Şimdi Ara

6800 ULTRA MI? ATI X800XT PE Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum kendime yeni bir sistem toplayacağım ama ekran kartı konusunda kararsızım bu iki ekran kartından hangisi tercih edilmeli hangisinin performansı daha iyi bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim

Saygılar...

MAHMUT KARABİLEK

• Gene ortalığı Ati ve nVidia fanları basacak. Sen en iyisi yazı tura at
  • quote:

Orijinalden alıntı: enderc

Gene ortalığı Ati ve nVidia fanları basacak. Sen en iyisi yazı tura at
    ARKADAŞIM BİR FİKİR VERECEĞİNE YAZI TURA AT DİYORSUN OLDUMU HİÇ ŞİMDİ PERFORMANS OLARAK HANGİSİ DAHA ÜSTÜN HANGİSİ DAHA İYİ İSE ONU ALACAĞIM ÇÜNKİ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: QUALITY

ARKADAŞIM BİR FİKİR VERECEĞİNE YAZI TURA AT DİYORSUN OLDUMU HİÇ ŞİMDİ PERFORMANS OLARAK HANGİSİ DAHA ÜSTÜN HANGİSİ DAHA İYİ İSE ONU ALACAĞIM ÇÜNKİ...

Alıntıları Göster
    ikisi arasındaki performans farkı çok azdı. ama 6800ultra sm 3.0 destekliyor..bence 6800gt al 150$ daha ucuz 6800 ultrayla arasında pek fark yok istersen o/c yapar 6800ultra gibi kullanırsın..150$+kdv yi başka biyerde kullanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfield

ikisi arasındaki performans farkı çok azdı. ama 6800ultra sm 3.0 destekliyor..bence 6800gt al 150$ daha ucuz 6800 ultrayla arasında pek fark yok istersen o/c yapar 6800ultra gibi kullanırsın..150$+kdv yi başka biyerde kullanırsın

Alıntıları Göster
    ben aldığım zaman en iyisini alırım herzaman onun için gt düşünmüyorum tr de atı x850 xt bulabilsem alacağım ama bulamadım hiçbiryerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QUALITY -- 12 Ocak 2005, 11:41:27 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sevgili arkadaşım,sen öyle bir cevap istiyorsunki buna evet yada hayır diye yada o veya diğeri diye kesin bir cevap vermek imkansız.Editörümüz o yüzden böyle bir cevap vermiş.Bu tür konular çok detaylı konular.Bir kart bir testte öndeyken diğer testte öbür kart önde olabiliyor.Çok detay ve kriter var.Bu konular zaten işlenegelmiş konulardır.Bu forumda yada diğer inceleme sitelerinde detaylı bir araştırma yapıp bir fikir edindikten sonra ince ayrıntıları sorabilirsin burada.Yoksa A şııkı yada B şıkkı diye bir cevabı olmaz bu tür soruların.O yüzden sitem etmeye gerek yok.
    Her ikiside iyi kartlardır testleri incele araştır ve kararını ona göre ver.Kaldıki bugün hala intelmi amd mi sorusunun bile net bir cevabı yok ve olmazda.

• quote:

ben aldığım zaman en iyisini alırım herzaman onun için gt düşünmüyorum tr de atı x850 xt bulabilsem alacağım ama bulamadım hiçbiryerde

Alıntıları Göster
    Arkadaşım gf6800ler sm3 destekliyor ancak sen eğer ekran kartını 1 yıl içinde değiştireceksen (para bolsa) x800xt pe al çünkü doom3 hariç hemen her yerde geçiyor. Niye 1 yıl dyoum çünkü sm3 destekli oyunlar çoğalacak o zamana kadar. 1 yıl sonrada atinin yeni çıkaracağı ekran kartıyla nvdanınkini karşılaştırırsın, erken konuşmak gibi olmasın ama nvidia ati'nin bu yeni çıkaracağı kartın korkusundan 2 tane serisini iptal edip gelecek proje üzerinde çalışmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

Arkadaşım gf6800ler sm3 destekliyor ancak sen eğer ekran kartını 1 yıl içinde değiştireceksen (para bolsa) x800xt pe al çünkü doom3 hariç hemen her yerde geçiyor. Niye 1 yıl dyoum çünkü sm3 destekli oyunlar çoğalacak o zamana kadar. 1 yıl sonrada atinin yeni çıkaracağı ekran kartıyla nvdanınkini karşılaştırırsın, erken konuşmak gibi olmasın ama nvidia ati'nin bu yeni çıkaracağı kartın korkusundan 2 tane serisini iptal edip gelecek proje üzerinde çalışmaya başladı.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kuracağım sistem SLI de olabilir onunu için nvidia bana biraz daha yakın duruyor kararsızlık içindeyim

bu arada yazı tura at kelimeside hiç hoş değildi.... ben ona bozuldum

• quote:

