Şimdi Ara

Ucuz bir ekran kartı yok mu ya... tavsiye olarak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ati readon 9550 256mb canavar ramlara alimünyum soğutucu taktım piyasadaki bütün oyunları kasılmadan oynuyorum
  • fnı durduysa bi fan alsana ekran kartına oyunda oynamıyorsan ve ekran kartın calısmıyorsa aynı kartı ıkıncı el 20 kagıda alırsın bosuna para dokme..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercanyahsi

ya öyle ben ekran kartımı çok seviyodum ama fanı durdu dönmez oldu

sırf fanı durdu diye ekran kartını değiştirme. Git yeni bir fan al tak, beceremiyorsan taktır. 5-6 dolara halledersin işi.
  • Çok oyun oynamıyorsan, yakasıya kadar o kartı kullan, geçen süre içinde ekran kartlarının fiyatındaki düşme, senin elindeki 2. el mx440'ın heba olmasını da düştükten sonra hala karda olmana yetecek düzeyde olacaktır....
  • 9550 alacaksan 2.el al yeni çıkan eskileri gibi oc. olmuyor... Ekran kartı sıfır olas ne olur 2. el olsa ne olur..
  • quote:

Arkadaşlar forumda aratıyorum herkes uçuyor (tabiki benim bütçeme göre) Yani benim demek istediğim herkes 200$ dan aşağı ekran kartı tavsiye etmiyor ve düşük fiyatlı ekran kartlarının adı bile geçmiyor.. 40 -50 dolarlık ekran kartlarını konuşmaya ne gerek var diye mi düşünülüyor? olabilirde doğrudur ama şimdi ben 40 dolara ekran kartı almak istiyorum.. ama bu konu hakkında da bilgim yok.. bilgisayarda pek olyun oynamıyorum .. yazılımla uğraşıyorm.. çok azda web tasarım.. Şimdi hangi ekran kartını alsam ki ne? Bi yardım lütfen.. hatta biliyorsanız 40$ altı da güzel olur yani.. (Gülmeyin yaa :) )

Eski ekran kartım nvidia gforce 4 mx 440 128 mb .. şimdiden çok teşekkürler .. iyi çalışmalar

dediğin işleri zaten mx440 çok rahatlıkla yapar.. hatta oyun bile oynatır o kart!..
    niye değiştiriyorsun ki?! yerine alacağın 9800pro bile olsa dediğin işler için
    performans olarak hiçbirşey farketmez ki!!....

• quote:

Orjinalden alıntı: ufuk172

quote:

Arkadaşlar forumda aratıyorum herkes uçuyor (tabiki benim bütçeme göre) Yani benim demek istediğim herkes 200$ dan aşağı ekran kartı tavsiye etmiyor ve düşük fiyatlı ekran kartlarının adı bile geçmiyor.. 40 -50 dolarlık ekran kartlarını konuşmaya ne gerek var diye mi düşünülüyor? olabilirde doğrudur ama şimdi ben 40 dolara ekran kartı almak istiyorum.. ama bu konu hakkında da bilgim yok.. bilgisayarda pek olyun oynamıyorum .. yazılımla uğraşıyorm.. çok azda web tasarım.. Şimdi hangi ekran kartını alsam ki ne? Bi yardım lütfen.. hatta biliyorsanız 40$ altı da güzel olur yani.. (Gülmeyin yaa :) )

Eski ekran kartım nvidia gforce 4 mx 440 128 mb .. şimdiden çok teşekkürler .. iyi çalışmalar

yaa, kimse 40-50 dolarlık kartlardan konusmuyor demişsinde, bir zamanlar o kartlarda 200-300 dolardı o zaman konusuldu onlardan, malum teknoloji hızla ilerliyor, dh'de ilerliyor. herhalde son 2 senenin senenin en popüler konusu 9550ydi. ama devirini tamamladı sayılır artık:)

hocam ne alman gerektiği konusuna gelince, 9550 sana pahalıya gelir ama biraz daha para biriktir onu al en azından. güzel bi oc ile güncele yakın bir kart olur. dadından yiyemezsin!!!

Mx 440 hiç bir zaman 250-300$ olmadı.O fiyata sahip olan kartlar ti4200,4600 türü kartlardı ve onlarda efsane oldular zaten 40$ a bulursan üzerine atla Fx 5200 üde 9250 yide döverMx 440 hep alt sınıf kırpılmış bir kartdı.Gerçi 128 bit ve iyi o/c olan Mx 440 ile de Ti 4200 performansı alanlar vardı o zaman.Gerçi pixel shader eksikliği var o kartda ama...Zamanında o praya alınabilecek iyi kartlardandı

• Mx 440 a bi fan tak veya taktır devam et. hiç gereği yok bence boşa masraf etme onun yerine ram takviyesi yap tasarım yaptığın için daha çok ihtiyacın olur.
  • 9550 al
  • ucuz ekran kartı istiyosan FX 5200 yada FX 5500 tavsiye ederim ama unutmaki ucuz etin yahnisi pek hoş olmaz
  • fx 5200 ile tavla v flash oyunlar oynarsın ancak..

9550.
  • Fx 5200 almasına gerek yok.Mx 440 ondan daha hızlı bir kartdır(Tarafımdan test edilip onaylanmıştır)Piyasada o kadar dandik Fx 5200 ler varki geforce 2 pcb sinemi basmışlar ne yamışlar a.q diyosunuz içinizdenNeyse,mx 440 kalsın bence.Değiştireceksende Ati Radeon 9250 al onuda çok beyendimKeşke 2 hafta önce Dx9 kart alacam diye Fx 5200 almasaydımda 9250 alsaydım ya,9200 lerin modifiyeli versiyonu sanıyodum(Malum onlar Dx 8.1).Ama farklı gpu kullanıyorlarmış.2. elde 65-70 ytl arası 9550 bulabilirsin hatta bende satıyorum.Kartını bana verip 50 ytlde fark ödersen(40$ dan daha az oluyor senin için)Sana 9550 veririm.Fx 5200,Fx 5500,9250 gibi kartların hepsini tokatlarsın.Zaten şu an 9600 Xt ayarında

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.