Şimdi Ara

MSİ GTX 970 4GB 600TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 MSİ GTX 970 4GB 600TL
    Ekran kartını hali hazırda sistemimde güncel bir şekilde kullanıyorum model yükseltmek için satıyorum hiç bir sorunu sıkıntısı yoktur, kutusu mevcut değil
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bakırköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Valla hocam koronanın başında sarısite gtx 1060 6 gb adam için bi adam ile anlaşmıştık ailem bu konulara karşı olduğu için pek söylemek istememiştim yaşım;16 yılın başından belli okula hergün yürüyerek aç kalarak 850 tl biriktirdim ailemin paradan haberi yoktu tabi ekran kartı takmış vs anlamazlardı önceden anlaştık bi miktar para göndercektim ürünü gönderdikten sonra tamamını göndercektim bu şekilde il;adana ben ankaradayım bu arada herif türk telekom faturasını attı 630 tl kardeşim 1 gün sonra fatura gelcek lütfen 600 lira atar mısın aciliyetim var demişti tabi aklımda bi güven eksikliği vardı herif e bunu ilettim ve tc numarasını attı arkasında wp web benim konuşmam vardı(montaj vs değildi) tc doğru bende aklımdan tcsini attıysa sıkıntı olmaz sonuçta tcden dava vs direk yapılır diye biliyorum adam dedi kargoya verdim ben link attı adanada bi kargo şubesi arayarak bilgi alabilirsiniz vs aradım kargoyu bıraktı ama sistem olmadığı için yola çıkamıyor dedi ordaki adam tamam kargoya verdiyse elbette gelir dedim parayı ininal üzerinden attım daha sonra birlikte kargoda vs birlikte aradı benimle birlikte kargoyu takip etti sabırsızlıkla gittim ankaradaki şubeden aldım birde ne göreyim 1 tane demir parçası adamı aradım açmadı ardından kardeşim görmedim kusura bakma ne oldu gibi gibisinden mesaj attı sinirlendim tabi sövdüm ailemede söyleyemedim söylesem gerçekten hayatımın yön verebilecek şekilde kötüye gideceğine eminim birazcık mağdurum banada yardımcı olabilecek kişi varsa lütfen pm üzerinden iletişime geçsin okulda ne kadar aç kaldığımı annem farketmesin diye ne kadar çok hızlı yürüyüp eve gelince çektiğim bacak ağrısını biliyorum arkadaşın mağduriyetinin üzerine yazdım kusura bakmayın belki yardımcı olacak bir kaç kişi çıkar diye teşekkürler herkese iyi forumlar
    Tavsiye veren arkadaşlara teşekkürler dün nöbette olduğum için fazla arkadaşın profilini inceleyemedim. Hastalar da bastırınca kendim gibi referansı az biri gibi düşünüp parayı yolladım ikinci el ve normal forumdaki rütbe sistemi farklı olunca kayıt tarihine bakmak aklıma gelmedi doğrusu. Dün gece konuşmaları EFT belgesini telefon numarasını çıktı aldım. Sabah savcılığa gittim görüştüm dilekçemi verdim dosyamı açtırdım. İlgi ve alakalanizdan ötürü teşekkür ederim arkadaşlar.

Aslında öyle çokda ucuz değil 2ay verdiğimiz fiyatlar bu yoklukda sazan avı yapmış eleman.
    Sahıbınden gelen tayfa bunlar.
    Seri ilan açarlar ps4 cep telefonu cpu vga
    esinlikle kargo ısrarı vardır
    orjın ürün fotosu yokdur
    Referans vs yokdur
    Sizlere hayal satarlar
    Yıl oldu 2020 hala dolandırılıyorsunuz.
    Atkadaşlar aradan iki sene geçmiş bu gün duruşmaya gittim oğlan uyuşturucudan zaten içerideymiş hakim üstüne 3yıl 4 ay ve 1000 TL idari para cezası verdi 600 lira hiç oldu zaten gelse de iki senede erimişti iki sene sonra da olsa cezasını çekicek. Görüntülü şekilde bağlandı duruşmaya işk defa orda gördüm karar verilirken içimin yağları eridi seneler sonra buraya da yazmak istedim yardımcı olan pm atan herkese teşekkürler 🫡🥳
  • güzel fiyat
  • pm. atıldı
  • fiyat çok iyi sabaha kalmaz hayırlı satışlar
  • Aslında piyasası bu olması gerek ama millet coştu resmen sarı siteyi geçti.. krizi duyduğumuz an kendi içinde birbirine hep destek tam destek bir millet oldugumuz için... bravo donanımhaber...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım al satçı birisine gitmez sırf bu yüzden ilanı ilk görememe rağmen pm atmadım. Güzel fiyat iyi satışlar.
  • Pm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • p.m
  • Arkadaş bence troll konuyu açtı kayboldu PM cevapta vermiyor.

• unrealomer U kullanıcısına yanıt
    pm atıldı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• emregnctrk61 E kullanıcısına yanıt
    Ne attınız PM den ???

• Çok güzel fiyat.

• Satıldı mı ?
  • Kendisine biraz önce havale geçtim kargo bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HAŞMETLİi

Kendisine biraz önce havale geçtim kargo bekliyorum.
    ilk yazan biziz son yazana gitmiş hayırlısı olsun inşallah
  • hatta pm mi okumamış bile dünkü üyeye kim neden havale geçer onu da anlamış değilim çelik çomak oynuyor çoluk çocuk
  • HAŞMETLİi kullanıcısına yanıt
    Hocam whatsapp üzerinden bana satacağını söyledi hatta anlaştık para yatırmamı bekliyordu önden kapora gönder kartı kargolayayım dedi birazdan atmye gidecektim umarım dolandırılmamışsınızdır hayırlısı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: dokuzkuyruklu-_-

hatta pm mi okumamış bile dünkü üyeye kim neden havale geçer onu da anlamış değilim çelik çomak oynuyor çoluk çocuk
    Hocam dolandirildik sanırım zaten hiç ses seda çıkmıyor. Wp ve aradığımda ulaşamıyorum yarın iş çıkışı polise gidicez artık el mecbur

• İşte Gtx970 strix normal fiyatı budur diyenlere gelsin...

Cok geçmiş olsun

Muhtemelen konuya ilk pm atan bendim. Arkadaştan yeşilkoyden elden teslim alıyım dedim; 5 dk olmuş ilan vereli anlaşmış birisiyle havale bekliyormuş.

1-2 kişi daha yazar muhtemelen birazdan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Computer Art -- 15 Haziran 2020; 12:5:43 >
  • Geçmiş olsun hocam forum yetkililerine de bildirin durumu isterseniz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.