Tanesi 15 TL ye geliyor. Kaliteli alkalin pillerin 8-10 TL ye satıldığı bu ekonomide 2 adet kaliteli alkalin pil parasına gayet iyi. Kapasiteye çok takılmayın zaten AAA alkalin pillerin kapasiteside 500-700 mah bandındadır. Birde AAA pil kullanan cihazlar genelde kumanda saat vb. çok düşük güç tüketen cihazlar örneğin aynı 550mah pili TV kumandasında kullanıyorum yılda bir şarj ediyorum 1 yıl sonunda tam boşalmamış oluyor ama tam boşalmasını da beklemiyorum zaten çoğu zaman 10 ay - 1 yıl gibi bir süre sonunda şarj ediyorum. 8 TL de hepsipapelde vardı onu da kullandım iyi oldu. AAA 800mah alternatifi için şu seçenekte var: 8 Adet fiyatı 185 TL Her akşam verilen 100/25 kupon ile 160 TL ye geliyor yani tanesi 20 TL Buda oldukça güzel fiyat. www.n11.com Varta 56703 800 mAh Blister AAA Ni-MH Şarj Edilebilir İnce Kalem Pil 2 x 4'lü Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/varta-56703-800-mah-blister-aaa-ni-mh-sarj-edilebilir-ince-kalem-pil-2-x-4lu-1938296?magaza=sahin-bilgisayar< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 28 Şubat 2023; 13:29:54 > |
Varta AAA 550mah Şarjlı Pil 4'lü Paket 59,90TL - HB (Son 2 Saat)
-
-
iyi fiyat
-
Sipariş verdim teşekkürler 15 TL papel ile 44,90 a geldi.
-
AA olanı da bu fiyata inse keşke -
amperi düşük , o yüzden fiyatı gayet normal. olması gerektiği gibi. fakat fiyat algısı bozulduğu için millet fiyatı ucuz sanıyor. yürekleri yetiyorsa indirimi yüksek amperli olanlarda yapsınlar bakalım
-
4'lü paket olduğunun farkındasınız değil mi ?
Mesela başka nerede aynı fiyat ?
-
800 lükte de yapmışlardı 1-2 ay önce tanesi 18-20 TL ye geliyordu hatta yüksek amperli lazımsa oda var onu da ekleyim (ilk mesaja da ekliyorum):
8 li alımda 185 TL, 100/25 kupon kullanılıyor kargo ücretsiz 160,5 TL ye geliyor. Tanesi 20 TL ye geliyor. Buda oldukça iyi fiyat.
www.n11.comVarta 56703 800 mAh Blister AAA Ni-MH Şarj Edilebilir İnce Kalem Pil 2 x 4'lü Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/varta-56703-800-mah-blister-aaa-ni-mh-sarj-edilebilir-ince-kalem-pil-2-x-4lu-1938296?magaza=sahin-bilgisayar -
alınmaz amperi düşük dakka başı şarj etmek gerek
-
Az üşenmeyinde ilk mesajı bir okuyun.. Veya bir iddada bulunuyorsanız neye taktınızda neyi dakikada bir şarj ediyorsunuz bir açıklayın? Atıyorsanız attğınızın az bir temeli olsun. Ben ilk mesajda açıkladım ne için alınabileceğini ve nekadar süre gittiğini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 28 Şubat 2023; 13:33:7 > -
Yaw neyini okuyacam, neyin ne olduğunu biliyoruz bende eneloop'dan tut reycko'suna kadar hepsinden var merak etme , hangisinin neye ne kadar yeteceğini biliyorum
-
Şarjlı pil fetişim var, hazırlıkçı diye tabir edilen insanlardanım. Amperi düşük diyen arkadaşlar bırakın almasın. Bu pili tv kumandası, akıllı tartı gibi çok güç tüketmeyen ve arada kullanılan aletlerde kullanabilirsiniz ve aylarca çalışmaya devam eder. Kalkıp el feneri, lazer, radyo gibi aletlerde de yüksek Mah değeri olan pilleri kullanırsınız. (950-1000 Mah civarında verebilen piller var.) Gayet iyi fiyat, yeterli Mah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 28 Şubat 2023; 13:35:39 > -
Fiyat yükselmiş 2 saat sabredememişler bile.
-
Tamam o dediklerin bende de var. Ama kumandaya 800 de taksan 1000 de taksan aynı süre gidiyor çünkü zaten kendiliğinden de boşalıyor. Özellikle yüksek kapasiteli olanlar. Madem hespinden var biliyorsundur. Özellikle yüksek kapasite olanlar daha çabuk deşarj oluyorlar teknik sebebibine girmeyim. Yaklaşık 6-7 yıldır tek kullanımlık pil almıyorum bu 500 mah olanları da almadan önce kumanda da 800 veya 750 lilik modelleri kullanıyordum. 1-1,5 yıl gibi sürede zayıflıyordu, 550 lik taktım oda çok rahat 1 yıl gidiyor. Hatta 1 keresinde 1000 lik GP yeşil recyko taktım o kendiliğinden boşaldığı için en az süre o gitti 8 ay sonra boşalmıştı şimdi senin çok bilmişliğinle kumandaya 1000 lik mi takalım? Bu pilin amacı 2 set (2x2=4 adet) Duracell AA alıp 3-4 yıl kullanacağıma şarj aletim varsa hali hazırda alır kumandama takarım bir daha pil derdim olmaz, hem doğaya zarar vermem hem yok pil geri dönüşüm kutusu arayacağım diye uğraşmam. Bu kadar basit ama sen çok bil ve okumamaya devam.
