< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
678 TL MSI MPG A650GF 80+ 650w Gold Full Modüler Güç Kaynağı ( Kampanya Bitti) (2. sayfa)
-
-
bilgi için teşekkürler.
sessizliği hakkında pek bilgi bulamadığımdan 80+ gold plus şu psu yu aldım. yorumlarda sessiz dedikleri için umarım hayal kırıklığına uğramam
be quiet
www.webdenal.comBe Quiet! BN297 Pure Power 11 500W 80+Gold Güç Kaynağıhttps://www.webdenal.com/be-quiet-be-quiet-bn297-pure-power-11-cm-500w-80-gold-yari-moduler-guc-kaynagi_998683.html -
Faturaya göre veriyorlarsa satıcı hepsiburada olmadığına göre vermeyebilirler.
-
İşleme şu sayfadan başlanıyor.
cashback-back-to-school-2021.sales-promotions.comMSI “Back to School” promosyonunahttps://cashback-back-to-school-2021.sales-promotions.com/tr/?country_promotion=61İlk madde şöyle diyor "Ürün adı, Satıcı adı, Satın alma tarihi, faturanızın bir dijital kopyası ve ürün seri numarasının fotoğrafı (Üründeki barkod etiketi. Renkli kutunun fotoğrafları kabul edilmez)"
Ben ayın 3ünde amazon üzerinden MPG A850GF almıştım, faturası 4 eylül tarihli, kampanya 6 eylül tarihinden itibaren geçerli diyor. Sanırım önceki kampayan 30 ağustosta bitmişti, yenisini 6 eylülden itibaren başlatmışlar. Şansım yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rowy -- 24 Eylül 2021; 9:6:21 >
-
Evet oda olabilir ben mesajı düzenleyimde milleti yanlış yönlendirmeyelim.quote:
Orijinalden alıntı: KISKANIYORLARFaturaya göre veriyorlarsa satıcı hepsiburada olmadığına göre vermeyebilirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KISKANIYORLARFaturaya göre veriyorlarsa satıcı hepsiburada olmadığına göre vermeyebilirler.
kesin bilgiye nasıl ulaşabiliriz? Yalandan yere sövdüm şimdi..
-
Hepsiburada üzerinden msi kampanyasına katılmış firmadan alırsanız veya direk satıcısı hepsiburada ise kampanyadan yararlanırsınız..Yani hepsiburada üzerinden satış yapan abc firması , msi geri ödeme sayfasında yer alan firmalar arasında yoksa para iadesi olmaz..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X