Şimdi Ara

6735s batarya (error code 601) sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistemi açtığımda başlıktaki hata kodunu alıyorum güç seçeneklerinde
    pili değiştirmeniz yararlı olabilir yazısı çıkıyor sorunun çözümü varmıdır
    yoksa yeni bataryamı almak zorundayım.

• hocam vistadan win7 ye geçenlerde böyle bir sorun olduğunu okudum. benim 6735s bilgisayarımda da aynı sorun oldu. ama bir kaç saat sonra sorun ortadan kalkıyor ve ortalama ayda bir defa böyle bir uyarı veriyor
  • bedeneğitimci sürekli takılıyo tutuyormusun bataryayı sen ben cıkardım mesela
    bu arada dediğin gibi sistemim win 7
  • aynı sorun bnm dv6dada var makine daha 10 aylık napıyım sizce?aldığım yere gitsem yeni batarya verirlermi?
  • bataryayı tamamen bitene kadar laptopu açık bıraktım sonra taktım tekrardan düzeldi
  • 6730s için 1 senelik bilgisayarımda aynı hata mesajıyla bende karşılaştım. İstanbul'da HP merkezini aradığımda kayıt aldılar ve bana UPS kargo ile yeni bataryayı yollayıp eski bataryayı da ücretsiz olarak aynı kargocuyla gönderdim.
  • benm dv6-1241 laptopumdada aynı hata var battercare programıyla bakınca batarya kayıbı %70 asagı inmiyor makine daha 1 sne olmadı nasıl bataryayı degistire bilirmiyiz

@cherqes

arkadsım hp merkezinin numarasını verebilirmisin? bde tam olarak ne dedin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cherqes

6730s için 1 senelik bilgisayarımda aynı hata mesajıyla bende karşılaştım. İstanbul'da HP merkezini aradığımda kayıt aldılar ve bana UPS kargo ile yeni bataryayı yollayıp eski bataryayı da ücretsiz olarak aynı kargocuyla gönderdim.

Arkadaşım sendeki sorunun aynısı bende var. HP Probook 4510 var bende. 9 ay oldu alalı. Windows 7 Home Premium kullanıyorum. Vistadan falanda geçtiğim yoktu. Bir gün önce sapasağlam makina ertesi gün uyarışar vermeye başladı. (error code 601) yazıyor bende de başlangıçta hatta pil ömrü bir anda yarım saate düştü. 1 gün önce 2 saat gidiyordu. HP yi kaç defa aradım. Pilin ömrü bitmiş dediler ve katiyyen değişmiceklerini sölediler. Oynatıp durdular anlayacağın... Hayatta daha HP nin malını almam. 9 ay da batarya bu şekle mi gelirmiş yaaa.. Üstelik dikkatli kullanıyorum. Tam dolmadan fişi çıkarmam. Tam bitmeden de fişini takmazdım.

• Arkadaşlar bende de DM1 var bu sorunla karşılaştım.Bilgisayarım 1 senelik markası HP.Müşteri hizmetlerini aradım bataryanız ölmüş dediler ve hiç problem çıkarmadan 3 gün içinde yenisini gönderdiler...Eskisinide istemediler...Fakat bir sorun var...Benim şarj olmuyor olan eski bataryam şarj olmuyor fakat tamamı ile sorunsuz çalışıyor.Aslında şarj oluyor çünkü şarja takıp normal sarj süresince şarj ediyorum ve 6-8 saat arası normal bir biçimde kullandığım zaman şarjı bitip kapanıyor...Sanırım benim bataryam sağlam...Bu arada yeni gelen bataryada hiç bir sorun yok ! Yazılımsal da değil yani sorun.....Sorun nedir anlamak mümkün değil :-)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.