Şimdi Ara

68.000 TL Hyundai i20 alinir mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
6.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tyrant1907

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

hangi donanım?

comforline

all star olsaydı neyse de 2 hava yastıkli comfortline da o para verilmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

o fiyata 2017 sıfır özel renk ve panaromik cam tavanlı 1.2 tsi otomatik polo aldık bir akrabamıza, i20 alacağına polo al

Hocam i20'yi de uzun yolda denemedim, nasildir bilmiyorum gerci ama; 1.4 dizel polo ile izmir-cunda yapmisligim var, arac hem cok gurultuluydu hem de sarsiyordu. Kucuk hissi cok baskindi..

Marka algisi ve malzeme kalitesi i20'den belki daha ustundur ama surus konforunu pek begenmedigim gibi ic hacim ve bagaj kapasitesi bizim ihtiyaclarimiza pek uygun degil gibi..

Arac test ederken (benim boyum 1.83) surucu koltugunu kendime gore ayarladiktan sonra arka tarafta ne derece rahat edebildigime bakiyorum. Diz mesafesi kaliyor mu, rahat gir cik yapabiliyor muyum, isofix icin cocuk koltugu takarken kapi yeteri kadar acilabiliyor mu ve gir/cik rahat mi seklinde.. Bagaj hacmine baktigimda da, bebek arabasi koyduktan sonra orta\buyuk boy bavul koycak yer kalir mi ona bakiyorum misal..

• quote:

o fiyata 2017 sıfır özel renk ve panaromik cam tavanlı 1.2 tsi otomatik polo aldık bir akrabamıza, i20 alacağına polo al

Bu kıyasta i20 daha mantıklı. En azından dolu bir araç, b sınıfı araca o kadar para verip de boş bir araca binmek kötü olur. Ayrıca arada hacim ve tasarım farkı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajımı sileni anıyorum kullakların çınlasın şarkısını armağan ediyorum burdan kendisine

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

52bin e mitsubishi attrage cvt var cam tavan haric ya es yada daha donanimli. Inceleyin derim. Konusu asagida.

16 bin tlyi 5-6 yillik yakit parasi yaparsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/en-ucuz-tam-otomatik-sedan-51500-tl-mitsubishi-attrage-1-2-cvt-navigasyon-cc-6-airbag-anahtarsiz-sistem-dijit-klima-bt-cok-ekonomik-motor--122779248#122779248

Hocam merhabalar,

Kusura bakmayin gozumden kacmis.
    Mitsubishi'yi inceledik, hanimdan veto yedi kendisi..

Tesekkur ederim tavsiye icin.

• tamam i20 güzel araç ama 68 bin çok o araç için 68 bine çok daha güzel araçlar 2. el düşük km de alınır yada kredi çekmeyip gene 55 binde güzel araçlar alınacak düşük km temiz bir araç alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunlyy

tamam i20 güzel araç ama 68 bin çok o araç için 68 bine çok daha güzel araçlar 2. el düşük km de alınır yada kredi çekmeyip gene 55 binde güzel araçlar alınacak düşük km temiz bir araç alınabilir

Haklisin hocam, haklisin da denk gelemiyorum bir turlu.

Malum siteden buldugum bir ilani aradim dun.
    "Hatasiz, kusursuz, degisensiz" seklinde gidiyor ilan detaylari..
    Sonra arac ozellikleri takip ediyor; rengarenk, hepsi birbirinden muhtesem birsuru ozellik..
    Sonra en asagida, en basindan beri bekledigim itiraf:
    "Arac komple boyalidir ama yuruyen aksaminda en ufak problem yok."
    E hani hatasiz, kusursuz, degisensiz, bayandan, doktordan, sifir kokusu ustunde, garaj arabasi bilmemne..?
    1-2 tane de degil bu denk geldiklerim, geneli boyle sanki...

Tabii bu adam yine yazmis ilana, ona da sukur..! O kadar cok ilan aradim ki artik cilki cikti isin benim tarafimda.
    Insanlar boyle boyle sifir arac aliyorlar sanirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Elguug

quote:

tamam i20 güzel araç ama 68 bin çok o araç için 68 bine çok daha güzel araçlar 2. el düşük km de alınır yada kredi çekmeyip gene 55 binde güzel araçlar alınacak düşük km temiz bir araç alınabilir

Sonra arac ozellikleri takip ediyor; rengarenk, hepsi birbirinden muhtesem birsuru ozellik..
    E hani hatasiz, kusursuz, degisensiz, bayandan, doktordan, sifir kokusu ustunde, garaj arabasi bilmemne..?

Tabii bu adam yine yazmis ilana, ona da sukur..! O kadar cok ilan aradim ki artik cilki cikti isin benim tarafimda.

elite pan smart paketli için 68bin fiyat iyi almışsınız.style pan için 67 aldım ben.nereden aldınız fiyatı pazarlığı nasıl yaptınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bysmtnc

quote:

quote:

elite pan smart paketli için 68bin fiyat iyi almışsınız.style pan için 67 aldım ben.nereden aldınız fiyatı pazarlığı nasıl yaptınız ?

benzinli otomatikmiş baktığınız araç.şimdi gördüm.ben dizel için o fiyatı almıştım.

