Şimdi Ara

SATILIK => Samsung Galaxy S9 Ultra 16 Ram/1 TB Hafıza + Orjinal Beyaz Smart Book Cover Kılıf !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK => Samsung Galaxy S9 Ultra 16 Ram/1 TB Hafıza + Orjinal Beyaz Smart Book Cover Kılıf !

Arkadaşlar herkese merhaba ,

Başlıkta da yazdığı gibi elimde S9 ultra tablet mevcuttur .

Faturası yoktur kaybetmişim bulamadım , ancak kutu falan diğer her şeyi mevcuttur .

Samsung'dan garanti sorgulama yapıldığında garanti gözüküyor 14.08.2025 tarihine kadar .

Video izleme harici bir şey için kullanılmadı . Sadece Youtube - Netflix kullanıldı . Kalem en son kaç ay önce çıkardım hatırlamıyorum bile (:

Tabletin yanında orjinal Samsung marka , Smart Book Cover beyaz kılıf vardır . Linki aşağıda ;

https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/galaxy-tab-s9-ultra-smart-book-cover-white-ef-bx910pwegww/

Fiyat olarak = 27.500 TL düşünüyorum .

Takas olarak Samsung S8 Ultra veya 12'' boyut ve üstü tabletler + Nakit ile olur .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 27500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 14 Ağustos 2025 Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son fiyat pm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.