Şimdi Ara

6700k hyper 212 evo? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam zaten 6. Nesil K serisi işlemcilerden soğutucu çıkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    ben sadece 48xx/49xx/ 58xx / 59xx gibi lga 2011 lerde çıkmıyor sanıyordum.. 6700k vermemesi isabet olmuş ama vermediği sogutucuya karşılık bi indirim emaresi de göremedim..
  • EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    Evet hocam malesef, fiyatlar yüksek şu K serileri keşke biraz daha uygun olsa.

• bende 6700 non-k işlemcim için soğutucu bakıyorum içinden çıkan soğutucu bu kadar kötü olamazdı önce direk taktım kullandım baktım 80 derece olmuş söktüm termalini sildim kendim kaliteli termal çektim yok arkadaş gene aynı gram soğutmuyor kasanın kapağını açıp işlemciye ağzımla üflesem daha serin çalışır lütfen işlemciyi bükmeyecek düşük bütçeli ve en önemlisi sessiz bir soğutucu tavsiyesi verin arkadaşlar ses önemli şuan tüm parçalar silent dizayn edildi imzada mevcut bu bozmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 27 Temmuz 2016; 19:35:46 >
  • Sıvı ya da hava soğutucu fark etmez 6700K'yı 4.8 GHz ve üstü frekanslarda tavsiye edilen (64 °C) sıcaklıklarda tutmak delid yapmadan mümkün değil. O nedenle delid yapılmayacağı varsayarak Hyper Evo almak daha mantıklı. Silikondaki ısı IHS'ye yeterince aktarılmadığından birim zamanda ne kadar ısı işlemciden uzaklaştırılmış pek bir önemi kalmıyor.

• İ7 6700k işlemciyi hyper 212 evo ile kullanıyorum ekran kartı henüz satın almadım. İntel hd ile Crysis 3 oynuyorum ve sıcaklık 55 derece civarlarında sabit duruyor fan sesi duymuyorum. Oyunda çözünürlüğü biraz düşürdüm fps 30-40 arası. Ayrıca kasanın 2 fanı mevcut bunuda belirteyim. Ayrıca bu soğutucuya 2. fan takılabiliyor.

• hakanxml H kullanıcısına yanıt
    Selamlar ben de yeni sistem topladım aynı işlemciyi hyper 212x ile kullanıyorum. İşlemciye yük bindikce zaman zaman soğutucudan ara gazı gibi bir ses geliyor tabiri caizse. Kamyoncular ara gazı verir ya abarmıyorum öyle . Yüksek sesle gelmiyor ancak gerçekten sinirimi bozuyor . Elle kontrol ettim her şeyi normal gözüküyor ancak bilemedim ne yapcagımı gerçekten tuhaf bir ses doğrusu.

212 evo ve 212x birbirine cok yakın sogutucular sizde durum nedir tam olarak ? Ne yapmam gerekir teşekkürler .
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Bende böyle bir ses gelmiyor belkide yeni aldığım fan sebebiyle duymuyorum kasanın üstüne 200 mmlik bir fan aldım işte gürültü o zaman başladı :) durduk yerde problem çıakrdım kendime yoksa işlemci fanı ve kasadaki diğer 2 fan yetiyordu. belk,ide
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.