Şimdi Ara

670m yada 6990m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir monster bilgisayar alıyorum ama aklımda bir soru var fiyat olarak 670m ve Amd 6990m fiyatı aynı fakat ben 670m hakkında pek bilgi bulamadım sizin bu kartlar hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum. Bu arada ben oyun için alacağım bilgisayarı.

• GTX 670M henüz satışa sunulmadı. Tavsiyem AMD yönünde. Sony(PlayStation) ve Microsoft(Xbox) AMD ile anlaştılar. Onun için oyunlar AMD'de daha iyi çalışır şekilde yapılacaktır. Oyun üreticileri bunu es geçmez. Ayrıca Nvidia mobil alana yönelmeye başladı. Artık fazla s*dik yarışına girmiyor AMD ile :) Malum Tegra'lar başarılı... AMD'nin de şuanda tutunabildiği tek alan Ekran kartı :) Çünkü bilindiği üzere Bulldozer'ler ile Intel'e rakip değil sadece alternatif oldu.

Şahsi fikrim böyle...
  • GTX 670'in teslimat süresinden haberin yoksa al derim ama galiba Eylül yada Ekim gibi teslimatını gerçekleştirirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarx

GTX 670'in teslimat süresinden haberin yoksa al derim ama galiba Eylül yada Ekim gibi teslimatını gerçekleştirirler

gtx 670m mayıs-haziran arası teslim edilcek yanlış bilgi verip yönlendirmeyelim gtx 680m ise temmuz-eylül arası

670m in performansıda 6990m göre belki biraz fazla belki biraz az olur ama yazılım desteği için 6990m yerine 670m seçmek en mantıklısı olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_k -- 2 Mart 2012; 9:15:22 >
  • Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim bende 670m oyunlarda daha iyi performans alırım diye düşünüyorum hemde Nvidia sonuçta :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmteyvz

Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim bende 670m oyunlarda daha iyi performans alırım diye düşünüyorum hemde Nvidia sonuçta :)

GTX 670'in HD 6990'dan daha iyi performans vereceği şu an muamma daha ortada birşey yok ürün Türkiye'de satışa sunulmadı bile ayrıca bir GTX 580 bile olamayabilir iyice araştırmanı ve beklemeni öneririm.
  • Evet bende öyle düşünüyorum siparişimi 670m olarak verdim ama değiştire bileceğimi söylediler.Şuan kartın performans testlerinin falan çıkmasını bekleyeceğim ondan sonra karar vermek daha mantıklı olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 965m vs Gtx 1050 Mobile
    8 yıl önce açıldı
    Nvidia GTX660M Nasıldır?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de 6990m opsiyonuyla almıştım..En ufak bi takılma görmedim...Piyasadaki tüm oyunları full grafikte oynuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmteyvz

Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim bende 670m oyunlarda daha iyi performans alırım diye düşünüyorum hemde Nvidia sonuçta :)

iyi de bit ve belleği daha düşük değil mi gtx 580m bile hd6990m den daha iyi değil sen şimdiden nasıl daha çıkmamış bir kartın 6990m den iyi olacağı kanaatine vardın anlayamadım ben de 675m düşünüyorum ama 40nm olacak sanırım yani 580m ile aynı sadece biraz oynama yapıp sunacaklar sanırım piyasaya hala ses seda yok ben niye nvidia alıcam dersen nvidia oyunlarla anlaşmalı ve belki ileride 3d tv ye bağlayıp film vs izlerim diye düşünüyorum ama en büyük korkum amd driver sorunu yaşarmıyım şimdi ben iki tarafın da fan boyu değilim yok yaşamazsın vs demeyin çünkü geçen bi notebook aldım işlemcide dahili ekran kartı vardı amd harici ekran kartı da netten driverlar indirdim defalarca kafayı yedim olmadı en son fabrika ayarlarına geri çevirdim pc yi tekrar tamam 6990m üst düzey kart öyle bi sorun yaşamam diyor bir yanım içimden ama burada da optimus teknolojisi aklımı çeliyor o yüzden ivy bridge siparişimi gtx 675m olarak güncelliycem ama halen emin değilim benchleri bekliyorum sana da tavsiyem bence kart kıyaslarken biti bitine ve bellekleri eşit kartları kıyasla ki daha iyi sonuç al
    not : ben msi kasaları satıldığı zamandan beri takip ediyorum monster ı şunu söyleyeyim hd 5870 128 bit 1 gb ekran kartı , gtx 460m 192 bit 1.5 gb ekran kartından daha iyi performans veriyordu bunu da göz önüne al bit ve belleği düşük olan kıyaslarda bile amd kazanıyor ki biti bitine eş durumlarda iş çok daha komplike ama dediğim gibi
    nedenler önemli

yazılım desteği
    yandaş oyun sayısına göre
    optimus
    3d
    vs vs sebepler diyorsan da yine de tavsiyem benim gibi listeni yap ve beklemede kal

• Sn Altan99 çok teşekkürler bende öyle yaptım verdim siparişimi 23 mart 'ı bekliyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.