Bildirim
İ5-7600 Msi Gtx1060 6GB darboğaz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dalga geçmeyin merakımdan soruyorum
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 7 Nisan 2017; 20:56:59 > -
Makinanın hakkını ver hakkını
lol
ne diyon değişik -
CS GO'da daha iyi hedefleme vb. sebeplerden çözünürlük düşük ve 4:3 olarak oynuyorlar, garipsemeyin. -
Minecraft oyununda darboğaz yapar -
1280x720 4:3 degil 16:9 dur. 1060 a 7700k takip oc da etsen cs goda darbogaz olacaktir. Cs go cunku bu.
quote:
Orijinalden alıntı: kaganiskowf42
1280x720 4:3 degil 16:9 dur. 1060 a 7700k takip oc da etsen cs goda darbogaz olacaktir. Cs go cunku bu.
İlla bir yerden tutup muhalefet olacaksınız değil mi? Ben konu içeriğinde bahsi geçen olay ile yorumlarda ki çelişkinin açıklaması için mesaj yazdım, CS:GO'nun neden düşük çözünürlükte oynandığından bahsediyorum kısacası.
Bunu da oyun içinden görüntüledim, oldu mu şimdi?
-
-
Darbogaz ne demek biliyor musun once onu bir dusun derim
Ben koydugunuz resimde 1280x720 gormuyorum. Muhalefet oldugum da yok. Yanlis anlasilmis bir seyi duzeltmek suc olduysa onu bilemem. 1024×768 le karistirdiniz herhalde. Zira prolarin populer cozunurlugu odur. Koydugunuz resimde de o seçili zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 8 Nisan 2017; 9:54:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X