Şimdi Ara

MSİ GTX 970 4GB 600TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Herif 600e ilan açıp 4kisiye sallayıp birine satmış. Gtx 970 3k para toplamış. Bu arkadaş da gelmiş burada alındı diyor. Madem alındı paylaş herifin bilgilerini nereden aldın nasıl aldin. İsmi soyismi boyu kilosu vb eşgal belirt hocam. Bu kadar yazıdan sonra gidip ticaretmi yaptın birde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

Herif 600e ilan açıp 4kisiye sallayıp birine satmış. Gtx 970 3k para toplamış. Bu arkadaş da gelmiş burada alındı diyor. Madem alındı paylaş herifin bilgilerini nereden aldın nasıl aldin. İsmi soyismi boyu kilosu vb eşgal belirt hocam. Bu kadar yazıdan sonra gidip ticaretmi yaptın birde
    Biraz trollük yapayım dedim ama uzatmayalım boku çıkmasın.Kartı satan kişiye ben de mesaj atmıştım ama geri dönüş yapmadı.

Forumda 2 sene önce ben de dolandırılmıştım 1600tl kadar.Dolandırılan arkadaşlara geçmiş olsun.Benim dolandırıcının üyeliği eskiydi bolca da referansı vardı.Başka bir kullanıcının hesabını hackleyip aynı gün birkaç kişiyi dolandırılmış.Tüm bilgileri elimdeydi.SAvcılığa verdim ama bir sonuç çıkmadı.Arkadaşlar yine de yasal yoldan haklarını arasınlar.

• HAŞMETLİi kullanıcısına yanıt
    Bulunduğun ilin c.başsavcılığına başvuracaksın, ama gitmeden konuşmaları , telefon numarasını ve iban dekontunun fotokopisini al. Dolandırıcılık adı altında başvuracaksın oradan sana bir tutanak verecekler onuda il polis müdürlüğüne götürüp kayıt ettreceksin . Sonrası beklemek

• quote:

Orijinalden alıntı: HAŞMETLİi

Kendisine biraz önce havale geçtim kargo bekliyorum.
    Katılım Zamanı
    08 Haziran 2020
    geçmiş olsun.
  • Çok geçmiş olsun. Nitelikli dolandırıcılıktan dava aç,10000 tazminat ile aç ki kaale alsınlar. Evine 10000 tazminat mahkeme celbi gidince tutuşur. gidipte 600 lira için kimse uğraşmaz en azından uzlasmada 1/2 neyse koparirsiniz.

• Tavsiye veren arkadaşlara teşekkürler dün nöbette olduğum için fazla arkadaşın profilini inceleyemedim. Hastalar da bastırınca kendim gibi referansı az biri gibi düşünüp parayı yolladım ikinci el ve normal forumdaki rütbe sistemi farklı olunca kayıt tarihine bakmak aklıma gelmedi doğrusu. Dün gece konuşmaları EFT belgesini telefon numarasını çıktı aldım. Sabah savcılığa gittim görüştüm dilekçemi verdim dosyamı açtırdım. İlgi ve alakalanizdan ötürü teşekkür ederim arkadaşlar.

MSİ GTX 970 4GB 600TL

• quote:

Orijinalden alıntı: HAŞMETLİi

Tavsiye veren arkadaşlara teşekkürler dün nöbette olduğum için fazla arkadaşın profilini inceleyemedim. Hastalar da bastırınca kendim gibi referansı az biri gibi düşünüp parayı yolladım ikinci el ve normal forumdaki rütbe sistemi farklı olunca kayıt tarihine bakmak aklıma gelmedi doğrusu. Dün gece konuşmaları EFT belgesini telefon numarasını çıktı aldım. Sabah savcılığa gittim görüştüm dilekçemi verdim dosyamı açtırdım. İlgi ve alakalanizdan ötürü teşekkür ederim arkadaşlar.

umarım yakın zamanda probleminiz çözülür.

• Ne ilginç bir durum, kartı değerinden sadece dolandırıcılar koyuyor.

Ben de arada ekran kartı bölümüne biraz rahatlamak amacı ile geliyorum. Buradan bir şey alınabileceğine inancım kalmadığı için...

Çok geçmiş olsun.
  • Aslında öyle çokda ucuz değil 2ay verdiğimiz fiyatlar bu yoklukda sazan avı yapmış eleman.
    Sahıbınden gelen tayfa bunlar.
    Seri ilan açarlar ps4 cep telefonu cpu vga
    esinlikle kargo ısrarı vardır
    orjın ürün fotosu yokdur
    Referans vs yokdur
    Sizlere hayal satarlar
    Yıl oldu 2020 hala dolandırılıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılım zamanı: 08 Haziran 2020Mesaj Sayısı: 0

Bu profile paraya yollamayı bırak pm atmam pm
    100lerce kez yazıldı tonla sorunlu alışveriş konusu orda duruyor hep aynı durumu 757565kere nasıl yiyorsunuz yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok geçmiş olsun hocam üzüldüm sizin adınıza umarım kısa sürede mağduriyetiniz giderilir.

• bu adama msj attım bırısı gelıp alacak dedı 2 gun once almazsa haber ederım dedı elden alacaktım kıvırdı yenı üyelere para göndermek akıl ısı degıl ama cezasını cekecektır merak etmeyın gecmıs olsun.
  • MSİ GTX 970 4GB 600TL

elden almak isteyince kıvırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNXP7SS -- 17 Haziran 2020; 4:15:50 >
  • Atkadaşlar aradan iki sene geçmiş bu gün duruşmaya gittim oğlan uyuşturucudan zaten içerideymiş hakim üstüne 3yıl 4 ay ve 1000 TL idari para cezası verdi 600 lira hiç oldu zaten gelse de iki senede erimişti iki sene sonra da olsa cezasını çekicek. Görüntülü şekilde bağlandı duruşmaya işk defa orda gördüm karar verilirken içimin yağları eridi seneler sonra buraya da yazmak istedim yardımcı olan pm atan herkese teşekkürler 🫡🥳

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Olay nedir aga özet gecebilir misin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bu olayı hatırladım herkes ettiğini bulsun benimde içimin yağları eridi geçmiş olsun hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.