Şimdi Ara

Laptop önerisi olan var mı (monster düşünüyorum fakat pek bir bilgim yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v11-3-1/

Merhaba arkadaşlar düşündüğüm laptop bu. Forumda birkaç şey okudum malzemesi vs. kötüymüş falan diye ama bazı yorumlarda da hiçbir sıkıntı yaşamadım şeklinde dönüş yapmışlardı arada kaldım. Bilgilendirebilecek var mı? Bu tarzda farklı önerilere açığım, sebeplerini de yazarsanız sevinirim çünkü dediğim gibi pek bir bilgim yok bu konularda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum aynısını 2-3 hafta önce aldım. Laptop iyi güçlü ama geçenki gibi sıcak havalarda cok ısınıyo. 4 cıkışı var sağ çıkışın orda mouse kullanıyordum elim yanıyodu. Yatakta veya dizde falan kullanım sıkıntı onu söyleyebilirim. Birde ekran biraz garip geldi renkler yanlış gibi. İmzamdaki 27inç monitor de gördüğüm görüntüxen farklı renkler gösteriyor. Bide masaüsründeki monitorden bu ekrana geçince gözler bi afallıyor onu beğenmedim.hz farkından da olabilir. Oyun daha oynamadım. Masaüstünde takılıyorum o işler için ama ısınma ve ekran yüzünden pek ısınamam oyun olayınada sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop önerisi olan var mı (monster düşünüyorum fakat pek bir bilgim yok)

Monster kullananların %90ı şunu kullanmadığı için ısınıyor diyorlar.
    Performansın düştüğü filanda yok ayrıca bu ayarda kullanınca, arada render alacağımız zaman turboluyoruz o kadar. onun dışında tüm oyunlarda ultra ayarlarda 70-85 dereceyi maks geçmeden oynanıyor
    Son çıkan monsterlarda ayrıca hava tahliye kanalları yanda değil arkada
    Hem Asus ROG serisi 1070li bir cihaz, hem monster Tulpar serisi bir cihaz kullanıyorum.
    Açıkçası Asus tamam çok iyi bir cihaz ama monster kullanınca Asusa 2 misli para verrmeye gerek varmı hiç yok
    Şimdiki aklım olsa sırf monster devam ederdim. Son cihazları özellikle çok güzel

Edit: 2 ay önceki kasalar arkadan hava tahliyesi vardı. Yeni kasalarda h yandan hava tahliyesi yapmışlar. Hoş olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nopasstr -- 28 Mayıs 2020; 15:26:13 >

• Teşekkür ederim.Yüksek ihtimal bu cihazı alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nopasstr kullanıcısına yanıt
    Monster Abra A7 V12 serisinde hem yandan hem de arkadan hava çıkışı var.
  • Evet 2 ay önceki kasalar sadece arkadan ve alttan çıkışlıydı. Ne ısınıyor nede sıcak hava ele yüze gelmiyor, rahatsız etmiyordu.
    Yukarda Rocco isimli arkadaş yanlardan gelen havanın rahatsız ettiğini söylemiş ki doğrudur.
    Acaba alttan hava çıkışını kapatıp yanlaramı eklediler, yoksa hem alttan hem arkadan hemde yandan hava girişi açıp tamamen serinlesin mi dediler.

Çoğu kişi monster merkezini kullanmadığı için işlemcileri devamlı turbo modda kullandığı için ısıdan şikayet ediyor. Aslında çok basit bir şekilde ısı sorunu çözülüyor yukarda gösterdiğim gibi ve hiç bir uygulamada sorun da olmuyor.
  • Alternef olarak GF75 modeline bakabilirsin hocam. Malzeme kalitesi, soğutma ve tasarım olarak sağlam cihazdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.