-
Stok sınırı da vardı 500 adetti yanlış hatırlamıyorsam. İhtiyacı olan N11 deki fırsatı akşam 18:00 dan sonra değerlendirebilir.
-
selamlar, kumandalı oyuncak araba için AA (10 adet) pil ihtiyacım vardır.
ne tavsiye edersiniz?
-
Tamam -
quote:
Orijinalden alıntı: Silent Guardian
Şarjlı pil fetişim var, hazırlıkçı diye tabir edilen insanlardanım. Amperi düşük diyen arkadaşlar bırakın almasın. Bu pili tv kumandası, akıllı tartı gibi çok güç tüketmeyen ve arada kullanılan aletlerde kullanabilirsiniz ve aylarca çalışmaya devam eder. Kalkıp el feneri, lazer, radyo gibi aletlerde de yüksek Mah değeri olan pilleri kullanırsınız. (950-1000 Mah civarında verebilen piller var.) Gayet iyi fiyat, yeterli Mah.Evet hatta garip gelecek ama o tür düşük güç tüketen cihazlarda LSDsi (Low Self Discharge) en iyi olan piller en uzun giden pil oluyor. Yukarıda bir mesajda da örnek verdim, kumandaya 1000 lik GP yeşil Recyko serisini taktığım zaman en kısa giden o oluyor, en fazla giden de Eneloop 750 (beyaz) ve GP Recyko+ Pro (800) oluyor, ama bu 550 liklerin bir eski modeli de varda bende (2 adet) onu kullanmaya başladım TV kumandasında onlar da 1 yılı deviriyor, çünkü kendiliğinden deşarj olmuyor.
-
Yaşadığınız şehirde IKEA varsa ike LADDA 1900 mah. 4 tanesi 119 tl. Üreticisi Panasonic, Eneloop lar ile aynı kalitede piller.
https://www.ikea.com.tr/urun/ladda-hr6-aa-1-2v-sarj-edilebilir-pil-00509814
İlla yüksek kapasiteli olsun derseniz yine LADDA 2450 mah olanıda var ama 4 tanesi 200 TL bence aradaki farka değmez.
-
Bende yılalrdır kullanıyorum benimde tecrübem var. Yabancı forumları da okuyorum. Anlatamıyorum heralde bu pilin bir eski versiyonu 550 mah Varta TV im kumandasında duruyor. 1 yıldır şarj etmedim, Algılama sorunu filan olmuyor, o sorun biraz sende var gibi. Evet her yüksek kapasiteli pilde kötü değil ama yeşil GP recyko+ 1000 lik AAA lar hiçbir yere takmasan bile boşalıyor. Bir seferinde elime o geldi onu taktım 8-ay sonra boşaldı. Hatta onuda geçtim sonrasında denemek için tam şarj edip kenara koyduğum yeşil GP AAA recyko lar 1 yıl sonra kapasite testine alıyorum 300 mah bile veremiyorlar. Bu arada şarj aletin kötü dersin şarj aletlerimde Orjinal Nitecore UM4 ve XTAR VC4 Daha anlatayım mı?
şimdi diyeceksinki eneloop 750 veya xxx çok daha iyi, hem kapasiteli hemde boşalmıyor, 10yıl sonra 70% saklıyor. Evet benimde kullandığım Eneloop 750 ve Siyah GP Recyko+ Pro 800 çok daha iyi onlarda çok rahat 1,5 yıl gidiyor kumandada (hatta önceki mesajlarda da yazdım sen okumuyorsun ama okuyan görmüştür) ama kumandaya taktğım pile niye okadar para vereyim eğer 15 TL ye aldığım pilde o cihazlarda onlara yakın performans veriyorsa? Eneloop un özelliği çok kaliteli ve dayanıklı olması. Çok fazla şarj döngüsü ömrü sunması vs. Ayrıca başka bir artısı da hiç bir şekidle akma kokma yapmaz o sebeple eneloop daha pahalı cihazlarımda kullanıyorum Örneğin UNi-T UT161E multimetre, Bosch lazer metre, termal akmera vs. vs. Kumandaya, duvardaki dijital saate vs. vs. gibi şeylerede Kaliteli bir markanın uygun fiyatlı ürünün kullanıyorum bukadar basit ve mantıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 28 Şubat 2023; 14:22:51 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
amperi düşük , o yüzden fiyatı gayet normal. olması gerektiği gibi. fakat fiyat algısı bozulduğu için millet fiyatı ucuz sanıyor. yürekleri yetiyorsa indirimi yüksek amperli olanlarda yapsınlar bakalım |
Benzer içerikler
- çaykur çaycı yorum
- 5 kg şeker - a101
- pegasus doğum günü indirimi
- modanisa migros kodu
- vodafone premium nedir
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X