Her gün n11 uygulamada bolca dağıtılan 100/25 kupon ile 8 adet Varta AAA 800Mah şarjlı pil 141,95 TL ye geliyor. Böylelikle Pillerin tanesi 17,75 TL ye geliyor. Kaliteli alkalin pillerin 8-10 TL olduğunu düşünürsek 2 adet alkalin pil parasına şarjlı pil gayet iyi. Hazır şarjlı geldiklerini düşünürsek 2. şarjdan itibaren karda oluyorsunuz, veya bir kere kullanıp şarj ettiğinizde diyelim.
Tanesi 15 TL ye geliyor. Kaliteli alkalin pillerin 8-10 TL ye satıldığı bu ekonomide 2 adet kaliteli alkalin pil parasına gayet iyi. Kapasiteye çok takılmayın zaten AAA alkalin pillerin kapasiteside 500-700 mah bandındadır. Birde AAA pil kullanan cihazlar genelde kumanda saat vb. çok düşük güç tüketen cihazlar örneğin aynı 550mah pili TV kumandasında kullanıyorum yılda bir şarj ediyorum 1 yıl sonunda tam boşalmamış oluyor ama tam boşalmasını da beklemiyorum zaten çoğu zaman 10 ay - 1 yıl gibi bir süre sonunda şarj ediyorum. 8 TL de hepsipapelde vardı onu da kullandım iyi oldu.
AAA 800mah alternatifi için şu seçenekte var:
8 Adet fiyatı 185 TL Her akşam verilen 100/25 kupon ile 160 TL ye geliyor yani tanesi 20 TL Buda oldukça güzel fiyat.
Merhaba arkadaşlar. Geçen sene MS Office 2019 Pro Retail lisans almıştım. Sisteme kurdum sorunsuz kullanıyorum ancak format zamanı geldi bilgisayarımda SSD değişikliğine gideceğim gitmişken klonlama yapmadan yeni kurulum yapmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla Retail sürümler sadece bir bilgisayarda aktif olabiliyor. Dolayısıyla direk sisteme format atıp veya yeni SSD yi takıp yeni windows kurulumu yaparsam muhtemelen Eski anahtarımı kabul etmeyecektir. Bu sebeple Hangi yolu izlemeliyim?
- FOrmattan önce MS Office 2019 anahtarını bilgisayardan kaldırmak.
- İnternette gördüğüm kadaryıal eğer Office anahtarı MS hesabınla ilişkilendirildiyse sorun olmaz diyorlar ancak MS hesabımla ilişkili mi değil mi onu tam anlayamadım ilişkilendireyim diye hesaba girip ürün anahtarını girdim kabul etmedi. şu anda excelde şu şekilde gözüküyor:
Yukarıdaki ekranda Hesap açık gözüktüğü için sanki tanımlanmış gibi ama Microsoft hesabıma web üzerinden eriştiğim zaman sadece bilgisayarımı ve ona bağlı windows 10'u görebiliyorum. Windows 10da problem yok o BIOS a gömülü, Ancak MS Office ürünümü hesabımda göremiyorum. Lisansı değiştir kısmında hesabımdan tanımlayım dediğim zaman aşağıdaki hatayı alıyorum:
Sizce hangi yöntemi izlemeliyim?
Kara cuma da aynı fisk 699TL ye satılmıştı ama hemen bittiği için paylaşmaya fırsatım olmamıştı. şu anki fiyatıda fena değil. Yurtdışı fiyatlarının 100$ üzerinde olduğu düşünülürse bu kur fiyatlarına göre yine de iyi fiyat. Kaçıranlar ve kasım ayındaki harcamalar sonucu biriken puanları süresi dolmadan kullanmak için iyi fiyat.
|
|
|
|
|
|
İlgi Alanları: McLaren-Mercedes F1
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.618
İkinci El Bölümü Mesajları: 204
Konularının görüntülenme sayısı: 70.224 (Bu ay: 632)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 876 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar