda 100 ytl civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaBaja -- 25 Şubat 2006; 13:24:07 >
  • ya öyle ben ekran kartımı çok seviyodum ama fanı durdu dönmez oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercanyahsi

Arkadaşlar forumda aratıyorum herkes uçuyor (tabiki benim bütçeme göre) Yani benim demek istediğim herkes 200$ dan aşağı ekran kartı tavsiye etmiyor ve düşük fiyatlı ekran kartlarının adı bile geçmiyor.. 40 -50 dolarlık ekran kartlarını konuşmaya ne gerek var diye mi düşünülüyor? olabilirde doğrudur ama şimdi ben 40 dolara ekran kartı almak istiyorum.. ama bu konu hakkında da bilgim yok.. bilgisayarda pek olyun oynamıyorum .. yazılımla uğraşıyorm.. çok azda web tasarım.. Şimdi hangi ekran kartını alsam ki ne? Bi yardım lütfen.. hatta biliyorsanız 40$ altı da güzel olur yani.. (Gülmeyin yaa :) )

Eski ekran kartım nvidia gforce 4 mx 440 128 mb .. şimdiden çok teşekkürler .. iyi çalışmalar

oyun oyun oynamam diyorsan , yazılımla uğraşırım diyorsan elindeki VGA zaten yeter..
    maya ve ya 3d max gibi şeyler kullanıyorsan 128 MB yapsan hoş olur..Nvidia FX 5200 ve ya Ati9250 alabilirsin. 40 $ a da zaten başka bir şey alamazsın ( sıfır )

• quote:

Orjinalden alıntı: daytona

PALIT 128MB ATI Radeon 9250 Ekran Kartı
    39 $ + KDV = 61,390,680 TL

Bağlantı Arabirimi AGP 8X

Bellek Miktarı 128 MB

Bellek Türü DDR

Grafik Ünitesi ATI Radeon 9250

Max Çözünürlük 2048x1536

Tv-out Var

Garanti Süresi 24 Ay

Diğer Özellikler:

ATI Radeon 9250 Grafik İşlemcisi
    128-bit, 128MB bellek
    DirectX 9.0 ve OpenGL 2.0 desteği
    S-Video TV-Out
    DVI

SMARTSHADER™ 2.0
    SMARTSHADER™ 2.0 Teknolojisi ile uygulama geliştiriciler için daha detaylı görüntü efektleri oluşturma imkanı

SMOOTHVISION™ 2.1
    SMOOTHVISION™ 2.0 Algoritmaları ile, performanstan taviz vermeden,efektlerinin elimine edilmesi ve doku detaylarının arttırımı

HYDRAVISION™
    HYDRAVISION™ Teknolojisi ile birden fazla monitör için operasyon desteği

FULLSTREAM™
    FULLSTREAM™ Teknolojisi ile Videolardaki bloklanmaları önler ve bu sayede video oynatma kalitesini ve performansını yükseltir.

HYPER Z 3.0
    HYPER Z 3.0 Akıllı' bant genişliği yönetimi teknolojisi

Çok teşekkür ederim.. diğer arkadaşlarada teşşekkürler.. ikinci el almak istemiyorum.. hiç almadım şu ana kadar.. ya aslında benim yok çok performanslı çalışsın yok çok ısınmasın gibi derdim yok işimi görsün yeter eski ekran kartım öldü.. yoksa ben 5 sene daha kullanırdım onu

• 2. elde uygun ekran kartı bulursan al.Ben DH 2 el forumdan 15-20 tane 2.el aldım.1 tanesi hariç Hiç birinde en ufak bir sorun çıkmadı...Onu da satan kişi geri aldı.
  • 9550 hiç ısınmaz.Fanı bozulsa bile rahatça kullanırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

9550 hiç ısınmaz.Fanı bozulsa bile rahatça kullanırsın.

