Bildirim
6681 Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Birincisi : resme galeriden bak çektikten sonra bakma ; çünkü tel geçici hafızaya atıyor
ikincisi : kameraya gir ayarlara gir, video en uzunu seç -
bende 7610 var rahat telde 3-4 tane 10dk kendi çektiğim video var ses kaydı da baya 132 tane resim var yüksek kalite bide 64mb benim hafıza -
sağol kardeş -
resmi çektikten sonra makineyi bir süre kımıldatma . Bunlar da CMOS kamera olduğu için görüntüyü biraz geç algılıyor. CCD kameralı telefon çıkmadıkça 5mp olsa da alınmaz derim ben -
quote:
Orjinalden alıntı: esik1
resmi çektikten sonra makineyi bir süre kımıldatma .
+1 -
Fiyat konusunda bir fikri olan var mı peşin 530 verdim yanında bluetooth cıhazı birde 128 mb kingston hafıza kartı.. -
quote:
Orjinalden alıntı: esik1
resmi çektikten sonra makineyi bir süre kımıldatma . Bunlar da CMOS kamera olduğu için görüntüyü biraz geç algılıyor. CCD kameralı telefon çıkmadıkça 5mp olsa da alınmaz derim ben
sony ericsson s700 moelinde ccd mercek var...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X