Orijinalden alıntı: enderc

quote:

Orjinalden alıntı: enderc

hilesiz bir parada dik gelme ihtimalide var ozaman upgrade etmez artık
  • quote:

arkadaşlar kuracağım sistem SLI de olabilir onunu için nvidia bana biraz daha yakın duruyor kararsızlık içindeyim

bu arada yazı tura at kelimeside hiç hoş değildi.... ben ona bozuldum

Alıntıları Göster
    sli düşünüyorsan nvidia uygundur ancak pci-x ultralar türkiye'de yok sanırım, gt sini arıyorum ben de...

• quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

sli düşünüyorsan nvidia uygundur ancak pci-x ultralar türkiye'de yok sanırım, gt sini arıyorum ben de...

Alıntıları Göster
    ikinci elde thermaltake satıyordu bir pm at istersen ona ucuza kapatırsın
  • quote:

Alıntıları Göster
    x850xt pe ler iyidir.ama sadece pci-ex desteklii 6800ultra öneririm...
  • quote:

x850xt pe ler iyidir.ama sadece pci-ex desteklii 6800ultra öneririm...

Alıntıları Göster
    Bu konuda bende çok uğraşmıştım bir ara...we son karar

testler senin için önmeliyse ati al....yok ben oyun oynucam diosan nvidia al...
  • quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Bu konuda bende çok uğraşmıştım bir ara...we son karar

testler senin için önmeliyse ati al....yok ben oyun oynucam diosan nvidia al...

Alıntıları Göster
    İkiside
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteora

İkiside

Alıntıları Göster
    dostum bence en iyisi iyi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: aduyar12

dostum bence en iyisi iyi olan

Alıntıları Göster
    6800gt al ultra yap onu tamamdır işte okdar para şaçmaya gerek yok bence sonuçta 6 ay sonra bashka bişi çıkcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeneis

6800gt al ultra yap onu tamamdır işte okdar para şaçmaya gerek yok bence sonuçta 6 ay sonra bashka bişi çıkcak

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kararımı verdim sayılır sağolun bugün uzun süren araştırmalardan sonra donanım bilgisine cok güvendiğim tanıdık bir abim var kendisi 2 x 6800GT pcı-ex almamı söyledi sonrada o/c ile ikisinide 6800 ultra hızlarına cıkarabileceğimi söyledi %90 böyle olacak diğer bütün bileşenler hazır sadece ekran kartı kalmıştı onuda trden almak nasipmiş ama bekleyeceğim tabii çünki aramadığım yer kalmadı 6600 GT PCI-E ile idare edeceğim gelene kadar

• quote:

Arkadaşlar kararımı verdim sayılır sağolun bugün uzun süren araştırmalardan sonra donanım bilgisine cok güvendiğim tanıdık bir abim var kendisi 2 x 6800GT pcı-ex almamı söyledi sonrada o/c ile ikisinide 6800 ultra hızlarına cıkarabileceğimi söyledi %90 böyle olacak diğer bütün bileşenler hazır sadece ekran kartı kalmıştı onuda trden almak nasipmiş ama bekleyeceğim tabii çünki aramadığım yer kalmadı 6600 GT PCI-E ile idare edeceğim gelene kadar

Alıntıları Göster
    6800ultra alınmalı çünkü ati'den hiçbir eksiği yok hatta +'ları var. sm3.0 yada ultra shadow2 gibi.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

söylemiştim sana zaten ama ben en kalitelisini alacam diye tutturdun.. biz sanki kalitesizini önermişiz gibi
    hayırlı olsun kartın şimdiden güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfield -- 12 Ocak 2005, 19:34:20 >

• quote:

quote:

söylemiştim sana zaten ama ben en kalitelisini alacam diye tutturdun.. biz sanki kalitesizini önermişiz gibi
    hayırlı olsun kartın şimdiden güle güle kullan

Alıntıları Göster
    ilgilendiğin modellerin fiyatları ne alemde ona göre yorum yapalım
    tomshardware de yeni nesil bu kartların kapışması var orayı incele derim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.