ya arkadaş baksana bunu bu anakart kaldırırmı:azza ürün tarihi 06,13,2002 adı phoenix award bıos v6,00 pg media size:256 kb (2 m bit)product string p4 m266-8233-6aglwp8hc-00.signon string:p4xe-mvb.b10 for p4xe-mvb .CPU:genuineINTEL x86 family 15 model 1 stepping 2 1796 mhz.total physical memory:256 mb
  • forumdan güvenilir arkadaşlardan ikinci el almanda bir mahsur yoktur arkadaşım ,millet ikinci el den 700-800 ytl ye ekran kartı alıyor veya satıyor . önceki ekran kartın 4 mx 440 128 mb ,sıfırını da biraz zor bulursun 40$ a arkadaşların önerileri çok güzel bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: geniuspredator

quote:

9550 hiç ısınmaz.Fanı bozulsa bile rahatça kullanırsın.

ya arkadaş baksana bunu bu anakart kaldırırmı:azza ürün tarihi 06,13,2002 adı phoenix award bıos v6,00 pg media size:256 kb (2 m bit)product string p4 m266-8233-6aglwp8hc-00.signon string:p4xe-mvb.b10 for p4xe-mvb .CPU:genuineINTEL x86 family 15 model 1 stepping 2 1796 mhz.total physical memory:256 mb

Kaldırır.Rahatça kullanabilirsin.Çok yeni bir ekran kartı değil zaten
    AGP 4X anakart olması yeterli.Seninki de öyle zaten

Kart Asus 9550 Gamer Edition ve 128 bit olmalı.
    Arkada ve önde toplam 8 tane ram sayabilmelisiniz.

Ram toplam 4 taneyse kartın 64 bit olduğunu gösterir ve uzak durmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 25 Şubat 2006; 15:07:45 >

• +1
    quote:

2. el almanı önermem.Sıfır Asus 9550 Gamer Edition 128mb veya 256 mb kart almalısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercanyahsi

Arkadaşlar forumda aratıyorum herkes uçuyor (tabiki benim bütçeme göre) Yani benim demek istediğim herkes 200$ dan aşağı ekran kartı tavsiye etmiyor ve düşük fiyatlı ekran kartlarının adı bile geçmiyor.. 40 -50 dolarlık ekran kartlarını konuşmaya ne gerek var diye mi düşünülüyor? olabilirde doğrudur ama şimdi ben 40 dolara ekran kartı almak istiyorum.. ama bu konu hakkında da bilgim yok.. bilgisayarda pek olyun oynamıyorum .. yazılımla uğraşıyorm.. çok azda web tasarım.. Şimdi hangi ekran kartını alsam ki ne? Bi yardım lütfen.. hatta biliyorsanız 40$ altı da güzel olur yani.. (Gülmeyin yaa :) )

yaa, kimse 40-50 dolarlık kartlardan konusmuyor demişsinde, bir zamanlar o kartlarda 200-300 dolardı o zaman konusuldu onlardan, malum teknoloji hızla ilerliyor, dh'de ilerliyor. herhalde son 2 senenin senenin en popüler konusu 9550ydi. ama devirini tamamladı sayılır artık:)

hocam ne alman gerektiği konusuna gelince, 9550 sana pahalıya gelir ama biraz daha para biriktir onu al en azından. güzel bi oc ile güncele yakın bir kart olur. dadından yiyemezsin!!!

• 9550 al ki bisiler oyna bisiler yapacak olanagın olsun.40-50 dolarlık ekran kartıyla 640*480 full detail tetris oynarsın anca yaww..
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedyvg

9550 al ki bisiler oyna bisiler yapacak olanagın olsun.40-50 dolarlık ekran kartıyla 640*480 full detail tetris oynarsın anca yaww..

pek oyun oynamam dediği için bunun pek bir önemi yok.
  • Neden ekran kartını değişiyosun anlamadım. söylediklerine göre mx 440 'da yeter.
  • dediğin fiyata sıfır dandik alacağına 2. el bence forumdan..

bende 1 aylık yeni sistemimdeki 39 dolar civarındaki dandik ekran kartını forumdan 2. el ile takas yaptım..

2. el ve garantili çok kart var arkadaşım forumda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.