Evde çalışmak zorunda kalmanız hakkında
merhaba arkadaşlar,çoğunuzun kafasının karışık olduğunu düşünerek bu yazıyı yazmak istedim.çoğunuz evde çalışmak zorunda kalana kadar etütte,kütüphanede vs. çalıştınız ve ara verildiğini duyduğunuzda bazılarınız 2 3 gün ya da 1 hafta tatil vereyim dedi.ayrıca kışın gelmesiyle birlikte üzerinize bir rahatlık,fazla uyku isteği çökmüş olabilir.buradaki belki 2 3 kişi benim gibidir ama geçen sene ara verildiğinde 2 ay bilgisayar oyunları oynadım ve günde en fazla 100 soru çözdüm o 2 ay boyunca.bir de arkadaşlarınızın söylediklerine güvenip,onlardan etkilenip çalışmanızı sekteye uğratmamalısınız bence:).çünkü bu pandemi döneminde bazı insanlar sinsilik güçlerini 200 yapıyorlar.pişman olduğum bir sonuç almadım,ama konuların kaldırılması nedeniyle aldığım sonucun da hak ettiğim bir sonuç olmadığını düşünüyorum.her neyse,yolunuza devam edip üşenmeden programlı çalışmanız gerektiğini düşünüyorum.sorusu olan ya da yardıma ihtiyacı olan olursa iletişime geçebilir.hepinize verimli,öz çalışmalar ve başarılar.
üniversite grupları...
|
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi
|
haxball yenilendi
|
Muğla Tıp gelmesini bekleyenler
|
İngilizce Tıp
|
ayt kodon sorusu
|
|
Bu yıl boyunca çözdüğüm en kaliteli deneme
|
3d son prova tyt den 1 soru
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 152
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.085 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 125 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar