Bildirim
5 Yıl garanti veren HDD markası varmı şu anda ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Teknoloji ilerledikçe bozulma oranı artıyor malesef. 10 senelik maxtor hdd'im hala çalışırken 4 yaşına yeni girmiş hdd'im uçtu. 5 sene garanti anca ekstrem ürünlerde olabilir ki türkiye distrübitörü 5 sene verir mi o da ayrı bir sorun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nacker
Teknoloji ilerledikçe bozulma oranı artıyor malesef. 10 senelik maxtor hdd'im hala çalışırken 4 yaşına yeni girmiş hdd'im uçtu. 5 sene garanti anca ekstrem ürünlerde olabilir ki türkiye distrübitörü 5 sene verir mi o da ayrı bir sorun
türkiye distributoru vermesi gerkemiyor mesela seagate leri biz hollandaya yolluyorduk onlar değiştirip sıfır yolluyorlar
hakeza ocz dede öyle ben çok yolladım -
Notebookta Western Digital wd5000bpkx var 500 gb. 5 sene garantili.
Düzenleme: Eksen bilgisayardan almıştım. sanırım tr 2 yurtdışı 5 yıl garantili.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 23 Ağustos 2014; 15:53:35 > -
hdd değil ama samsung pro ssd'ler 5 yıl garantili. -
Seagate 2 yıl türkiye +3 yılda yurtdışı toplam 5 yıl verioduda şimdi değiştimi bilmiyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Var tabi ayip ettin. Wd caviar black serisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DouChpX
Var tabi ayip ettin. Wd caviar black serisi.
işime yarayacak tek WD serisi 3 TB bu var oda 2 yıl :(
WD 3.5 Caviar Green 3TB 64MB SATA3 PC HDD WD30EZRX -
Suan piyasadaki en iyi hdd ler wd blue serisi seagate nin ne bok oldugunu defalarca ogrendim.
Blackler daha iyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet oyle ancak aradki fark sadece tepki sureleri arastirmama gore .
WD Black ve Red serisine 5 yıl garanti veriyor. Black serisi en performanslı seri olması nedeniyle biraz gürültülüdür. ben 3tb versiyonunu kullanıyorum ses biraz rahatsız ediyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG
5 Yıl garanti veren HDD markası varmı şu anda ?
2 adet yüksek en az 3 TB HDD almayı planlıyorum
Geçenlerde seagate 2 TB bozuldu ve hemen 2 senede garantisi bitmiş faturayıda bulamadım ne zaman aldım bilmiyorum
wd black alabilirsin ama şansına çok seslisi gelirse başın şişer. gırççççççççç gırççççççççççç sesler geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti
WD Black ve Red serisine 5 yıl garanti veriyor. Black serisi en performanslı seri olması nedeniyle biraz gürültülüdür. ben 3tb versiyonunu kullanıyorum ses biraz rahatsız ediyor.
nerde satılıyor 3 TB 5 yıl garantisi olan ? -
Herhangı bır yerden alacagınz 3tb black serısı dısk 5 yıl garantılı olacaktır.
3 TB biraz zor bulmasi fakat 2 veya 4 TB vatam bilgisayardan alabilirsin. Ayrica WD Caviar black serisi 5 yil garantili ve bu sürec boyuncada yurtdisi ile ugrasmiyorsun istanbulda toplama merkezi var oraya kargo ile gönderiyorsun gerekeni yapip ( büyük ihtimalle yeni disk ) geri gönderiyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 TB bulamıyorum hiç bana 3 TB şart -
Seagate ne bokmuş?
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG
3 TB bulamıyorum hiç bana 3 TB şart
Yalnizca veri depolama olacaksa western green kadar saglam disk bulman imkansiz ne black ne baskasi diger tum disklerden omru fazladir intellipower olayi yuzunden... Siddetle hiddetle oneririm hatta kameralarin kayit cihazlarinda 1tblik wd green kullanirdik yillardir 7/24 calismalarina ragmen hic arizalanan green diskle karsilasmadm ama windows yukleyince 2 ayda bozuluyo
depolama konusunda şimdi wd puple dıye bır sey cıkarttılar yanlıs hatırlamıyosam 7/24 calısabılıyomus.
Benzer içerikler
- unexpected store exception hatası
- ruxim nedir
- seagate garanti sorgulama
- crucial ssd alınır mı
- hikvision ssd alınır mı
- ntfs nedir
- en iyi harddisk markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X