Şimdi Ara

Eski Bilgisayar Kasanız Var mı Arkadaşlar? (Koca DH'de Kasa Yok!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: qpcole

quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

500 lira etmez o kasa.Kimseyi boşu boşuna kazıklama satarken,sonra çok küfür yersin

Yanında yi bir ekran verirse 500 edebilir.1 gb ekran kartı 3 gb ram boru değil alan kişi birde hddyi yükseltirse 550-600 tlye oyun canavarına sahip olur gerçi işlemciyi atladım işlemciden pek anlamam

İşlemci mi P4 ile cs 1.5 anca oynanır hocam.Tabiki güzel bi LCD ile fiyat yukarılara çıkabilir..

Benim anlamadığım bişey var.Benim 2 yıllık laptopun bile anakartı max. 2 gb ram desteklerken 10yıllık alet nasıl 3 gb ram 1 gb ekran kartı kabul etmiş anlamadım

• Çok ısrar ettin yatağın altında duran kasayı sana vericeğim. Kargo çok tutar İzmir deyim ona göre.
  • 2000 yılından kalma kasam var 30 tl ye anlasalım gercı belese bıle verebılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

500 lira etmez o kasa.Kimseyi boşu boşuna kazıklama satarken,sonra çok küfür yersin

Yanında yi bir ekran verirse 500 edebilir.1 gb ekran kartı 3 gb ram boru değil alan kişi birde hddyi yükseltirse 550-600 tlye oyun canavarına sahip olur gerçi işlemciyi atladım işlemciden pek anlamam

Oyun canavarı mı Hocam naptın sen ya işlemci yeni aldığı ekran kartınıda kısıtlar. Yani ekran kartı verimli çalışmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tovori

@ThunderVolt

Ya akşam bir arkadaşım vasıtasıyla yakınlarımda olan bir int. cafeyle konuştuk. Adama dedim 500.. buna çok dedi.. Tamam o zaman konuş konuş en sonunda 250 e anlaştık. Haftasonu gidip teslim edicem. Sadece burdan fikirleri merak ettim böyle birşey söyledim. Dediğin gibi cafeye gönderiyoruz..

bu bilgisayarı 250 ye okuttun ya helal olsun
  • hocam elimde2 tane var hala almadıysan özelden mesaj at istanbuldayım veriyim tanesini 20 tl den
  • benim de eski kasam duruyor 20ye verebilirim. ankaradayım. pm at lazımsa
  • quote:

@imdrunkisuppose

1. Ben bu piyasaları çok iyi bildiğime dair bir iddaa da bulunmadım. Çevremde yaşadığım olaylardan yola çıkarak söyledim. Sana çok geldiyse zaten konuyu hiç uzatmana gerek yoktu :)
    2. Dalganı benle geçiceksen yukarda sana cevabımı verdim. Çok istiyorsan gelip özelden yazarsın.

@qpcole

Casper Alfa Force CFS3000

- Intel®Pentium®4 İşlemci 630 HT Teknolojili
    - (İşlemci hızı 3.00Ghz. 2MB L2 cache, 800Mhz, FSB)
    - Orijinal Microsoft® Windows® XP Home Türkçe
    - 512 MB 400MHz DDR Bellek
    - 80 GB 7200RPM Harddisk
    - 17" Casper FLAT Monitör
    - 128 MB DDR GeForce FX5200 Ekran kartı
    - DVD-CDRW COMBO
    - 6 kanallı Ses kartı
    - Casper Klavye, Optik Mouse, Speaker
    - 10/100 Ethernet Kartı o/b
    - 56K Internal Fax-Mode Devamı

Aldığımda özellikleri böyle idi.. Şimdi ram ile ekran kartını değiştirdim > 1 gb ekran kartı 3 gb ram

işlemci ve hdd deişmesi lazım tabi işlemci deigişirse anakartın da deişmesi lazım bu yine alacak olan kullanıcıya pahaıya patlar bu yuzden boşa ugrasma o kasa 500etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

@ThunderVolt

Ya akşam bir arkadaşım vasıtasıyla yakınlarımda olan bir int. cafeyle konuştuk. Adama dedim 500.. buna çok dedi.. Tamam o zaman konuş konuş en sonunda 250 e anlaştık. Haftasonu gidip teslim edicem. Sadece burdan fikirleri merak ettim böyle birşey söyledim. Dediğin gibi cafeye gönderiyoruz..

bu bilgisayarı 250 ye okuttun ya helal olsun

Gerçekten helal olsun 250'ye okutmuşsun.
    Windows XP bildiğim kadarıyla 2 Gb. Ram'i destekliyor, 64 bit işletim sistemi olmadığı sürece 2 Gb. üzeri ram sadece "Gazoz ağacı" yanlış mı biliyorum.

Verdiğin özelliklere göre işlemciyi piyasaya çıkmadan casper PC içine koymuş görünüyor. 10 yılı biraz abartılmış gibi geldi bana. Zira p4 işlemcilerin ilk serisinin bile piyasaya çıkışı 2000 Kasım (3 Ghz sınırının ilk aşıldığı tarih nisan 2003, P4 Ht serisi ilk olarak mayıs 2003) Türkiyeye gelmesi yada Casper'in çin'deki fabrikada seri üretime geçip Türkiye'de ne zaman sattığı ayrı bir araştırma konusu.http://en.wikipedia.org/wiki/Pentium_4

Bence kullandığınız makine 10 yıl değil 6 en iyi ihtimalle 7 yıl. Uzun süredir kullandığınız için yuvarlak bir rakam söylemeyi tercih etmişsiniz.

Edit: FX5200'de aynı şekilde 2003 yılında ilk kez geliştirilmeye başlanmış bir ekran kartı serisi.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fx_5200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnrs -- 16 Haziran 2010; 17:59:11 >

• 35 tl ye sıfır kasa sana boş ama her hiç kullanmadım
  • @mnrs

Sonuçta o pc yi 250 e sattım. Artık hiçbirşey umrumda değil.. Gereken bilgiler için tşk..
  • bendede varda içindekileri napayım al içindekileride vereyim
  • Ben de arıyorum eski kasalardan.. Hattâ 5.25 inçlik disket sürücü de arıyorum. Aradığım kasa eski bodur kasalardan AT kasa tarzı yani, belki geniş olanlardan bile olabilir. İnşallah elinden çıkarmak isteyen vardır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: davlf1

Ben de arıyorum eski kasalardan.. Hattâ 5.25 inçlik disket sürücü de arıyorum. Aradığım kasa eski bodur kasalardan AT kasa tarzı yani, belki geniş olanlardan bile olabilir. İnşallah elinden çıkarmak isteyen vardır..

Hocam benim elimde var ddr1 kasa olarak, tüm bileşenleri içinde duruyor

• Brotha B kullanıcısına yanıt

Fotoğrafını nasıl görebilirim?

• Yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: davlf1

Fotoğrafını nasıl görebilirim?

Hocam akşam DM'den yollayabilirim şuan dışardayım.

• Peki, bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.