Şimdi Ara

MS Office 2019 Pro Retail Lisans ve Format Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen sene MS Office 2019 Pro Retail lisans almıştım. Sisteme kurdum sorunsuz kullanıyorum ancak format zamanı geldi bilgisayarımda SSD değişikliğine gideceğim gitmişken klonlama yapmadan yeni kurulum yapmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla Retail sürümler sadece bir bilgisayarda aktif olabiliyor. Dolayısıyla direk sisteme format atıp veya yeni SSD yi takıp yeni windows kurulumu yaparsam muhtemelen Eski anahtarımı kabul etmeyecektir. Bu sebeple Hangi yolu izlemeliyim?

1. FOrmattan önce MS Office 2019 anahtarını bilgisayardan kaldırmak.
    2. İnternette gördüğüm kadaryıal eğer Office anahtarı MS hesabınla ilişkilendirildiyse sorun olmaz diyorlar ancak MS hesabımla ilişkili mi değil mi onu tam anlayamadım ilişkilendireyim diye hesaba girip ürün anahtarını girdim kabul etmedi. şu anda excelde şu şekilde gözüküyor:

Yukarıdaki ekranda Hesap açık gözüktüğü için sanki tanımlanmış gibi ama Microsoft hesabıma web üzerinden eriştiğim zaman sadece bilgisayarımı ve ona bağlı windows 10'u görebiliyorum. Windows 10da problem yok o BIOS a gömülü, Ancak MS Office ürünümü hesabımda göremiyorum. Lisansı değiştir kısmında hesabımdan tanımlayım dediğim zaman aşağıdaki hatayı alıyorum:

Sizce hangi yöntemi izlemeliyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.