Şimdi Ara

ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6 GB - SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    "Nerzhul80" rumuzlu forum üyesine satılmıştır. Hayırlı olmasını diliyorum, tantanasız ve hızlı bir alışveriş oldu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

28.04.2017 tarihinde İncehesap'tan aldığım ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6 GB (STRIX-GTX1060-O6G-GAMING) ekran kartı güncelleme sebebiyle satılıktır.
    SATILDI - İstediğim tutar: 1100 TL - SATILDI

Kartla ilgili detaylı bilgi:https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/ROG-STRIX-GTX1060-O6G-GAMING/overview/
    27.04.2020 tarihine kadar garantisi devam etmektedir, fatura benim adımadır ve ilk ve tek kullanıcısı benim. Oyun bilgisayarında hızaşırtma yapılmadan stok değerlerde kullanılmıştır. Kutu içeriği eksiksiz, garanti belgesi mevcut, faturası e-fatura biçiminde olup bir çıktısı da pakete eklidir, ayrıca alıcının e-posta adresine iletilecektir.
    Tertemiz ve hiç bir sorunu olmayan bir ekran kartıdır. Kartta bobin ağlaması (coil whine) yoktur, oyunların ana menülerinde 400-500 fps üstü durumlarda her kartta olan tiz ses hariç.

Alışverişlerimde pazarlık yapmıyorum, pazarlık mesajlarını yanıtlamıyorum. Kargo masrafı alıcıya ait olacak şekilde ödeme sonrası azami 1 gün içinde özenle paketlenip kargolanacaktır. Kargo masrafını 3 desi üzerinden hesaplatabilirsiniz. PTT Kargo ile şehir farketmeksizin 15-17 TL arası bir masrafı olacaktır.

İthalatçı Çizgi Elektronik'in sitesi güvenlik uyarısı verdiği için direkt garanti takibi yapılamıyor gördüğüm kadarıyla. ASUS üzerinden yapılan garanti kontrolünde ithalat tarihi gözüküyor ve "belirtilen tarihler resmi faturanın bulunmadığı durumlarda geçerli sayılacaktır." ibaresi bulunuyor. Yani garanti fatura tarihinden itibaren 3 yıl. Seri numarasından aratıp da sonuca ulaşamayan olursa diye açıklama ihtiyacı hissettim:

ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6 GB - SATILDI ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6 GB - SATILDI ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6 GB - SATILDI ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6 GB - SATILDI ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6 GB - SATILDI
    ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6 GB - SATILDI ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6 GB - SATILDI ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6 GB - SATILDI ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6 GB - SATILDI

GPU-Z bilgisi, Unigine benchmark sonuçları:
    ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6 GB - SATILDI ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6 GB - SATILDI ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6 GB - SATILDI ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6 GB - SATILDI

Oyun içi benchmark sonuçları(1920x1080); AC Origins (Very High), Far Cry 5 (Ultra), Rise Of The Tomb Raider (Very High, DX12, SMAA):
    ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6 GB - SATILDI ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6 GB - SATILDI ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6 GB - SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventserdar -- 25 Şubat 2019; 12:17:0 >

• Satış olmaz ise haberim olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.