Şimdi Ara

6700k ~ gtx 1060 battlefield 1 darboğaz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan arkadaş kısacası gtx 1060 o işlemcinin karşısında diz çöküp tövbe ister. Al tak keyfini çıkar sen o sistemi alirsan darboğaz en fazla giydiğin kazakta olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

benim mantığıma göre değil zaten 970sli=gtx1080 artı tek kart yada sli olmasının bir önemi yok ben verdikleri performansı söyledim neyse daha uzatmaya gerek yok siz çok biliyorsunuz devam...

970 sli = gtx 1080 vay be

yukardaki mesajımda tam olarak senin gibilerden bahsediyordum hiçbirşey bilmeden herşeyi bildiğini sanan tiplerle doldu forum

6700k ~ gtx 1060 battlefield 1 darboğaz?

6700k ~ gtx 1060 battlefield 1 darboğaz?

Aralarında 25 fps fark var nasıl eşit = oluyor açıklamasını yaparmısın ?

Ayrıca foruma daha dün üye olmuşşun hangi ara gözlemledin bukadar forumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 15 Ekim 2016; 1:34:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktu

Sen misin buranin bilirkişisi. Biri sli digeri tek kart. Senin mantigina göre gtx 970 sli gtx 1080 le ayni performansi veriyor ha o zaman gtx 970 sli gtx 1080 dir. Bana laf yetirtirecegine arkadasa mantikli bir sey sen soyle o zaman.

Admin olsam bunların üyeliğini silerim yav :))

Troll olamayacak kadar muazzam bilirkişi (:
  • gtx970 sli ortalama gtx1080in yüzde 70ini versin bir saniye düşünmem ikinci gtx970i alırım. ne gerek var gtx970in üstüne 2bin küsür lira vermeye.

darboğaz mevzusu i7 6700k için 150fpsden sonra başlıyor. o yüzden böyle seylere 165hz 180hz ve 200hz monitörünüz yoksa kafanızı yormayın.

• travers kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam. Arkadaş sli kartla tek kartı aynı yapmakla yetinmiyor 6700 k gtx 1060 a darboğaz yapabilir diyor ve yapmaz diyenleri de beğenmeyip forumdaki insanları eleştiriyor. evet troll olmak için bile fazla bu kadarı haklısınız.
  • buraktu kullanıcısına yanıt
    Benim 4770k bile zorlamadan götürür 1060 sli halini. Tek kart bile demiyorum. Bonzai akıl sağlığına çok zarar veriyor ve malesef değişik şekillerde bu acı tabloyu görüyoruz :)
  • 6700k 4.6ghz ve darbogaz hemde 1060a
    Amma cok konusuluyor bu darbogaz konusu

http://hizliresim.com/40o5MA

Bu sıstem bana aıt aldıgım fps ortada o zaman ben sıstemı kırayım
  • Arkadaşlar tartışma yaratmak için açmadım videoda görünce işlemci kullanımını şaşırdım sormak istedim sadece sistemi aldım zaten kurunca ben de test ederim bakalım sonuçlar ne dediğiniz gibi obs de yük bindiriyor olabilir , cevaplarınız için teşekkürler hepsini dikkate alıcam.

• Oyunda yada sistemde sorun olduğu için CPU kullanımının bu kadar yüksek olduğu gayet açık. Bunun haricinde 6700K'nın herhangi bir ekran kartına darboğaz yaratması söz konusu bile olamaz.
  • i7 3770 bile darboğaz yapmaz hocam kaldıki i7 6700k yapsın

Bir an başlığı görünce biri forumu trollüyor sandım
    kesin götürür senin işlemci altından olduğu için x2 çalışıyor

6700k götürmediği yerde senin 4770k ağlar

ya allah aşkına artık bilmediğiniz konularda lütfen yapmayın

performans olarak gtx980 ile gtx1060 neredeyse aynı aç bu vidyoyu izle bak bakalım gpu kullanımları neden %70 de

https://www.youtube.com/watch?v=30QK83cHuzg
    ha ayrıca bonzai senin gibi profili düşük insanların tarzı biz bonzai kullanmıyoruz
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    ne ara gözlemledim biliyomusun 2004 den beri bu forumdayım senin gibiler yüzünden eski profillerimi kapattırmak durumunda kaldım o günden bu güne insanlar dahil herşeyi gözlemliyorum

bu arada fps muhabbetine girmiyorum çevir kazı yanmasın hesabı seninki...
  • bana burda laf atanlar açsın üstteki mesajlarımı okusun mesajımda hayır bu böyle değil dediği yeri alıntılasın bakalım neyi yanlış yazmışım yıllardır envai çeşit işlemci ekran kartı kombini yaptım testler yaptım ama sizin engin bilgilerinize göre trollükten öteye geçememişim
  • Yukarıda obs studio ile cekilmis ondandir diyen arkadaslar var.%100 katiliyorum obs cpuyu parçalıyor ,o programla test falan yapilmaz.Twitch'te yayin yaparken bile bitrate ,kalite istediğin kadar dusur,yine de o islemci parçalanıyor.

Hevesin kacmasina gerek yok ,bizim i5 makinede gtx970 le bile akiyor çoğu oyun,hayal kirikligina ugramazsin.

• quote:

ne ara gözlemledim biliyomusun 2004 den beri bu forumdayım senin gibiler yüzünden eski profillerimi kapattırmak durumunda kaldım o günden bu güne insanlar dahil herşeyi gözlemliyorum

bu arada fps muhabbetine girmiyorum çevir kazı yanmasın hesabı seninki...

Bencede fps muhabbetine girme senin sli dediğin karta 25-30 fps takmış 1080 çünkü ama sana göre bu eşitlikse sıkıntı yok GTX 980 SLI eşit dersen okey derim

• quote:

kesin götürür senin işlemci altından olduğu için x2 çalışıyor

6700k götürmediği yerde senin 4770k ağlar

ya allah aşkına artık bilmediğiniz konularda lütfen yapmayın

performans olarak gtx980 ile gtx1060 neredeyse aynı aç bu vidyoyu izle bak bakalım gpu kullanımları neden %70 de

https://www.youtube.com/watch?v=30QK83cHuzg

Bro çok boş konuşuyorsun vesselam.Halen performans diyorsun. Biz darbogazdan bahsediyoruz sen ne diyorsun. 4770k 1060 dar boğaz yapmadan çalıştırır diyoruz sen diyorsun bilmem ne daha performanslı. Iyi ki birşey öğrenmişsin. Bozuk plak gibi tekrar edip duruyorsun. Aksini ispatlayacagin bir tane test bulamazsın. Anca 1070 970 slidan daha performanslı yaz sen

boşun kralını şuan sen yapıyorsun ben 4770k 1060a darboğaz yaparmı demişim? yada 1070 970sli dan daha performanslı diye birşeymi yazmışım? kendiniz yazıp kendiniz oynuyorsunuz bişey bildiğinizde yok ego tatmini peşindesiniz başka bişey değil..konu hakkında bişey dediğinde yok hikaye anlatmaktan başka sen dolu konuşmaya devam ama kendi kendine
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Ok

• Konu sakaysa hıc komık degıl : )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.