Şimdi Ara

[SATILDI] Asus Rog Strix GTX 970, dosta gider.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILDI] Asus Rog Strix GTX 970, dosta gider.

SATILMIŞTIR

En performanslı soğutucuya sahip modellerden biridir. Kartın ilk ve tek sahibiyim. 2016 yılında almistim, kutusu faturasina kadar her şeyi duruyor. Sıfır sıkıntılı tertemiz bir kart, bırakın miningi overclock dahi yapilmamistir. Piyasada bulabileceğiniz amiyane tabirle dosta gider denecek seviyede bir kart. Genelde Dota 2 oynadim zaten. Upgrade yaptığım için satıyorum. İçi hiç açılmadı ve işlem görmedi. Piyasada ilk sahibinden oc vb. işlem yapılmamış açılmamış temiz bu kadar özenli kullanılmış bir kart zor bulunur.

Fiyat: Pazarlıksız 2100 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam arada bir açıp termal macun bakımı yapsaydın keşke 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ccc123 C kullanıcısına yanıt

Tamir mi yapılmış yoksa bakım mı yapılmış herkes bilemez ve sahibinin ağzına göre hareket edersiniz.

Ben kartlarımın bakımını sadece satarken yaparım. O da alıcıya söylerim isterse yaparım.

• mcake± kullanıcısına yanıt

Bakımı yapılmamış kart fazla ısınır, yılda bir termal macun değiştirmek gerekir.

• ccc123 C kullanıcısına yanıt

3 ayda bir bakım yapılsa bence daha iyi olur... [SATILDI] Asus Rog Strix GTX 970, dosta gider. 

Hocam Allah aşkına soğutması normal yada iyi bir kartın macunu düzgünse 5-6 değiştirmeye gerek yoktur. Normalinden küçük soğutması olan mini itx tarzı kartlar yada dandik macun sürülmüş kartlarda belki senede bir değiştirebilirsin ancak onlar "normal" statüsüne girmez.

Ekran kartına adam gibi macun sürülmüşse kasa minicik, dandik, boğulan bir kasa değilse her sene değil 2 senede bile macun değişmez. Fanı bozulmasın diye tozunu alır kullanırsın.

Tabi arada bir ısı kontrolü yapman lazım...

:) peki hocam.

Katılıyorum, kart ısınmıyorsa isterse ömür boyu değiştirme termal macunu ne gerek var. 5 dk'lık furmark testi ekleyin ilana kartın ısınıp isinmadigini görsünler :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesajları şimdi gördüm arkadaşlar. Kart şimdiye kadar hep serin bir kasada kullanıldığı ve çok zorlanmadığı için ısınma problemi ile karşılaşmamıştım. Bir şeyde sorun yoksa orijinalliğini bozmayı sevmediğim için müdahale etmedim, yukarıdaki arkadaşlar da durumu gayet iyi özetlemiş. İçi açılıp bakım ve temizlik yapılırsa tabi ki daha serin olur ama ben şahsen içi açılmış bir kartı almayı ikinci plana atardım, ya da fiyat avantajı varsa riske değecekse girerdim. Furmark testi eklerdim ama kart satıldı arkadaşlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.