Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK => PlayStation 5 Dijital + 5 Kol + 2 Şarj İstasyonu + Kulaklık 30.000 TL ! Satın Al 24 Temmuz 2024 11:38 1 1 SATILIK => PlayStation 5 Dijital + 5 Kol + 2 Şarj İstasyonu + Kulaklık 30.000 TL ! Arkadaşlar herkese merhaba ,Elimde başlıkta da yazdığı gibi 1100 serisi Dijital versiyon ps5 bulunmakta . Sony Türkiye garantilidir .- Play Station 5 - Dijital - 1100 Serisi+ 2 Kol Beyaz Renk - Aynı Gün Alınma - 1 Kolda Analog Drift Kayma Sorunu Mevcut+ 1 Adet Şarj İstasyonu - Aynı Gün Alınma + Siyah Renk Sony Ps5 Pulse 3d Kulaklık - Aynı Gün AlınmaÜstteki ürünler aynı gün yani ; 02/01/2023 de alınmıştır . Hepsi Sony Türkiye garantilidir . Fatura kutu her şey durmaktadır .+ 1 Kamuflaj ve 1 Mor Kol - Vatandan Nisan ve Mayıs 2023 Yılında Alınma+ 1 God Of War Ragnarok Kol - Yurtdışından Alınma+ Şarj İstasyonu - Ocak 2024 AlınmaBu ürünler sonradan alınmıştır , herşeyleri durmaktadır .Yaklaşık 3-4 aydır açmadığım için satılıktır , oyunlar çok pahalı geliyor artık oyun alamıyorum o yüzden oyun oynamıyorum öylece duruyor .Fiyat olarak düşündüğüm rakam : 30.000 TL'dir . Takas - Pazarlık - İndirim Yoktur !Nakit olarak satılıktır , takas düşünmüyorum . Teklifiniz varsa mesaj atabilirsiniz sorun yok.Fotoğraf isteyenler için anlık whatsapp üzerinden atabilirim .Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 30000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Ocak 2025 Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK => Samsung Galaxy S9 Ultra 16 Ram/1 TB Hafıza + Orjinal Beyaz Smart Book Cover Kılıf ! SATILIK => Optoma UHZ50 4k Hdr Lazer Projeksiyon - 5 Yıl Garanti - Sıfır Ayarında !