Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK => Samsung 2 TB 980 PRO SSD Soğutuculu Versiyon 5.000 TL ! Satın Al 1 Eylül 2024 11:40 1 1 SATILIK => Samsung 2 TB 980 PRO SSD Soğutuculu Versiyon 5.000 TL ! Arkadaşlar herkese merhabalar ,Başlıkta da yazdığı gibi elimde 980 Pro SSD mevcut . 2 TB ve Soğutuculu versiyon .Amazondan alınmadır , tamamen sorunsuz kusursuz durumdadır .PlayStation 5 için aldım ancak hiç o kadar kapasiteye ihtiyacım olmadı o yüzden satılıktır .Çok çok az kullanılmıştır , kutusu falan herşeyi durmaktadır . Amazondan alınmadır .Tam tarihine detaylarına bakıp buraya yazacağım . Ama en fazla 7 8 ay olmuştur alalı .Fiyat olarak : 5.000 TL düşünüyorum .Takas düşünmüyorum .Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Ekim 2028 Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK => Samsung Galaxy S9 Ultra 16 Ram/1 TB Hafıza + Orjinal Beyaz Smart Book Cover Kılıf ! SATILIK => Optoma UHZ50 4k Hdr Lazer Projeksiyon - 5 Yıl Garanti - Sıfır Ayarında !