Ankara yıldırım beyazıt üniversitesi ve bu üniversitenin tıp fakültesi hakkında bilgisi olan var mı?Ankarada okumak istiyorum fakat en iyi seçenek bu şuan.Bir de sizce Çukurova Üniversitesi tıp fakültesi ile karşılaştırınca nasıl?(eğer yıldırım beyazıtın Ankara dışında artısı yoksa kendi şehrimdeki Çukurova’yı yazarım eğer sonucumda bir aksilik olmazsa.) Bu arada netler 98.25 tyt 75 ayt.obp 84.
hocam tus sıralamalarında iyi bir durumdalar bu eğitimin iyi olduğunu gösterir bence ve kesinlikle en büyük artısı Avrupa'nın en büyük hastanesi olan Ankara şehir hastanesi ile çalışıyor olması. Ayrıca bende Ankara da yaşıyorum ve konum olarak Bilkent de ulaşım ve sosyal yasam bakımından güzel bir konumu var. bende seneye gazi gelmezse gitmeyi düşünüyorum.
Gazi gelmiş olsa AYBÜ yazar misin?
gazinin diplomasıyla ilgili bir problem varmış. seneye de araştıracam o işi. hallolmamışsa aybu yazarim zaten.
Teşekkür ederim kardeşim söylediklerin çok değerli benim için.Peki Ankara bir öğrenci için nasıl sence?Ben araştırdığım kadarıyla kendi adıma her şeyi uygum buluyorum ama bir de sana sormak istedim.Biraz tutuyorum ama kusura bakma:)
parçalayanP
kullanıcısına yanıt
ne demek hocam :) Ben oldum olası Ankara da yaşıyorum ve güzel bir şehir. Sosyal, her şeyi var ve bence kesinlikle İstanbul'dan daha iyi. ulaşım ve yaşam pahalılığı açısından. sosyallik olarak İstanbul tokatlar gibi ama. Eğer ki gazi tıp tutarsa (bu yazıyı yazarken netlerini unuttum) lokasyon olarak HARİKA bir yerde. Bahçelievler de ve her açıdan aşırı iyi birr yer. Hatta Reis'in Z kuşağına verdiği tek hediye olan Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinr de çok yakın. komitelere 2-3 hafta kala orası evin olabilir. Aybu kazansan da sıkıntı olmaz ayrıca ulaşım olarak bu 3 yere de cok rahat ulasilabiliyor. uyanir uyanmaz telefonu elime alıp yazdım cümleler devrik falan olduysa affola
Çok teşekkürler kral 🙏
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme