Şimdi Ara

MSİ GTX 970 4GB 600TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende gelip alayım elden hemen yazdım 1 gün cevap yazmadı sonra PM yazdı ...... İlk yazana vereceğim dedi sonrası malum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlısı olsun hocam telefon ve IBAN bilgileri ilgili konuşmalar polis için yeterli olur sanırım biraz uğraştıracak o kadar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: chorni

Geçmiş olsun hocam forum yetkililerine de bildirin durumu isterseniz.
    Uygun bir vakitte onlarla da iletişime geçerim inşallah yarına kadar bekleyelim işten cikincaya kadar haber gelmezse karakola uğrar eve geçerim

• Mahkemeler bu hafta çalışmaya başlıyor. Sorun olmaz halledilir.

• İlk pm atan kişiyim sanirsam ve İstanbul bakırköy ilani olmasına ve elden alabilirim dememe rağmen sanırsam önce para sonra kargo vb. Gibi bir atılım bekliyordu arkadaş.ayrıca yeni üye ve malları piyasa altında ve referanssız. Kesinlikle ve kesinlikle şu gün vericem bu gün kesin sende laflarına kanmayın amaç süreyi uzatmak olacak. Acilen benim açtığım konuya bakın( imzamda). yazışmaları vb hangi hesap nolari verdiğini bana atın az çok tahmin ediyorum kim olduğunu. Karakollada uğraşma direkt savcılık.

Açtığım konu:https://forum.donanimhaber.com/yunus-baskin-dolandiricidir-resimlerine-bakiniz--135656735-4#143129239

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 15 Haziran 2020; 12:19:51 >

• Yeni ve referanssız üyeye güvenip önden para göndermeniz kötü olmuş.Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Computer Art

İşte Gtx970 strix normal fiyatı budur diyenlere gelsin...

Cok geçmiş olsun

Muhtemelen konuya ilk pm atan bendim. Arkadaştan yeşilkoyden elden teslim alıyım dedim; 5 dk olmuş ilan vereli anlaşmış birisiyle havale bekliyormuş.

1-2 kişi daha yazar muhtemelen birazdan..
    ben açılan dk attım 3 tane üst üste ben de bakırköydeyim ilan sahibi de dolancırı değildir inşallah elinin altındaki adama değil taa konyaya durduk yere kimse mal satmaz ya alan ve satıcı arkadaştır yalan ilandır yada dolandırıcıdır geçmiş olsun hocam
  • HAŞMETLİi kullanıcısına yanıt
    Karakola ifade vermeye bile cagırmıyorlar.

Benm 2/3 dosyam hala sürünüyor...

Direk savcılıga gidin

• quote:

Orijinalden alıntı: HAŞMETLİi

Hocam dolandirildik sanırım zaten hiç ses seda çıkmıyor. Wp ve aradığımda ulaşamıyorum yarın iş çıkışı polise gidicez artık el mecbur

Alıntıları Göster
    Direk olarak savcılığa başvurun vakit kaybetmeyin gerekli delillerle birlikte savcılığa başvurursanız sorun düzelir ama uğraştırır
  • Janti kullanıcısına yanıt
    Reis bi el at dolandırıcı galiba
  • Herif Şubat fiyatlarini yazmiş, kötü yemlemiş, gecmis olsun. Bi de Ryzen 2700x dolandiricisi var, ekseri şu numarayi kullaniyor dikkat edin.

+1 (209) 528-0425

MSİ GTX 970 4GB 600TL

MSİ GTX 970 4GB 600TL

MSİ GTX 970 4GB 600TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar hepimizin başına gelebilir.Forum yetkilileride konuya el atarsa el birliğiyle arkadaşın mağduriyetini giderebiliriz.

• Kötü almış bende ilk pm atanlardanım geçmiş olsun

• Aynı kartı evga gtx 970 satıyorum 2.el malum sitelerde araştırın 600 tl ye gtx960 gtx 950ti bile vermiyolar yazın adamlara bakalım 50 tl dahi düşüyolarmı görürsünüz.İşinize gelmese de bu kartın 2.el piyasası tüm 2.el ürünlerde olduğu gibi 900-1000 tl civarıdır.Acil paraya sıkışıp satan istisnalar olabilir fakat piyasa bu.Piyasayı gözardı edip 600 tl ye keklenirsiniz anca.
  • Valla hocam koronanın başında sarısite gtx 1060 6 gb adam için bi adam ile anlaşmıştık ailem bu konulara karşı olduğu için pek söylemek istememiştim yaşım;16 yılın başından belli okula hergün yürüyerek aç kalarak 850 tl biriktirdim ailemin paradan haberi yoktu tabi ekran kartı takmış vs anlamazlardı önceden anlaştık bi miktar para göndercektim ürünü gönderdikten sonra tamamını göndercektim bu şekilde il;adana ben ankaradayım bu arada herif türk telekom faturasını attı 630 tl kardeşim 1 gün sonra fatura gelcek lütfen 600 lira atar mısın aciliyetim var demişti tabi aklımda bi güven eksikliği vardı herif e bunu ilettim ve tc numarasını attı arkasında wp web benim konuşmam vardı(montaj vs değildi) tc doğru bende aklımdan tcsini attıysa sıkıntı olmaz sonuçta tcden dava vs direk yapılır diye biliyorum adam dedi kargoya verdim ben link attı adanada bi kargo şubesi arayarak bilgi alabilirsiniz vs aradım kargoyu bıraktı ama sistem olmadığı için yola çıkamıyor dedi ordaki adam tamam kargoya verdiyse elbette gelir dedim parayı ininal üzerinden attım daha sonra birlikte kargoda vs birlikte aradı benimle birlikte kargoyu takip etti sabırsızlıkla gittim ankaradaki şubeden aldım birde ne göreyim 1 tane demir parçası adamı aradım açmadı ardından kardeşim görmedim kusura bakma ne oldu gibi gibisinden mesaj attı sinirlendim tabi sövdüm ailemede söyleyemedim söylesem gerçekten hayatımın yön verebilecek şekilde kötüye gideceğine eminim birazcık mağdurum banada yardımcı olabilecek kişi varsa lütfen pm üzerinden iletişime geçsin okulda ne kadar aç kaldığımı annem farketmesin diye ne kadar çok hızlı yürüyüp eve gelince çektiğim bacak ağrısını biliyorum arkadaşın mağduriyetinin üzerine yazdım kusura bakmayın belki yardımcı olacak bir kaç kişi çıkar diye teşekkürler herkese iyi forumlar

• kajju06 K kullanıcısına yanıt
    Kardesim bende Adana da ikamet ediyorum sanırım aldığın kişi Adana da,Gerçek ismini soymisini filan biliyormusun ? Bu konuda eli kolu uzun arkadaşlarım ve dostlarım var,eğer anlattıklarında olay tam bu şekilde olduysa onu deliğinden çıkarırım.

• chorni C kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten çözmek istiyorsanız videolu şekilde whatsap konuşmasını atabilirim tc kimlik nosunuda sarı sitedeki adı ve bana söylediği adı farklı numarasınıda atabilirim

• Özelden yazdım sana.

• Kart tarafımdan alınmıştır
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    E yukarda dolandırılmışlar birini ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.