Şimdi Ara

5 Yıl garanti veren HDD markası varmı şu anda ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

3 TB bulamıyorum hiç bana 3 TB şart

Yalnizca veri depolama olacaksa western green kadar saglam disk bulman imkansiz ne black ne baskasi diger tum disklerden omru fazladir intellipower olayi yuzunden... Siddetle hiddetle oneririm hatta kameralarin kayit cihazlarinda 1tblik wd green kullanirdik yillardir 7/24 calismalarina ragmen hic arizalanan green diskle karsilasmadm ama windows yukleyince 2 ayda bozuluyo

yok sadece veri depolama değil cok aktif kullanıyorum ama raid 1 yapıyorum önemli verilerim hep orda

• O zaman western blue yada black alacaksin green senin isine yaramaz blackler cabuk arizalaniyormus duydum arkadasa 500gb olanindan aldik kagni gibi calisiyo full dolu :) bilemedm ki...cok yuksek boyutlu ariyorsun o boyutlarda sorun yasanabiliyor...
    http://www.vatanbilgisayar.com/35-3tb-barracuda-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk.html

Tek care gibi 1tb olanlari guzel buda alinabilir bence belki wd kadar hizli degildir ama uzun sure dayanir diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O zaman western blue yada black alacaksin green senin isine yaramaz blackler cabuk arizalaniyormus duydum arkadasa 500gb olanindan aldik kagni gibi calisiyo full dolu :) bilemedm ki...cok yuksek boyutlu ariyorsun o boyutlarda sorun yasanabiliyor...
    http://www.vatanbilgisayar.com/35-3tb-barracuda-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk.html

Tek care gibi 1tb olanlari guzel buda alinabilir bence belki wd kadar hizli degildir ama uzun sure dayanir diye dusunuyorum

şundan ısmarladım 2 adet

http://www.seagate.com/internal-hard-drives/desktop-hard-drives/desktop-hdd/?sku=ST3000DM001

toplam : 542,06 TL

kargoya teslim etmişler

• Dogru secim olmus hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dogru secim olmus hayirli olsun

teşekkürler banada en doğru bu geldi ne yapalım 2 yıl olacak bozulursa kısmet
  • 320 gblik seagate 7 yıldır kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

320 gblik seagate 7 yıldır kullanıyorum

tabi 7 yıl çok iyi bir rakam

5 yılda gitse bize yeter
  • bendede 500 lük wd black var yaklaşık 6 senelik 18 bin saattir sorunsuz çalışıyor yakında emekliye ayıracağım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeNzA

bendede 500 lük wd black var yaklaşık 6 senelik 18 bin saattir sorunsuz çalışıyor yakında emekliye ayıracağım:)

Kaç saat çalıstıgını nerdne biliyosun 6 seneyi saate mi vurdun yoksa öyle bir program falan mı var :D
  • quote:

quote:

bendede 500 lük wd black var yaklaşık 6 senelik 18 bin saattir sorunsuz çalışıyor yakında emekliye ayıracağım:)

Kaç saat çalıstıgını nerdne biliyosun 6 seneyi saate mi vurdun yoksa öyle bir program falan mı var :D

var bios da programlar gösteriyor

windows dada vardır ben baktım geçen benim ocz ssd lere baya vardı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

quote:

quote:

var bios da programlar gösteriyor

windows dada vardır ben baktım geçen benim ocz ssd lere baya vardı :D

Peki bi araştırıym

• quote:

quote:

bi çok program var hocam hddlife pro, hard drive inspector,drive health gibi...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.