• bysmtnc B kullanıcısına yanıt
    Istanbul Atasehir'deki ulugol'den aldim fiyati.
    Pek pazarlik yapabildigimi soyleyemem, zira ellerinde kalmis tek bir arac varmis. Faturasi Ocak ayinda kesilmis oldugu icin bu fiyattan satabildiklerini soylediler. Yoksa bana has yaptiklari bir guzellik yok malesef.

elit+pan+smart paket 1.4 benzinli otomatik.

Cok kararsizim cok.. Bu haftasonu netlestirecegim insallah..
  • quote:

Istanbul Atasehir'deki ulugol'den aldim fiyati.
    Pek pazarlik yapabildigimi soyleyemem, zira ellerinde kalmis tek bir arac varmis. Faturasi Ocak ayinda kesilmis oldugu icin bu fiyattan satabildiklerini soylediler. Yoksa bana has yaptiklari bir guzellik yok malesef.

elit+pan+smart paket 1.4 benzinli otomatik.

Cok kararsizim cok.. Bu haftasonu netlestirecegim insallah..

bende 1.4 dizel style pan 67 fiyat aldım.bende çook kararsızım :)
  • Skoda bayisine bir ugrayin fabia lari inceleyin cam tavanli falan. Eminim daha ucuzdur hemdr dsg mis mis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bysmtnc B kullanıcısına yanıt
    Otomatik bizim icin sart, o yuzden hic o topa girmedik..
  • shockwave23 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ugrayacagim.

Aslinda gonlumden gecen arac i20 degil de rapid spaceback 1.4 tsi ama butce problem oluyor.. Bir gidip konusacagim, belki firsat araci filan birsey vardir.
  • Elguug kullanıcısına yanıt
    haklısınız galiba hocam birazda şans işi biraz hayırlısı olsun hakkınızda
  • Referandumu bekle devaluasyon olup araba 140.000 tl olunca anlarsin alinirmi alibmazmi

• İkinci el olarak yukarıda paylaşılan 1.2 EAT6 308 güzel bir model.

İlla sıfır olsun diyorsanız tavsiyem 1.2 110 beygir EAT6 TAM OTOMATİK Peugeot 208.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halilowich

İkinci el olarak yukarıda paylaşılan 1.2 EAT6 308 güzel bir model.

İlla sıfır olsun diyorsanız tavsiyem 1.2 110 beygir EAT6 TAM OTOMATİK Peugeot 208.

Arkadaslarin onceki sayfada linkledikleri 308 ilanlarini aradim bugun, satilmis.. :)
  • hayirdir tam otomatik olunca ne oluyor porsche pdk mi? bu cag disi sanzimana ZF muamelesi yapanlar beni deli ediyor. yil olmus 2017 hala 4 ileri ve sarsintili vites degistiriyor rezil sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un momento -- 12 Mart 2017; 22:8:31 >
  • Polo, Fabia, Rapid spaceback, Ibiza, Leon, Auris, Corsa, Astra, 208 ve 308. Haftasonumun kisa ozeti

Sonuc? i20 gitmiyor abi, hic lafi kivirmanin luzumu yok. Hyundai'deki satis temsilcisi arkadaslar 4 ileri tam otomatik vites teknolojisini oyle bir anlatiyorlar ki, NASA'nin "dunya benzeri gezegenler bulduk!"aciklamalari solda sifir kalir. Oyle boyle bir şanzıman teknolojisi degil, sansasyonel, cag atlatmis ve ama onlardan baska herkes yanlis ata oynuyor ve problemli muhtelif yari otomatik vitesleri kullaniyorlar... Gel gor ki daha ucuz alternatif de yok gibi. Bir tek 2017 Corsa alinabiliyor o paralara, diger hepsi 68 TL den pahali..

Farkli araclara bakarken tuketim verilerine de biraz vakit ayirdim..
    Benzin litfe fiyatini 5.25'ten hesaplarsak:

1KM
    5lt --> 0.26krs
    7lt --> 0.36krs
    9lt --> 0.47krs
    10lt --> 0.52krs

5000 KM
    5lt --> 1300TL
    7lt --> 1800TL
    9lt --> 2350TL
    10lt --> 2600TL

10.000 KM
    5lt --> 2600TL
    7lt --> 3600TL
    9lt --> 4700TL
    10lt --> 5200TL

15.000 KM
    5lt --> 3900TL
    7lt --> 5400TL
    9lt --> 7050TL
    10lt --> 7800TL

Bu sekilde kagida dokunce, 1 senede ortalama 10.000 km yol yaptigimizi farzedersek;
    1 sene boyunca ortalama 10lt benzin tuketmis masum Turk vatandasi ile 7lt tuketmis masum Turk vatandasi arasinda 1600 TL fark oluyor. Bu da aylik asagi yukari 130 TL fazladan harcama demek.

i20 almaya karar verdigim icin filan soylemiyorum yanlis anlasilmasin ama uzun lafin kisasi; bu tuketim olayini COK DA SAAPMAMAK LAZIM bence..

Not: Referandum oncesi eldeki tum parayi harcayip, bir de ustune 15 ay boyunca 15 bin TL borca girmek ne derece mantikli olur onu da bilemiyorum. Bu da dusundurmuyor degil..

Saygilar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.