68 lvl üzerinin yapabildiği bu görev eslanttan alınıyor.. sanırım ilk seçenek.. Bu görev size 1 giant golem,1 troll captain, 1 uruk thron ve 1 orc (sanırım) kesmenizi istiyor.. bunların herbirinde 100.000 can var.. Aynı boss gibi.. boss keser gibi kesiliyor.. karşılığında size sınıfınıza göre silah yada kalkan veriyor... bunlar unique item.. mesela ben rouge um bana shard ve iron bow seçenekleri sundu.. verdiği itemler trade atılamaz,satılamaz .. ve silaha sizin karakterin ismini veriyor.. (bu çok güzel) özellikle warior ve priestlere CS ye yakın bir kalkan veriyor ve çok sağlam.. sharda 10 hp 1 dex ve glacier ,fire ve lightning resistansları eklemişler.. bunların upgrade durumlarını araştırıyorum.. bilen varsada burdan paylaşırsa sevinirim.. kasmayayım ;)
mage için ne war?
bildigim kadarıyla upgradei var forumdan Sirrage adlı arkadaşımız da ypamış görevi ve adının yazdıgı shardı almış ama ne yazık ki +6 ya mı ne basarken yanmış öyle dedigini hatırlıyorum yanlış da olabilir bunun upgradei konusunda ona danışabilecegini düşünüyorum...
mage için tahmin ettigim kadarıyla elixirdir.. ama hiç o lvlda charım olmadıgı için bilemeyeceigm hem elixir olabilir hem de ron's staff vardı ya ona benzer bişey olabilir diye tahmin ediyorum...
megae için eronion stuff diye biliyorum... questi yaparken partyde mage yoktu... Ama kalkan müthiş !! tipide çok güzel... +8 de CS kadar iyi olabileceğini düşünüyorum...
lvl lar yükseldikçe questlerden çıkan itemler de güzelleşiyor. lvl ların değeri ortaya çıkıyori. ve en önemlisi de bu gibi görevlerden çıkan itemler kişiye zimmetli yani asla kimse çalamaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme